maanantai 15. lokakuuta 2018

Trumpvideo

https://www.youtube.com/watch?v=l2pKLS-znFQ

Kun aina mylvivät ja rääkyvät, sodan ja vallanhimoiset Fasistit eli "vasemmistolaiset" ja muut paskajyrsijät suoraan Helvetistä, että "Trump on idiootti" tai se vitun ruma typerännäköinen oksettava muinaisjäänne-nekru "toivottavasti tuo ^ saa hyvin yksinkertaiset laukaisukoodit".. jne jne ad nauseam, tuollaista typerää vitun paskaa.
Niin nin katsokoon vain tuon ^ videon.  Siinä ei näy minkäänlaista ja sorttista typerystä vaan harvinaisen normaali ja suoraselkäinen ja paksunahkainen ja työteliäs ja hyödyllinen ja omiaanpuoltava jne mies.
Vanhanajan bisnesäijä ja Oikea Amerikkalainen !! Jollaiset on nykyään TODELLA harvinaisia.
T O D E L L A.


Mutta Trumpissa ei ole mitään tyhmää, KAIKKI se on vasurien mielisairaassa höyrypäässä ihan itsessään, kuten hyvin tiedetään. Ja jos mitään, tämä uusi ja paaaaaaljon PAREMPI "Regani" puhuu ilman mitään vitun käsikirjoituksia ja "promptereita" ja muita vasemmistolaisten rienaajien rituaaleja, ihan kuin ...junou?....oikea / normaali ihminen. EI mikään vitun näsäviisas ja itseään täynnäoleva kusipää Marxisti "poliitikko".


Sääliksi käy äijää, miten paljon sitä TÄYSIN syyttä ja suotta syljetään ja parjataan ja hyljeksitään ja vihataan, mutta niinhän meille oikeamielisille täällä Vääryyden Maailmassa AINA käy, se on Pyhimyksen yms palkka.


"Oikeamielisen polkua reunustaa molemmin puolin, itsekkäiden ja pahojen tyrannia..." - Raamattu.
Tuo kuvaa aika pitkälti vasurit ja muut tyrannit contra Me Muut.
Saati sitten MINÄ vs KAIKKI MUUT.Luoja tjns totisesti "siunasi" kyllä nyt Ameriikkaa tuolla hepulla ^ !!! Mutta tilanne olikin niin mustavalkoisen selkeä että se oli JOKO Trump tai Täystuho. Joten.....Amerikan ei ollut vielä(kään) aika kuolla ja tuhoutua.
Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti