sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Trump sanoo N.Y.T ämmää kakaraksi !

https://www.youtube.com/watch?v=Jj1pcXLe52M
HAH HAH HAHAA, aivan loistavaa.

"Ny times" on kuten lempiblogaajanikin sanoi "Amerikan keharein / vajaaälyisin aviisi / lehti". Ja ne on kaikki jutkuja ja kommareita. Ja tuo tyhmä älähtänyt opiskelijatyttökommari toi sen oikein hyvin esiin.

Mahtavaa että Herr Drumpf sai sanottua ihan SUORAAN ja ilman minkäänlaista nuoleskelua ja kohteliaisuutta yms. Nuo torakanpaskat eivät ansaitse MITÄÄN huomioonottoa ja kohteliasuutta ja tahdikkuutta yms, sen enempää kuin koulukiusaaja tai mikä vain paatunut rikollismutantti tai paatunut kyttä tai paatunut "poliitikko" tms.
Ja huomasittekin ehkä jos katsoitte tuon ^^  etä Trump SANOI "bisnes näkökulmasta...". Kuten sanoin; se saa AIKAISEKSI koska EI OLE "poliitikko".
Se EI OLE tyhjänpuhuja ja paskanjauhaja ja abstraktioista sölköttävä pussi haitallista aasinpaskaa vaan oikeasti kykenevä ja hyödyllinen ja tavoitteellinen hahmo, jotain mitä "vasurit" ei edes ylipäätään käsitä ja ymmärrä.

Ne on samanlaisia kuin nekrut ja inkkarit ja muut paskanruskeat aliapinat, ne osaa vain kyyhöttää maassa ja kuunnella Kylän / Heimon Päällikön sanelua ja jorinoita menneiden aikain ....jostakin. Mistä lie. Huu givs a fak ?

Ja mitä tulee tuohon itse ASEESEEN, tuohon apinaletkaan; jumalauta se on jo MEGAsäälittävää ja alhaista jopa "demokraateilta" eli K-O-M-M-U-N-I-S-T-E-I-L-T-A.
Se on kertakaikkiaan USKOMATTOMAN lapsellinen teko ja räävittömässä nilkkimäisyydessään jopa heiltä melko alkeellisen alhainen. Jos puhutaan jumalauta APINAKSIJÄÄMISESTÄ ja VALLANHIMOSTA !!!......
Toivon että jenkit tykittää konarilla sauhuavaksi mössöksi ja reikäiseksi paskaksi koko Saatanan vitun alhaisen tunkkaisen paskanvärisen koiranpaskaporukan ja letkan ja köörin ja apinalauman, ilman mitään sääliä ja muttia tms.


Suomlanti TARVITSEE ihan tasan TOSISSAAN oman Trumpin !

Suomen ON. PÄÄS-TÄ-(!!) eroon omista kommunistikirpuistaan, tai muutoin tämä ei IKINÄ PARANE tästä mihinkään, vaan täällä "eletään" tukahdutettuna ja pallokahle jalassa ja kapula suussa ja velkaa niskassa jne jne jne jne.

SOTA tai sisällis-sota on ikävä kyllä se ainoa TODELLINEN RATKAISU. Ellei vasurit halua KAIKKI  Muuttaa Maasta ja viedä nekrujaan mukanaan !?

Se olisi se OIKEAMIELINEN teko, mutta kun on syntynyt alhaiseksi Satanistiseksi ja itsekkääksi ja RUMAKSI ja typeräksi ylimieliseksi arvottomaksi päätäänaukovaksi alhaiseksi elukaksi ja pyyteelliseksi vailla vertaa, niin en usko että heistä on tekemään sellaista. Ei sinne päinkään.
Istuvat täällä haittanamme kuin tikku sonnassa, kiukkuisena kitisten ja VAATIEN ! Milloin mitäkin.

Haistakaa vittu.

Mutta heienoa TAASKIN Trump.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti