perjantai 26. lokakuuta 2018

Trump ja lääkkeiden hinnat vs Suomlanti & Lääkkeiden Hinnat

https://www.youtube.com/watch?v=f8eHAFvDkWo


Jotenkin en ole lainkaan yllättynyt. Katsoin tuon ^ ensin, ja se toi välittömästi mieleeni että jaa niin....iltsikassa oli jokin vastaava juttu....luultavasti päinvastainen kuin Trumpin pyrkimys...
..ja katsoin tuon allaolevan iltsikkajutun ja jep; näin on !


www.iltalehti.fi/politiikka


Siinä missä Trump tekee, eikä muuten puhele vaan TEKEE(!), jotakin - omiensa puolesta ja eteen jne, ja hyödyttää kaikkia ja tekee jotakin Oikeamielistä, suomlannin paskaläjät jatkaa tuota omalle tietoisuudentasolleen tyypillistä ja sopivaa matalalentoa ja mitätöntä harmaavarpusen tunkkaista näennäistoimintaa, ja naisille ja naisellisille miehyksille tyypilliseen tapaan, valvovat ettei mikään vain vahingossakaan OIKEASTI MUUTU ! Saati sitten jumalauta PARANE !
Ja mitä vielä; että maahan päästetään ja otetaan ja HAETAAN neekereitä ja somaliapinoita ja mitä lie vitun karvaperseitä pitkin Saharaa ja Indoapinalaa ja mitä vain oksettavia ja myötähävettävän alkeellisia paskaisia tunkkaisia rotanpaskaloita.


Amerikkalaisia TOTISESTI jumalauta lykästi vailla MITÄÄN VERTAA tunnetusta lähi-historiasta, Trumpin kanssa. Ai luoja mikä tyyppi ! Mikä TEHOJYRÄ se onkaan, eritoten verrattuna KAIKKIIN "poliitikkoihin", eli LOISIIN jotka katsovat että heillä on oikeus asettua ihmisten ja heidän vapautensa ja kohtaloidensa väliin ja herraksi ja rouvaksi ja että tämä on jotain minkä kaikki ihan itsestäänselvästi vain hyväksyy ja suorastaan kiittäävätkin heitä siitä.

"Kiitos kun istut paljain haisevin / likaisin persein,, synttärikakkuuni Byrokraatti Parahin! Kiitos Siitä!".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti