maanantai 29. lokakuuta 2018

Kaala

Olen nyt katsonut tuota Gaalaa sitten, ainakin viimeiset 2 jaksoa ja ei se ihan niin skeidaa ole kuin pelkäsin, muttei se mikään todella HYVÄkään kyllä ole. Mutta se sentään YRITTÄÄ kuten Possekin, pitää esillä ja hengissä sitä suomlannin TV-traditiota mihin kuuluin kaikki ne sketsisarjat yms, jotka on meille Vanhemmille Sukupolville tuttuja juttuja.

Nauroin hetken jopa tuolle Gaalalle, ihan jopa melko kunnolla jollekin kohdalle, ja viihdyin kyllä suurimmaksi osaksi sen parissa.
Siinä oli  se Minttu Mustakallio joka näyttää seonneelta Venäläismieheltä.

Se oli hauska ja sangen realistinen ja osuva se Helsingin Yliopiston Professori juttu ! HAhahaha, kivienmaistelilja. HYVÄ että saitte edes sen verran ISKETTYÄ !


"Shou" on vähän sinnetänne haparoiva ja kaikkea koettava josko saisi räiskimällä vain kaiken seinälle, jonkun tarttumaan, mutta on siinä edes pienen pieni onnistuvakin henki. Ne kummelin äijät alkaa tosin olla jo ihan täysin ja totaalisen väljähtäneen ja kulahtaneen puhkikuluneita, eikä ne enää naurata kai ketään. Paitsi se primäärimulkku mikä se on, se Hessu. Se on marginaalisen viihdyttävähkö välillä.

Tykkäsin siitä netin kauhea kirjoittelu osiosta ! Siinä ihan ladeltiin kaaaaikkia mahdollisia "kauheita sanoja" ja pois jäi kai enää vain neekeri ja ehkä kyrpä jos oikein muistan. Ei mitään sensuuria tms Marxilaista Paskaa vaan ihan vain suomalaista muinamiehinä kiroomista. Hyvä niin. Minttu siinä siis kirosi.


Se musa osio on vähän turha ja päälleliimattu ja väsyttävä tosin, sitä minä INHOAN.

Alkutekstien tanssiva Suomi-muoto on typerä ja tahditon ja mauton ja tulisi vaihtaa. Kuten koko konseptikin.


Ihan mjaaah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti