tiistai 30. lokakuuta 2018

Possen uusin jakso

Viilillä oli taas hieno ulkonäkö.
Jarppi oli siinä.... se oli tyylikäs sellaisena Lampun Henkeenä, ihan oikeasti, se oli khuuli "luukki". Ja se oli inhorealistinen se kalannäköinen hyypiö, HP, sellaisena Afghaanimulkvistina.
On pieni ihme ettei siitäkin ole jo ÄLÄHDETTY kun käyttivät moisia kledjuja. Joista minä sain monta hyvää ideaa mitä MINÄ tekisin Possen tuottajana tjns. Muttei se niille tule mieleen, ikinä

No kuitenkin......siinä oli se vuoristoratahaastis sen mulkun menninkäisen kanssa, käänsin kanavaa siksi aikaa.

Sitten oli joku paristakunta
Ismo käväisi siinä ja oli ihan jees, ei mikään hauska tms, mutta normaalivierasta PAAAALJON mielenkiintoisempi, joka kertoo niiden normivieraiden tasosta jo karulla tavalla hyvin paljon.

Oli suihkurallia...  josta pitää muuten huomauttaa kun olen unohtanut !!
Eli: kun menette jumalauta ihmisten koteihin, eritoten niissä UUSISSA hienoissa puhtaan hygieenisissä moderneissa kerrostaloissa, niin laittakaan nyt VITTU sentään saatanan moukat elukat siellä KADULLA(!) kulkiessanne jotkin tossut jotka sitten riisutte ETEISEEN niissä asunnoissa ! TAJUTKAA nyt VITTU jotakin joskus saatanan tollot perkele.


Ehkä jos joku näkee teidän tulevan taloonsa, niin kannattaisi levittää äkkiä käytävään jotain lasinmuruja ja/tai  nastoja yms ! Hah, siitähän vittu oppisitte.

Eniwei...sitten oli.... jokin niin juu se jokin vitun mielenkiintoinen helvetin hevosenpaska kokki teki sen mönjän sille izmouöyylle.
En olisi voinut juurikaan vähempää välittää !!! Herran tähden !! JUMALAUTA!! KUINKA vähän minä välitinkään !
Vittu miten tyhjänpäiväisen turha juttu !!

Kuten se VITUN mahdoton tai mikä vittu lie, tehtäväkin.  Lakatkaa moinen huuhaa nyt jo perkele sentään.

Sitten oli se vitun vitun vitun VITUN(!!) metsässä heteroilu tai homoilu tjns, en tiä mikä vittu se oikein ON. Mutta mikä vielä PAHENSI tilannetta, oli että siellä seassa oli se VITUN NEEKERI !!
VITUN HELSINKILÄISET läskipäät saatana ! Luulevat että se nekru on nyt joku vitun "ihannevävy kultapoju" vain KOSKA SE ON NEEKERI ja se on nyt "hyväksytysti" ollut osa muutamaa TV-tuotantoa. Hei ! Hei läskipäät hoi; se EI OLE !
Se ei tee nekrusta suomalaista tms, että se käy vähän "olemassa huvittava"(?) parissa laimeassa telkkaohjelmassa. Vaikka Posselaiset hyväksyisi sen, MINÄ EN. Minua  ei kiinnosta teidän sanelunne ja mielipiteenne kissankusen vertaa.

*

Sitten siinä oli se vitun typerä piilokameraosuus missä ei ole ikinä mitään HAUSKAA tms. Ja siinä se vitun iljettävä ällötys joka on asteikolla iljettävä-ällötys-vastenmielisin kuvotus maailmassa ....mmm... jossakin tuossa puolivälin paikkeilla, mikä LUULEE ja toivookin kai, olevansa joku VITUN NEKRU, se joku radion lihava kurja läskipää joka meidän tulisi eittämättä kaikkien tietää jostakin syystä. Pelkän etunimen perusteella. Joka oli kai jokin Batumbu-Abuwabula tjns. En muista. Vai olisiko Jarkko tjns !? Tosin se TOIVOO kyllä, salaa siellä läskipoimujensa syövereissä, olevansa jokin vitun kepardihattuinen neekeri suoraan pimeimmästä ja TYPERIMMÄSTÄ Afrikasta. Missä ei tarvitse, eikä hänen onnekseen edes VOI, kylpeä koskaan. Saati sitten kammata typerää vitun tukkaansa.
Siellä sitä pidettäisiin vain ihan normaalina ja khuulina, "afrossa" kulkevaa käpyaivoista mutta isomahaista ja perseistä tyhmää ärsyttävää haitallista kuvotusta.

Yksi primärinen SYY, MIKSI, se sitä typerää vitun hiustuppoa pitää päässään, on se että se on yksi metodi jota monet tuollaiset koomisen rumat kuvottavat typerät mutta kailottavat ja häiriköivät "bileläskit" käyttävät naamioidakseen tuon masentavan rumuutensa jotenkin muka-hauskaksi. Ikäänkuin joksikin vitun "läpäksi" tai "herjaksi" tjns. Ikäänkuin he olisivat "ihan vain herjalla niin vitun rumia". Mutta hei; ette te o ! Te vain olette kertakaikkisen valitettavan rumia. No sex appeal, ei sitten alkuunkaan. Pysyisitte vain kuten ennenvanhaankin oli tapana rumille, eli rumana. Ettekä yrittäisi naamioida sitä kuten MaPe omaa naurettavaa rutikuivan miniäijänkäppänän onnetonta naurettavaa rumaa ja typerännäköistä rutikuivuuttaan.

Rumat voisi vain polttaa... teidät voisi vain polttaa !! Hei !? Jou ?

Sitten siinä oli paaaaaaaaaaaaaljon mainoskatkoja ja mainoksia !

Sitten oli ....mmmm.........jaa niin sitten oli se illan kamalin ja kuvottavin ja myötähävettävin ja EHDOTTOMASTI noloin  "anti" tai loukkaushan se ON, eli ne VITUN VITUN VITUN VITUN räppiräkäpäät ääliöt älykääpiöt ULTRANOLOT vitun typerät idiootit pellet ja vinopäät. Luultavasti Stadista ne on kotoisin. Tai sitten Tampereelta, kukaan muu ei KEHTAISI moista eikä osaisikaan olla yhtään niin nolon tyhmä.
Siinä meni niiden VITUN "jvg":n  nuljaskoiden kanssa kuin jokin lauma teinikloppeja jossakin sillanalla, tosin katsoin vain pätkän ja äänettä, mutta käänsin välillä takaisin kanavalle josko ne olisi kaikonneet, ja näin täten sitä hölmöilyä pätkittäin. Myötänolous oli TODELLA "kringeä" ja suurta ja irvistyttävää.
Siitä minä NÄEN hyvin SELVÄSTI kuinka nämä keskinkertaiset ja lahjattomat ja mitättömät umpijuntti-perushetero nulkit ei omaa MITÄÄN omaa ja kopioi kaiken(!!) jumalauta liikkeitään myöden sekalaisilta Amerikan nekrujen yms idioottien musaakkivideoilta.
Se tekee TODELLA ihan aidosti TODELLA vitun pahaa, ja hävettää niin että saatoin hehkua punaisena niiden puolesta. Tai sitten "Red Alert" nappi tuossa kontrollipaneelissa vain hohkasi...mutta yhtä kaikki; noloja ovat.
Siellä ne hytkyy ja heittelee käsiään ja katselee välillä tuohon alaspäin käsiensä välistä jotka on heitettynä hetkeksi otsalle kuin joku känniläinen kesän kuumuudessa ja väsyneenä, sitten singotakseen seuraavaksi sinne Vajaamielisten Veljiensä sekaan kuin jokin varkaisiin löntystelevä gorilla, tai jokin määrittelemätön kyyryselkäinen vitun epämuodostunut kummajainen joka ei osaa edes vittu kävellä oikein ! Saati sitten pitää mikrofoonia oikein.
Sitten yht´äkkiä !! Käy näet niin että ne elehtii kuin olisivat joku joka on vain seissyt ihan muina idiootteina jossakin ja melko rentona, ja sitten yht´äkkiä lattia viedään alta ! Ja siinä kyykkäysliikkeessä vähän polvetkin taitaa joustaa ja kädet jää sillätavoin ilmaan roikkumaan hetkeksi, lähes kuin se zombien "aaaiiivoja!...aaiiiivoja..." asento, kun kädet sojottaa suorana eteen kämmenet alaspäin roikkuen, se mutta ei niin energisenä kuin zombeilla. Ja näin sitten pompitaan hetki, isot pojat tai joskus jopa aikuiset miehet !

Sitten mennään siinä edestakaisin "kuin" jokin vitun idiootti ja virnuillaan typerästi, aavistaen oma kuvottavan typerä tainnuttava typeryytensä, mutta silti sitä vain ihan pokkana "vedetään", kuin "poliitikot" jauhaa valheellista paskaansa vailla MITÄÄN häpyä ja kunniantajua tms.

"Räppi" = typerien ja ei haluttavien ja vastenmielisten ja rumien ja ilkeiden ja pikkusieluisten ja lahjattomien keskinkertaistakin vähempien kommarien ja juoponlasten KOSTO.

Tuo ^ on FAKTA ja kuulit sen täällä ensikertaa. MINULTA.
Tekee TODELLA(!!) PAHAA että nykynuoret LUULEE että me vanhemmat emme diggaa "räpistä" koska olemme ...junou...vanhoja tjns, tai emme "vaan tajuu" tjns. Ne ei snaijaa että se ON, vain yksinkertaisesti, ihan vitun typerää sontaa. Täysin ja totaalisesti kuvottavaa surkeaa paskaa. Kurjaa ja lahjatonta mitättömien nulkkien tyhjänpäiväistä ääliömäistä ja häpeämätöntä länkytystä ja suunaukomista ja suunsoittoa ja idioottimaisuutta yms.
Missä joku vitun skidi Keravalta tai Töölöstä tai Eirasta tjns, kertaa kamalaa laiffiinsa...hei...jou....et sä tajuu...jou...wantuu...jou... kun on siinä joutu käymään IKEAssa vanhempiensa kanssa ja välillä ihan keskustaassakin ja näin !
Ai miin; ihan vitun HIRVEETÄ laiffinkokemusta ! Hei !? JOU !! Ette te juntit pysty kilpaileen ja näin.
Eivät saaneet edes syntyä neekeriksi !!!
Sinne Afrikkaan mutaa ja lehmänpaskaa ja kärpäsiä ja toisia nekruja syömään ! Sinne Hyvään Laiffiin ! Eikä tänne Suomen Kurjuuteen !
Vittu ihan hirveetä hei. ....ei jumalau.....*pidättelee kyyneleitä* ....tss..hh...järkkyä hei, mai brou ! Pelkkää rakkautta !
Hei jou VOIMIA VELJET VOIMIA !!


Hei ! VITTU. TE. OLETTE. TYHMIÄ.
Saatana.

Ai jumalauta muuten...Kristus perkele mitä ääliöitä älykääpiöitä ja hävettäviä käpyaivoja reppanoita.
Jos teillä olisi edes  nuijapään verran tajua, siinä kun liikuttekin lavalla kuten nuijapäät vesilätäkössä, ymmärtäisitte ehkä HÄVETÄ ja MENNÄ VAIN POIS SIELTÄ. menkää hei vain nyt jo KAIKKI sitten sieltä pois, ja palautetaan ihan MUSIIKKI suosioon ja nykylastenkin tietoisuuteen ja näin.
Kerätkää luunne ja kamppeenne ja se säkillinen paskaa "musaanne" ja heittäytykää johonkin likaiseen rotkoon. Mieluiten sellaiseen missä on SUUUUUUURI tuli siellä pohjalla.
Pohjalla. Mihin kuuluttekin siis.

Helvetin naurettavat idiootit ja hölmöilevät typerykset ja megadorkat.

Hei; TE ETTE OLE "khuuleja" !

Eniwei.
Sitten Posseen takaisin....siinä oli vielä joku juttu kai.....jotain siinä vielä oli ....kestäähän se saatana 5 tuntia kerrallaan.

Mainittakoon tässä samalla kun mietin mitä siinä vielä kai oli, että JOS siis ne luupäät jätkät olikin jotain "Palvelutalon" väkiä, eli kehareita eli kehitysvammaisia eli vajakkeja eli vajaaälyisiä ja separeita ja sen sellaisia jälkeenjääneitä, nin SITTEN ehkä tämä oli MURSKAAVAA kritiikkiä ja minun tulisi ehkä höllätä sen suhteen, mutta en muista että siinä ainakaan olisi mainittu mitään tuollaista ? Joten oletan että olivat syyntakeellisia. Eikö se se sana ole ? "Syyntakeeton" ja sitten takeellinen. Sellaisia. Eli tiesivät osittain kyllä, sikäli kuin osittain tietoinen tietää mitä tekee, mitä tekivät.


No...en tiä...ehkä siinä oli joku muukin osio mutten vain muista.
Aika kamalaa. Sininen tykinjauho oli PARASTA mitä siinä oli ! Se EI OLE kovin lupaava.

Odotan että tuohon Halowiinjaksoon on saatu edes JOKIN edes vähänkin, viihdyttävä osuus ja hienoja "luukkeja" ja kenties jopa "khuulia" musiikkia tjns.


Tehkää ny VITTU edes JOTAIN kelvollista saatanan juntit !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti