sunnuntai 21. lokakuuta 2018

"Konttori"n uusin jakso - tossupallo

VMP !!

EI siis Varamiespalvelu. HUOM !!Katsellessani sitä VITUN sählymatsia, ajattelin kahta asiaa. Ensinnäkin sitä että se kuvaa hyvin koko sarjaa, tuollainen vitun päätön kohellus ja aivoton tyhmä ja vaivaannuttava epähauska sähellys, ja toisekseen mietin sitä että miten jumalauta tämä on voinut tulla tehdyksi ja saanut "vihreää valoa" ?!?!

On kuin joku olisi vain sanonut Heedbärille että "me tohon ja kailota vähän jotain ja tehään tästä sellanen TOSI kalsee ja tunnelmaton ja hengetön vitun pannukakku, tai vähempi, ja jos saat oltua niin epähauska kuin vain suinkin pystyt!? Ok ?...jaaaa... jos vaan vähän näyttelette yllättynyttä tai hölmistynyttä välillä, kun siinä laimeiden vuorosanojenne lomassa kerkeette niin hyvä tulee!"

Ai miin; tuo on NIIN totisen kliininen ja sieluton ja hengetön ja vetämätön ja ideaton ja myöhässä ja tunnelmaton ettei sitä oikein voi edes parodioida ! Herran tähden se on OIKEASTI kuin se Riki Zöveissin räkättävän idiootin se Konttorin Japani (pila) versio. Mutta  sekin on vähemmän jäykkä !!

Tuo on siis oikeasti jotain niin vitun tylsää ja säälittävän kamalaa ja myötähävettävän puisevaa ja tyhjyyttään kolkkona honottava-kailottava, etten tiedä mitä sanoa.

Se tulee vain unohtaa, työntää Unholaan ja teeskennellä ettei suomessa !
Täällä ei "sellaista kauaa kuule kattella!" jne jne.Ei OLE mitään "kotimaista Officea". Kuten hyvin tiedätte / tiedämme.


Kiitti.
P.s Mielenkiintoinen ajatus muuten !! HAhaha...aaaa... jos olisi siitä "Konttori" sarjasta ihan kotisuomalainenkin versio !!!! AATELKAAPA sitä !

HAHAHAaahhahaaaa, se voisi olla melko khuul ja näin. ....
No.... kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti