tiistai 30. lokakuuta 2018

Duudsonit Meni Latoon

KATSOIN tuon äskettäin loppuneen Duudsonit Tuli Taloon.

Onnekseni en olut paikalla sillä siinä oli kyttä ! Ja niin totaalinen mulkvisti että ....no; ketä se yllätti !?
Kytän paska-aivo näki tilaisuutensa koittaneen, olla mulkku ja typerä ahdasmielinen ja ällöttävä junttikusipää koko kansa / tv-yleisön edessä, ja idiootti ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä. Idiootit harvoin jättääkään. Eläimet on YKSINKERTAISIA.
VITTU mikä ääliö saatana ! Vaikka näki vallan vitun hyvin, jopa niillä kieroilla ja valikoivilla tyhmillä kytänsilmillään, ettei siinä ollut mitään "avotulta" ja mikä tilanne on eli melko iso ja HUOMATTAVA KAMERA / KUVAUSRYHMÄ, niin   PAAAAAKKO oli vain änkeä siihen polleana ja rinta kaarella ärsyttämään ja kerjäämään turpaansa "virka"pukunsa, vitun nainen, takaa paskahousuisesti kuten kytän rotanpaska-aivolla on PINTTYNEENÄ tapana.
Ei voinut esim lähestyä KOHTELIAASTI kyseistä porukkaa ja kysyä ihan KOHTELIAASTI ja tahdikkaasti ja HUOMIOONOTTAVAISESTI ja kautta rantain että minkä tyyppistä menoa siinä oikein on meneillään kun on savuakin ja kaikkea ?!
Vaan piti tulle heti kuin jokin vitun Kuningas siihen, KOMENTELEMAAN jne. Tässä tajusin samalla että olen unohtanut yhden suomenkielisen sanan lähes täysin ! Kyttiin täydellisesti sopivan, joten käytänkin sitä nyt; se on "isottelija / isotella".
SITÄ kyttä on, se on isottelija.
Se on sellainen dorka pikkupoika isommassa kropassa, joka menee hiekkalaatikolle pikkupilinsä kanssa ja saatanan hävytön paska, TIETÄEN ettei lennä todennäköisesti korvalleen tai perseelleeen toiminnastaan kun on sentään Oikea ja Virallinen Poliisikyttämies, ja alkaa määräillä ja pomotella ja ärsyttää muita. Ja tämä ON kyttien ihan OIKEA(!!) metodikin ja "strategia" tai miksikä sitä lapsellista hetero / homo pullistelua ja tyhmyyttä nyt kutsuukin. Eli TAHALLINEN ÄRSYTYS, sillä kyttä nimenomaan ihan K I R J A I M E L L I S E S T I  "kerjää turpansa", ja katsoo josko ja KUKA, joku siihen KUTSUUN vastaa.
Kuten sanoin; ONNEKSI en ole ollut tuolla Duudsonien matkassa !!!!! Luojan vitun kiitos. Sillä minä en omaa MINKÄÄNLAISTA huumorintajua kyttäin ja muiden elämäntapa perseläpien demonien suhteen. MINÄ ihan oikeasti OLEN "totisesti; veljieni vartija" !!! Mutten mikään kyttääjä vaan suojelija. Minua ei kiinnosta kilin vittua KENENKÄÄN minkäänlainen hallitseminen tai kontrolli, mutta mitä minä suojelen, minä SUOJELEN. Perkele !
Jos tulisi valita kytän arvoton henki tai suojeltavani; kyttä olisi vainaa ennenkuin iskeytyisi siihen alustaan minkä päällä sillähetkellä sitten ollaankin.

Tämä on yksi SUURI syy miksi minua kaikkea paitsi HAITTAISI sisällis-sota; voisin ampua KAIKKI kytät ! Jolleivät ole parempia ampujia kuin minä, muttei se ole ehkä edes mahdollista sillä olen NERO ja OPIN. NOPEASTI ! Oli kyse mistä vain, minä opin nopeasti kuin koira.
Iroonista... hahahahaaaaaaa. Oppisin minkä vain pyssyn tuossa tuokiossa ja olisin sillä niin haka että siinä jäisi mursuäijät jälkeen. Niillä on tosin "rekyylin" eli ihan SUOMEKSI "aseen potkaisun" suhteen etua siitä vaaaaaaaaltavasta hävettävästä ylipainostaan, mutta muutoin uskoisin omaavani kauikki muut edut. Tosin minulla on tunteet yms, mitä taas heillä EI, joten niillä on KAKSI etua. Muuta ei kannata paljastaa edes Nyyminä ja Netissä jne.

No mutta takaisin siihen Typerään Vitun Kyttään !
Siinä se ääliö oli, pomppasi siitä autosta suoraan siihen kimaltelemaan kamerain ja itseään vähempien eli työnantajiensa ja palkanmaksajiensa ja alamaistensa ja siltikin ....jotenkin....jollakin magialla... suojeltaviensa(?!) silmissä. Ja sitä komppasi se mitä ei pitäisi olla missään nimessä eikä ulottuvuudessa olemassakaan, eli naaraskyttä. Ja aukoi typerää ylimielistä paikkaansatietämätöntä suuvärkkiään ja änkytti kun ei muutakaan keksinyt että kenen "kuningasidea" oli se TÄYDELLISEN HARMITON savu.

Vitun tyhmä ämmä; keksi YKSIKIN sitä ÄLYKKÄÄMPI asia KOKO ELÄMÄSI aikana itse. Jäädään venaamaan.
Ja hei muulit ja PELKURIT; mistä vitun nozkista nousee SININEN savu ?!?!
Jollei kyttä pala... ?!?!..HA AHAHAAHA HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hahahaaaaaaaaaaa...ahahah aaaaa aaaaaaiiii ! Ajaijaijaijaijaijaijai !! Taisinkin juuri snaijata niiden OOOIIKEAN  motiivin saapua paikalle ilo pilaamaan. Ne luuli että "virkaveljensä" on jumalauta tulessa !! Jo siis tässä elämässä !
Ah hahahahaaaaaaaaaaa.

Ai Kristus.... siitähän se taisikin muuten juontua ! Härre kyyd.

Ooooummän.  ...No joo, no joka tapauksessa, pidetään pallo vauhdissa ja jatketaan kirjoitusta.
Niin nin kuten näitte, piti kytän olla mulkku vaikkei tilanne sitä MILLÄÄN tavalla ja tasolla ja lailla(!) vaatinut ja vaikka aivan TAKUULLA tunnisti HETI Jarpin. Mutta kun on tyhmä ilkeä pelkuri-kusipää kiusaaja tai oikeastaan kai entinen kiusattu(?) mutta joka nyt leikkii Kovaa Jätkää kun on yhtä seinähulluja kavereita aseiden(!) kanssa ympärillä, niin nin kun on kusipää niin sitä sitten vain ON...junou...kusipää. Eikä sitä voi olla tilanteen mukainenkaan, vaan täytyy olla mulkku mäntti ja ilonpilaaja ja juuri sellainen kusinen rätti mikä sellainen pikkunilviäinen ON jo lapsena, mistä kyttä versoo.  Joku vitun marginaalinen ymmärrys ja tahdikkuus pitäisi jopa kytän tasoisella surkealla vihollisella ja basillilla olla ! Tilanteessa kuin tilanteessa.

Vitun LÄSKIPÄÄ IDIOOTTI.
HAISTA MÄTÄ VITUN PASKA vitun typerä MÄTÄ paska-aivo. JA ! Meinasin unohtaa; kuole !Itse ohjelmasta sen verran että se on melko.....................en tiä................................. omituinen ? Tai jotain. Ohjelma.
Mitä ihmettä(!!) ne luulee KAHDESSA(?) päiväsä saavansa aikaan !?
Ja HEI ! MIKSI ne AINA KEHUU niitä "fantastisiksi" ja "ihmeellisiksi" ja "MAAAHTAVIKSI" perheiksi !?1? Vittu onko se joku taipumaton käsikirjoitusjuttu vai onko ne silmättömiä vai MIKSI jumalauta noita typeriä turvenuijia ja kertakaikkiaan tympeän tavallisia mitättömiä juntin nahjuksia ja muita helvetin typeriä juntteja-törttöjä ja silmät pyöreinä toljottavia lannanluojia oikein pitää aina KEHUA ?!?! Mitä VITTUA niissä on KEHUMISTA !?! Ja niissä niiden VITUN perheissä !?!? Vittu ne on vain lajitelma ja läjä yhtä tyhmiä ja tympäännyttävän keskinkertaisia typeriä ja RUMIA vitun yhdentekeviä kopioita toisistaan, ei mikään vitun kahdeksas ihme !!

Tuokin vitun hyytävien turvejunttien lauma .....*puistatus* hhhuuUUUIII kauhistus... ja hyi Kristus Vittu ! Ai miin; ne ei olleet ainakaan esim mikään ilo silmälle, ja sen ämmän jalatkin oli toisistaan kaukana ja pitkät kuin jollain vitun strutsilla, ja eittämättä älykin sillä kieppeillä.
Ja se oli niin neuroottisen hyperaktiivinen sekopää että saa enenpitkää jostakin..... päähänsä että sen täytyy pitää huolta myös KAIKISTA maailman strutseista, ja alkaa vielä kaiken tuon tyhjänpäiväisen kaahotuksen lomassa lennellä pitkin maailmaa häiritsemässä emuja / strutsejakin hevostensa lisäksi.

Kittaisi edes vain kaljaa ja löhöisi sohvalla kuten lantajunttien kai kuuluu.


Ja en tiedä ..onko tuossa ohjelmassa mitään, MITÄÄN, niin erityistä järkeäkään ? Eli siis Duudsonit, vajaallakin miehityksellä käsittääkseni, menee joidenkin sekalaisten ja satunnaisten junttien idiootin ja MEGArasitavan perhe-elämän sekaan pariksi päiväksi ja järjestää vähän jotain tyhmää hömppääkin siihen sekaan ja lähtee ? Ja sitten ne kai, ne juntit ja lantapaakut, "paranee" umpityhmästä tyhmästä sokeudestaan tjns ?
En tiä mutta ei se kuulosta kauhean onnistuneeltakaan reseptiltä lopunkaiken.

Mutta ei sitä pakko ole katsoa kyllä. Vaikakin olen katsonut nyt, suositteluista johtuen etunenässä, ainakin 3 viimeisintä jaksoa.
Ja kaikki aivan yhtä tyhjänpäiväisiä. Se on yhtä vitun tylsä ohjelma kuin joku vitun Salkkarit ffs ! Jota en ole toki IKINÄ katsonut muuta kuin jonkun minuutin pätkän jotta tiedän ylimalkaisesti mistä on kyse. Silloin kun se oli ihan upouusi ja uunituore. Siihen tuli sitten se joku homosälli ja ...joku pälvikalju perus-suomijuntti äijä nuhjuisessa villapaidassa siinä haki kai päivän lehden välillä ärrältä ja välillä ovensa sisäpuolelta ja joku, kai juurikin sen äijän, ruma kohno ämmä kauhisteli juodessaan leikkikahvia leikkikupista, jotakin yhdentekevää typerää paskaa. Ehkä naapurin mummu oli nähnyt ORAVAN ?!?!? *Vetäen henkeä sisäänpäin* "AI KAUHEETA" jaaaa hengittäkää ulos vain.
Jotain tällaista, korkealentoista ja mielikuvituksellista, on se millä suomlannin finuiitit itseään viihdyttää. KUN siis haluavat "irtioton arjesta". He katselevat telkasta jonkun muun, ehkä jopa itsekäänkin vähäpätöisemmän ja tylsemmän tylsimyksen, tylsänpulskeaa keskinkertaista ja halveksittavan sielutonta ja mielikuvituksetonta ja arkisen harmaata ja ynisevän tuhnuista mitätöntä vitun tunkkaista vitun "elämää".

HAISTAKAA VITTU !  Vitun idiootit. VITTU mitä elämän TUHLAUSTA !
Kristus !


Mikä muuten "Salatuissa Elämissä" on sitä SALATTUA ?!?! Ai miin..... ?...se EI voi liittyä ainakaan mihinkään mitä siinä tympeässä sarjassa nähdään ?!?! Ellei siinä ole joku kuuseikkailujakso jota en ole vain nähnyt ? En tiä.....ehkä siinä joku mielenkiintoinen hahmo, jolla on ehkä siniset sammarit tjns, käy jossain ODOTTAMATTOMASSA(!!) kuppilassa lounastauolla kahveella, siinä jossain ..ehkä jopa EI(!!) siinä missään Espalla, mutta jossain.......SIVUMMALLA !


SALATTUA ! MYSTISTÄ !!...SELITTÄMÄTÖNTÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !!Vittu miten ärsyttävän typerää saatanan sontaa.

PAAAAAAALJON mieluummin sitä katselee vaikka Sami Heedbergin nolaavan itsensä lavalla, noin tunninko(?) ajan. Välillä matkien ihan mukiinmenevästi käsittääkseni lokkia, vai onko se joku "niskaanlyöty katajanokan juoppo" se  "hahmo" kun se siinä kukoo ja rääkyy välillä, niska rutussa?
Huu kheers. Ja välillä pitäen sellaista tosi hauskaa pärinää suullaan !
Ja ....VÄLILLÄ! HUUDAHTAEN !! HOOOOHOOOOIII! JOTAKIN !.. sellaista epähauskaa paskaa kuin että "HELSINGISSÄ........ON..!..... KUUUUUUUUUUMAAAAAAA!" tjns.
Tai ehkä että "Tartsan...ON!!...........VIIIIDAKOSSA!" tjns. Junou; kaikkee tällästä hauskaa.
No ehkei se noin hauska ihan sentään kyllä ole, muta tuonnepäin ne sen karjaisut on. Etkä sitten vittu varasta noita ^ huudahduksia osaksi esitystäsi vitun mulkero !

Eniwei, Duudsonit vois jo mennä johonkin muualle kuin taloon. Painua vaikka mailleen. Tai kohta näemme niiden(kin) järjestävän jotain vitun Koko Maailman Teekutsuja, neekereille suomessa suomalaisten kiusaksi ja rahoilla. Ja saarnaavan jossakin "Hyväntekeväisyysgaalassa" meille RASISTEILLE(!!), deemn streit(!), miten pitäisi OIKEASTI olla olemassa ! Ja enemmän samanlainen kuin he, eikä sellaisia kuin mitä ehkä itse kuitenkin OLEMME.

Tehkää vaan niitä tuubivideoita kuten se jäänmurtaja juttu. SE oli jumalauta jo jotakin ! Oikeasti aika vitun khuuli juttu ! Tekisi mieli kokeilla sitä itsekin, se oli niin hieno juttu.
Junan kanssa se ei tosin toimisi........?.......vai ?......

No mutta ...katellaan.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti