perjantai 19. lokakuuta 2018

Palautustenvastaiset Idiootit osa.2

#VitunHyvinTeKylläVedätte!!


En tiä......ehkä kannattas joskus vähän tsiigailla tilanteita ja AJATELLA ensin ja vetää vähän henkeä jne, eikä vain keuhkota ja kohkata kuin viimeistä päivää ja räiskyä hysteerisenä ympäriinsä ja heiluttaa käsiään ja kailottaa kuin idiootti ?
En tiä...EHKÄ ?!Tuosta on muuten rakentumassa, ja rakentuva, melko pitkä saaga ja lista ja litania, näistä tapauksista kun yliherkät ja aliälyiset zombiet nostaa äläkän ja kälättää ja kailottaa ja sitten käy ilmi että ovat puoltaneet jotakin apinahirviötä. Jonka jälkeen sölköttävät että no ei tässä...me joka keississä puolletaan Universaalia  Ihmisarvoa ja sen tyyppistä kaikkee Hyvää ! ...eli ei tässä mitään itsensä toistuvastinolaavia imbesillejä typeryksiä sentään olla ! Ni !

En tiä, ehkä kannattais ottaa viä, ens kerralla, nin rummut messiin !? Kyllä Finnairi ne läpi päästää, ei mitään, niin nin vaikka pari symbaalia ja "tom" rumpu ja ehkä vuvuzeelakin tjns ?! Sitten vain kakofonia raikaamaan ja Mualimma Pelastuu !!!
A-Vot !Te ootte kyllä tosi viisaita ja esimerkillisiä ihmisiä ja Historia muistaa teidät tosi fiksuina ja älykkäinä ja oikeassaolleina ja Hyvän Puolesta Taistelleina ja Viisaina ja Ihmissrakkaina, paitsi joitakuita kohtaan toki, kuin Buddha.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti