sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Vasurit-Politiikka-Yms

MIKSI  "politiikka" on TOTAALISEN vasemmistolaista ja miksi se niin loputtoman totaalisesti kiehtoo ja kutkuttaa vasureita ?

Vastaus: siksi että "poliitikot" / vasemmistolaiset ovat TÄYSIN tyhjiä mielikuvituksesta (joka SIELUN voimaa jne yms) ja täysin vapaita KAIKESTA lahjakkuudesta ja kekseliäisyydestä ja ylipäätään Yleisestä Hyödyllisyydestä, niin tyhjiä taiteesta ja sen ymmärryksestä ja arvostuksesta ja rakkaudesta, niin totaalisen rutikuivan triviaaleja idiootteja ja sieluttomia mundaaneja nahjuksia, niin totaalisen korbusiaanisen ankeita ja RUMIA ja kammottavia ja kalsean kylmiä ja kliinisen sieluttoman tylsiä ankeita ankeuttajia ja NAURETTAVIA Mauri Pekkarisen kaltaisia "ruitikuivuuden" määritelmiä vitun hypertörttöjä, ettei heille jää mitään muutakaan kuin olla "poliittisia".

Heillä EI OLE omaa sisältöä tai persoonaa tai sielua tai VOIMAA tai mitään aidosti idiosynkraattisia piirteitä muuta kuin ehkä tyylitajuttomuus ja tunkkainen paha haju ja yleinen moukkamaisuus ja epäsiisteys, muttei ne ole / niistä mikään ole idiosynkraattinen vaan universaali ja yleinen -piirre.


Vasurit on RÄÄPÄLEITÄ periaatteessa, kuten se dissect left blogin pitäjäkin heitä kuvasi muonoin.
Ja heidän seastaan löydätkin monen monta muotopuolta, HETI alkajaisiksi esim "Peilfeissin" idiootin läskipään. Joka kai pyrkii Suomen Inhottavin Mulkku "tittelin" uudeksi omistajaksi, en ole varma mutta päättelen niin.

Ja joka tapauksessa, jos sinulla ei ole kertakaikkiaan mitään hyvää ja kaunista ja hyödyllistä puolta, ja olet fyysisestikin aivan yhtä abysmaalinen kammotus, niin totisesti; mikset vain omistaisi elämääsi kaikkien muiden / kaikkien itseäsi parempien - elämän ja mahdollisuuksien tuhoajaksi !?!?
Sehän ON "rikollisen" se SE MOTIIVI. Perusmotiivi; pilata kaikkien muidenkin koko elämä. Ja ehkä lopettaa se. Jne.


He ovat KURJIA kaikin tavoin, ja kurjat INHOAA olla kurjia ja he iiinnnnnhoavat itsekin itseään, ja siksi yrittävät kuten minun naapurini; TAPPAA muut omalla vastenmielisellä inhottavuudellaan. Vaatevalinnoista siihen siansontaan mitä suustaan leviää ympäriinsä ja "politiikasta" kadulla rummun kanssa ihan pokkana mölyämiseen.

Täysiä ja totaalisia alhaisia ja alkeellisia, mistään mitään ymmärtämättömiä ja kaikesta viis veisaavia, umpikieroja ja umpiluupäisiä ääliökakaroita ja idiootteja vailla MITÄÄN käytöstapoja tai tahdikkuutta tai "tajua".


"Politiikka" / kytät, on syövän kaikkein LAAJIMMALLELEVINNYT ja TUHOISIN  ja yleisin ja kaikkiallaläsnäolevin muoto; joten "vasurit"  ottautuu "politiikkaan".Tässä kaikkki.
Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti