tiistai 9. lokakuuta 2018

Ilmastonmuutosvouhotus ja Totuus

https://www.youtube.com/watch?v=VPGK6pNO0Qw





Nyt kun TAAS pelottelevat vitun idiootit liejurotat, teitä tyhmiä, mm iltalehdessä että on TAAS vain se ja se  lyhyt aika "Pelastaa Maailma".
Niin katsokaa VAIN tuo ^ yksi video, ette tarvitse MITÄÄN muuta. Siinä on ihan kaikki. Kaikille täyspäisille ja edes puolijauhoisille.

Lyhyt ja ytimekäs.





Tuo paskasakki pitäisi pistää joko pipilään tai ampua. Ne on täysin parantumattomia kuten näette. Sitten AINAKIN, vuoden 1870 ===>  ja  vailla mitään takarajaa.


Ne ei vain VOI itse itselleen mitään. Kuten mikää mutantti-rikollinen. Ne vain menee ja tuntee tai "ajattelee" jotakin ja sitten ne USKOO sen IHAN. TASAN. TODEKSI.
Sitten IIIIIIISO ja GLOBAALI lajitelma AIVAN yhtä kammottavan typeriä älykääpiöitä säestää ja komppaa niitä ja laulaa "stemmoja" ja "lehdistön" VALEHTELIJAT ja Maailmankuvienrakentelijat™  /  juutalaiset lietsoo liekkejä ja "expertit" jauhaa paskaa ja suurentelee sitä siinä sitä jauhaessaan-märehtiessään ja sitten se jo karkaa heiltä itseltäänkin stratosfääriin tai johonkin ...Piikkiöön tai Siikalatvalle tai Marssiin tjns.


Minulla on suvussani ainakin yksi patologinen valehtelija, ja se on juuri sama asia; se vain ei VOI ITSE ITSELLEEN mitään. Vaikka se TIETÄÄ tekevänsä VÄÄRIN, kuten "poliitikot" ja lehdistö ja tuomarit ja syyttäjät ja kytät yms Luciferin paskalapset, se vain JATKAA. Ja jatkaa ja jatkaa ja jatkaa ja jää AINA ja TAKUULLA kiinni VALHEISTAAN ja ihan silkasta KEKSITYSTÄ, kuten ZuuJookTaims, paskastaan - mutta kykenemättä muuttumaan.

En osaa sanoa onko sellaisilla minkäänlaista OMAATUNTOA, nähdäkseni EI, vasurit ON "historian kamalimpia ihmisiä".

Mutta olisi aika jos mitään, niin tajuta että olemme tekemisissä HYVIN HYVIN  vajaiden olentojen kanssa, ja TODELLA vakavien mielisairauksien ja persoonallisuushäiriöiden ja sen sellaisten ongelmien, ja NÄMÄ Saatanan Älykääpiöt on SE VOIMA, ja _slam, jotka ovat pyrkineet hidastamaan ihmisten tosiasiallisen kehityksen ja edistyksen  aivan totaaliseen etana ylämäessä ryömimiseen maksimissaan, mieluiten vain pysäyttämään sen kokonaan.

Se on kai vasemmistolaisille yms liian PELOTTAVAA ja kammottava henkilökohtainen HAASTE, ymmärtää ja tunnistaa asia ja tunnustaa se että; kyllä, he ON yksinkertaisesti ITSE aivan kammottavia ja vastenmielisiä ja rasittavia ja äksyileviä, ärtyisiä, aggressiivisia taantumuksellisia imbesillejä ja mielisairaita sekopäitä jotka syöksevät typeryytensä tulta ja leiskuvat IDIOOTTIA vihaa KAIKKIALLE ympärilleen, vain koska eivät halua kohdata totuutta. ITSESTÄÄN esim. Saati sitten jostain vitun neekeristä tai koko PLANEETAN ilmastosta(!!) tai milloin mistäkin.
He pakenevat sitä OIKEAA "mielipidettä" - ja hakevat "toista mielipidettä".


Sitä ette löydä IKINÄ tässä elämässä.

TE OLETTE viallisia. Asia on mikä on, ehkä se jäytää teitä, ehkä ei. Mutta näin se on.


Miltä tuntuu olla sosiopaattinen älykäääpiö ja atavistinen sekopäinen lapsellinen häirikkö ja peto ??!!



VASURI(t) homini lupus est.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti