lauantai 20. lokakuuta 2018

Possen Uusin Jakso (19.10.2018)

Sekin meni, meni osittain ohikin minulta.
Mutta Jarpilla oli melko hyytävä ja kamala "luuk", se oli kuin jokin 90-luvun "Neon 2" tyylinen mäntti mikä ei kuulu mihinkään bändiin vaikka näyttää siltä että se luultavasti kuuluu. Ehkä useampaankin.
Mutta kuten Sami Hedberg huumoriin ja Ibi Love musiikkiin yms; vain mielikuvituksessaan.

Viivin ulkonäkö taasen oli taas oikein todella tyylikäs ! Ihan sikasiisti ämteeveepaita ja hienot korviksetkin jne, ja lenkkarit. Tykkäsin !

Jaskalla oli Wanha Kunno Dieselpaita.

HP....... kai se siinä oli, silläkin oli kai jotkin vaatteet.
Kalle oli siinä, ja  ....no ...siinä se oli.
Vuoristoradassa olivat taas.
Sitä en nähnyt ennenkuin nyt tuubista, kun oli se tanssiralli. Se ei ole niin kiehtova kuin suihkuttelu tai edes se pitsaralli, älkää sitä tehkö enää. Käykää vaan suihkussa. Tai ehkä paskalla ? "Paskaralli" tjns voisi olla sen nimi; "hei voidaanx me käydä äkkiä teillä paskalla?" ja sitten ainakin miehet viipyisi sielllä noin 25-45 min, ja sen jälkeen paskahuusi pitäisi  tuulettaa oikein kunnolla, ja isäntäväen saunareissu siirtyisi ainakin vuorokaudella.
Se voisi olla ihan jees.
Ehkä siinä sattuisi jotain / kaikkea hauskaa, kuten että taustalla MaMu™ perheessä  - näkyy kun neekeriuros on kyykyssä hellan päällä tai pesukoneen luukulla ja tekee tuota ralliinliittyvää ...tointa..

Tai ehkä se  istuu parvekkeen kaiteella ? En tiä, miten nyt neekerit hoksaa olla skeidalla näissä taloissa.

Sitten oli jokin osio missä oli joku "Matti" niminen NEEKERI !! HAhahahahaaaaaaaaaaaa, oi vittu, onko tyhmempää olemassa ?! Tuo nimi ja NEEKERI !!!?
Se on jo liikaa.
Se oli siis joku feikit-tu-meikit kisa.

Sitten oli se "källi", ihan  ....mjääh..mjees... ihan sama.

Sitten oli se VITUN "Jaakko Pawrckkali" ja joku muidu haastattelussa, jostain täysin käsittämättömästä syystä.
Siinä se Pawrckkali schösshötti että haluaa jäädä jumalauta joksikin suomen kulttuurielämän ja viihteen kiintommulkvistiksi ! Ei JUMALAUTA vittu saatana, et kyllä niinku ihan tasan TOD! jää !!
Vittu minä INHOAN sitä vitun nulkkia. Ja MIKSI se on kuuluisa ylipäätään ?! Koska se kuvaa sen kun syö kotona pitsaa ja hamppareita. Näin yksinkertaista on nykyaika ja nyky"viihde", tsiigata kun joku ähcllä-vikainen nulkki syä hamppareita.
RASITTAVA tyyppi jumalauta !!! Omaa luokkaansa.


Aatelkaa että ennen sitä täytyi TEHDÄ jotakin ja OLLA JOTAKIN, tullakseen kuuluisaksi. EDES näytellä tai tehdä hyvää musiikkia tjns, mutta nyt riittää kun vain filmaat itseäsi, vaikka haravoimassa tjns, ja bummm, olet kuuluisa ja "tähti".

SUKSIKAA VITTU HELVETTIIN vitun nilviäiset.

*

Sitten oli Uitetun (Määrittelemättömän Aasialaisen Kaupungin) Viemärirotan näköisen mulkun ja Finninaaman se umpityperä metsässähomoilu osio. Ja oi niin hassunhauska "Kultainen Käpy" !!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAA....huoh.

Jos niille saisi laatia jonkin "osion" siellä mettässä niin se voisi olla; menkää tuohon Miinakentälle, ja koetelkaa satunnaisia kohtia pehmeästä maasta, peniksillänne, sitä venytellen maata kohti kuin kumilankaa, ja etsikää sieltä vielä toimivat mutta räjähtämättömät miinat ja muut latingit!Sitten oli se typerä vitun Aivoton Tehtävä osio, joka nyt oli edes siedettävän nopea ja yksinkertainen eikä sitä kohkattu minään sen kummempana kuin mitä se on, eli tylsänä pakkopaskana joka vain ympättiin ohjelmaan kun ei enää muutakaan keksitty.

Sitten oli jokin NIIN umpisurkean kammottavan paska ja myötähävettävä "musiikkiesitys" että minä ihan oikeasti vaihdoin Vain Elämään puolelle !!! Siinä meni se tuon kauden ainoa edes kaukaisesti hyvähkö veto eli "Aamu", mutta laitoin sen äänet myös pian pois ja katselin vain ohjelmatietoja ja aluksen tietokantaa. Ja seiniä.

Ja en nyt muista oliko siinä  muuta, muttei ainakaan mitään mainittavaa.

Se alkaa väljähtää ja kulahtaa ja parkkiintua ja härskiintyä jo pahasti koko juttu ja en tiä, ehkä konseptikin. Vaikkakin SE on sen vahvin osuus ja kohta. Mutta sisältö ei eroa kauheasti paksunsuolen sisällöstä tälläerää.


Jos antaisin YHDEN vinkin, se olisi; etsikää koko jutun YDIN ja KESKITTYKÄÄ johonkin. Nyt tuo on siellätäällä huojuvaa sekalaista ....sekalaista.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti