tiistai 30. lokakuuta 2018

Puuttini sölköttää jotain ohjuksista tjns

https://www.youtube.com/watch?v=SJiQqMY7e-M
Hah Hah Haa !!

Ja aatelkaa että kommenteissa on niin vitun MEGAtyhmiä imbesillejä että kommentoivat ihan pokkana että "suorapuheinen ja kunnon johtaja! Meni suoraan asiaan"... jne.

Anteeksi mutta TODELLISUUDESSA tuo pallopäinen ryssäläinen ilkeä pölvästi ei pääse koko videon aikana edes lähelle asiaa. Se ei vastannut toimittelijan kumpaankaan tai mihinkään kysymykseen.

Sitä kai hatuttaa nyt kun Amerikkaa johtaa joku jota kiinnostaa pitää omistaan huolta eikä Kansojenvälisestä Juutalaisesta Bankkitoiminnasta yms (Trumpillon nääs OMAA hynäää ihan vitun järjenvastainen läjä), ja joka saattaa oikeasti ISKEÄ ryssät sinne mihin ne kuuluu eli alimpaan helvetinrakoon, ja ÄKKIÄ !

Trumpin aikana voisi suomikin saada OMANSA takaisin. Petsamot ja kaunihit Karjalat yms.
Kannattaa ehkä kokeilla. En tiä.
Ja kenties ostaa joku HYÖDYLLINEN hävittäjä EIKÄ se khuuli ja mediaseksikäs läjä ongelmia ja romumetallia ja silkkaa paskaa eli F 35-B.


Toivotaan että olette ymmärtäneet kuten Texas Arcanekin; kaivaa itsellennne VALMIIKSI, ihan oikein nääks ETUKÄTEEN(!!!), poteroita yms. Jopa juoksuhautoja ja tällaista. Eikä pari bunkkeriakin siellä-täällä mitään ainakaan HAITTAA !  Paitsi hysteerisenä säpsähteleviä vasemmistokoiria kusipäitä ja mielisairaita femakko Mimosia.

Ja en tiä, mutta eikä kai hiakkasäkkikään mikään ihan täysin hukkaanheitetty / hukka -investointi ikinä lopultakaan kaiketi ole.
Saati sitten komia kunnon tussari. Jokin ASE siis. Jne, eritoten itäsuomlannissa.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti