sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Outo Kirjoitus Hitleristä ? / HitlerpatsasTulin tuosta ^^  jutusta / kuvasta, taas, ajatelleeksi sitä miten USKOMATTOMAN vitun vesikauhuisia te kaikki olette jostain syystä Adolf Hitleriä ja HÄNEN muistoaan kohtaan, mutta sitten taas toisaalta te vitun myyrät ja idiootit KUNNIOITATTE(??) tuota tuollaista kuvottavaa karvaista satanistista juutalaista mielisairasta laiskaa vitun varkaan ja manipulaattorin paskaa.

MIKÄ vittu teitä oikein vaivaa ?!?!

Vittu Leninille ja jopa saatana STAALINILLE (!!!!!!) on perkele patsaita vaikka lampaat söis, mutta missä YKSIKÄÄN Hitlerpatsas !??! M I S S Ä se on ?!

Tätä ilmiötä teidän ihan OIKEASTI kannattaisi joskus pohdiskella ja katsoa josko hoksaisitte asiasta ITSE mitään. Jotain uutta jopa.
MITÄ Hitler teki tai sanoi, mikä kuvottaa niin paljon ENEMMÄN kuin mitä nuo paskaläntit tekivät ja sanoivat, että HITLER nimenomaan, on se joka pitää sylkeä alimpaan helvettiin ja poistaa mieluusti muistista.
Miksi juuri HÄN ?!?!?!!?

Osaatteko cognitiivisesta dissonanssistanne huolimatta, sanoa mitään ?! Teoretisoida mitään ?! jotain ?...

Yksi syy mikä MINULLE tulee mikrosekunnissa mieleen, on yksinkertaisesti se aivan pyörryttävä määrä propagandaa ja taikauskoista kauhistelua ja muuta tyhmää vitun vesikauhua mitä Hitleriin liittyy, kun taas nuo muut ..........niitä ei ole juurikaan "kompromettoitu" EDELLEENKÄÄN, ja koko vitun "Vasemmistolaisuutta".
Nykyäänkin joku voi olla "Marxisti" ja siteerata Marxinpaskaa, mutta aatelkaa mikä vitun idioottien kuohunta SIITÄ nousee / nousisi, JOS joku sanoisi olevansa "Hitleristi" ja jos joku siteeraisi HITLERIÄ !!??!?

"Niin...no, kuten Adolf Hitlerkin sanoi..."

HAHahhahahahahahhahAHAHAHAHAHAHAHAHAh voitteko edes KUVITELLA TUON !??!?!?!?!?!

*

Mikä tekee Marxeista ja Staalineista yms perseenrei´istä "salonkikelpoisempia" kuin Hitler ?!?
Yksi syy lisää on ehkä se, että toisin kuin yksikään noista muista vitun idiooteista, Hitler, sai jotain oikeasti TEHTYÄ ja AIKAAN, ja sikäli: muut näyttämään huonolta. Laiskoilta. Veteliltä. Saamattomilta. Munattomilta nynnyiltä. Naisilta. Helpostihöynäytettäviltä naiiveilta idiooteilta. Jne.
Eli ....junou..? ...... juuri siltä mitä ihmiset suurimmaksi osaksi OVAT !!

AaHAHAHAHhahaaa eli taas kerran; ihmiset suuttuvat VAIN TOTUUDESTA, eivät ikinä valheista !! Ja miksipä valheesta niin edes suuttua ? kaikkihan sen TIETÄVÄT valheeksi, ja koska se ei ole TOTTA, ei sillä ole MITÄÄN VITUN VÄLIÄ !
Jutku kai ymmärtää tämän, muttei tyhmät ja taikauskoiset ja seonneet valkoiset.

Vitun idiootit.

Ja yksi syy mitä ei tarvi arvuutella tai miettiä lain, on tottakai ja tietysti: Juutalaiset !!
Hitler ei kai sitten digannut jutkuista, sen enempää kuin KUKAAN muukaan, ja jutkut on kai luulleet, että jos he tukahduttavat Hitlerin jotenkin..?..pois muistista tai jotain? ...tukahtuu valkoisten INHO ja viha heitä kohtaan. Junou?.... kuten KAIKKI syylliset, ja idiootit sekopäät ja kiusaajan paskat ja ongelmienlietsojat, Kytät ja Valtiot yms, he eivät aiokkaan muuttua ITSE !! Vaan kiemurrella ja kaarrella ja syytellä uhriaan yhä uusista yksityiskohdista ja katsoa kuuuuuuuuuuuuuiiinka pitkään he pääsevät ihan KAAAAAAIKESTA kuin koira veräjästä.
Ja pääseväthän he ! Hämmästyttävän piiiiiiiiiiitttkäääääään.

Mutta koska jutkut eivät ole kovin älykkäitä (toisin kuin ITSE väittävät ja ne vitun kynnysmatot jotka kohkaavat jutkua jutkun puolesta ja julistelevat olevansa "Israelin Ystäviä" yms typerää paskaa) saati sitten hoksaavaisia ja katuviisaita yms, he eivät käsitä kai sitten taaskaan, että he ITSE aiheuttavat sitä "efektiä" jota en kutsu sen jutkunimellä, mutta missä käy täsmälleen päinvastoin kuin halutaan. Nimi sille ilmiölle annettiin sen susiruman (onko niitä muunlaisia?) juutalaisen haliwuudämmän mukaan. Eli kun Hitler yritetään valkoisilta KIELTÄÄ, tulee siitä JUURI SIKSI (!!) mielenkiintoinen ja kutkuttava ja mitä kaikkea.
Kun taas; jos se jätettäisiin TÄÄYYSIN rauhaa ja sitä SAISI(!!) siteerata, ei suurinta osaa yksinkertaisesti KIINNOSTAISI koko äijä juurikaan.

Mutta tyhmät ihmiset on sellaisia, että ne LUULEE, että todellisuutta täytyy KOKO AJAN HALLITA !! Että HEIDÄN (ylläripylläri) täytyy ITSE jotenkin pistää maailma pyörimään ja PITÄÄ se pyörimässä, tai muuten...


Ja minulle älykkäänä olentona tulee vääjäämättä ja NOPEASTI !! mieleeni se, että "ahaa ! tämän Hitlerin täytyi olla ainakin jossain, ainakin osittain, OIKEASSA ! muuten ei häntä niin kammottaisi".
Eli Hitleri OLI OIKEASSA, ainakin joissain asioissa, ja juuri SE saa teidät apinat kauhistumaan. Koska sellaisia apinat ON, ne pelästyy helposti. Kuten kissat ja naiset ja lapsetkin jne.

Kyse on myös älyllisestä laiskuudesta ja vetelyydestä ja saamattomuudesta ja ymmärryksen puutteesta yms.
Ja ehkä MYÖS siitä, että valkoiset inhoaa ja vihaa toisiaan, enemmän kuin mitään muuta tämän taivaan alla. Ja koska he eivät  ITSE pysty siihen mihin Hitler pystyi, se ÄRSYTTÄÄ ja HÄVETTÄÄ heitä (teitä) syvällä sisällään ja se purkautuu sitten sekalaisena katkeruutena ja lapsellisina itkupotkuraivokohtauksina ja hyperventilaationa. Ja Hitler varmastikkin on heidän/teidän mielestä "huonoa mainosta" tai "peeärrää" Euroopalle ja valkeille, vaikka lähes koko muu MAAILMAA TYKKÄÄ äijästä !!
HAAHAHah ahahahahaaa. Mutta valkoset !! Vittu valkoiset, fak jeah, niiden on vain PAKKO (kompulsiivinen OCD-neuroottinen PAKKO) olla jotain ERILLISTÄ ja putipuhtoista ja ylivertaista ja moraalisesti ja muutoin, tahratonta. Viis siitä vaikka muilla on armeijallisia, miljoonia, luontais-syntyisiä tappajia ja murhaajia ja ammattiraiskaajia yms ja he myös KÄYTTÄVÄT NIITÄ !!!! Koko ajan ja säälittä, mutta jos YKSI joku vitun outo ja kiehtovakin, eurooppalainen kaheli sotii muita eurooppalaisia vastaan, käyttäen SuperKhuulia muinais symboolia omanaan, niin ...fak ! "Evribadi luuses their mainds !" Kaikki sekoavat !!!!

Näin paljon ystävällisempiä ja pyhimyksellisempiä ja parempia yms, Valkeat OVAT, verrattuna KOKO muuhun maailmaan. Valkeat ruoskivat mieluummin vittu itse ITSENSÄ (!!!) kuin tekevät alemmille roduille jotain mitä niille PITÄISIKIN tehdä, jotain päättäväistä ja kurittavaa. Jotain ..... realistista.

Vitun valkoiset, saatana !

Onko Muhammetti "persona non grata" Ählämimaailmassa ?!?!? Saako ne ählämsimpanssit SIITÄ jonkun paniikkikohtauksen jos sen vitun pedofiilin hullun NIMI edes MAINITAAN ?!?! Juokseeko ne SIITÄ, pöytäliinan alle piiloon !? ....EI !!

(Se onkin sitten AINOA asia, mistä ne EI saa hyperventilaatio paniikki kohtausta ja ala toistella vesikauhuisen typerinä niitä vitun kuraaninsa säkeitä.)

Luultavasti valkoiset saavat myös, Hankamäkikin on tämän maininnut ainakin kirjoissaan, eräänlaisen Oidipaalisen paniikkikohtauksen Hitleristä.
Koska te taidatte tsiigata Hitleriä jonain "isähahmona" joka perkele tuli ja KOMENSI !! Eikä kysellyt. Eli teki juuri sitä mitä te tunnutte todella HALUAVAN, syvällä sisällänne, mutta mitä leikitään Virallisesti ja muutoin, ettei ole olemassakaan.
Hitler siis närkästyttää myös olemalla aidosti jokseennkin tämä tällainen nyt jo legendaarinen "Patriarkka" tai "Patriarkaalinen".

Kun taas nykyaika on "Matriarkaalista" ja valkoiset ylipäätään ovat koko vitun PLANEETAN matriarkkaalisin jengi, ja ehkä enemmän tai vähemmän AINOAkin. Toki Kiinassa on muistaakseni ainakin 1 vuoristoheimo joka on TÄYSIN ja absoluuttisesti naisten hallussa, mutta se on vain yksi HEIMO ei kokonainen manteraankattava Sivilisaatio ja kulttuurien kokoelma ja laji.

*

Te toisinsanoen; te ette ole kehittyneet SISIMMÄLTÄNNE MIHINKÄÄN sittemmin viidakon. Vitun kusipäät idiootit !
MINÄ OLEN ja minua tuskastuttaa suunnattomasti joutua elämään tuollaisten vitun käpyaivojen ääliöiden keskellä. KOKO VITUN ELÄMÄ !!!

Te pelkäätte  vittu EDELLEEN toteemipaalua. Ja Hitlerin päätä sen nokassa. "Ei sinne saa mennä Boss!

"...Aha... jaa..... miksei ?!"

"Se paikka on pyhä! ja paha ! siellä asuu ......Hitler !! Siellä asuu.... Kaaaliiiman!!"


Muuuuttaa.....käsitättehän, että hän on toden totta, KUOLLUT !!!?!?!??! Jo kauan sitten !?!?
Eli siis..... häntä ei TARVITSE enää PELÄTÄ ?!?! Ei ole MITÄÄN SYYTÄ pelätä kuolleita !? Käsitättehän te TÄMÄN ?!
Paitsi mitä tulee bakteereihin ja sentyyppiseen kuvottavaan biologiaan ja muuhun vastaavaan.

Jos te "Valkoiset" -muutkin kuin minä- olisitte OIKEASTI realistisesti REHELLISIÄ ja OIKEASTI sitä mitä väitätte, sanotte, julistatte, mainostatte, olevanne eli mm puolueettomia ja vapaudenrakastajia ja kaikkien näkemysten kunnioittajia ja uskonvapautta yms paskaa kunnioittavia ja asioita realistisen tieteellisesti tarkastelevia niin kertokaapa minulle.... MIKSI Hitlerille EI voisi olla patsasta ?!
MIKSI "Taisteluni" kirjaa, EI SAA lukea ? Tai ainakaan siitä ei esim, kuten lempiblogailijani sanoi, opeteta / puhuta KOULUISSA mitään ?!

(Hän sanoi tämän johtuvan SIITÄ, että se on ihan liian johdatteleva ja TEHOKAS !! Kun sen lukee, on käännynnäinen samantien ! Ja kuten hän huomautti, SE on jo aika perkeleen hyvää kirjoittamista se ! Ahahahaaa.)


Ja jos MINULTA kysytte, ja miksette kysyisi(??), muttette te ikinä kysyisi, koska minulta saisi AINA ihan OIKEASTI VASTAUKSIA jotka on ihan vihoviimeisiä asioita mitä APINAT HALUAA, kysellessään kymyksiä... niin nin jos minulta kysytte niin sanon, että; Valkoiset KAIKKI kyllä TIETÄÄ luonnostaan syvällä sisällään sen, että Hitler OLI tietenkin ja TOTTAKAI ihan tasan täsmälleen oikeassa ns "Juutalaisten"  suhteen, mutta valkoiset tietää MYÖS, että se tarkoittaa MM sitä, että maailma on ja elää, koko ajan, jatkuvan sodan tilassa ja SE tarkoittaa, että HEIDÄN täytyisi ITSE, TEHDÄ, jotakin !!!
Olla JOTENKIN OSA tuota totaalista sotaa, ja SE ei istu hyvin vetelälle nynnyeuropidille. Ei sitten YHTÄÄN !!
Tuo on myös syy hyvin moneen moderniin ongelmaan. Modernin miehen pehmytmäinen plösöys ja naisten sekopäinen ja ylimielinen kovuus ja tylsyys.

Valkoinen tekee nähkää lähes MITÄ VAIN, VÄLTTÄÄKSEEN, sotaa ja konfliktia. Siinä missä taas monet monet muut, ihan tasan HAKEUTUU sitä kohti. Islamistit etunenässä.

Valkoisilla on myös HYVIN vaikea suhtautua Jutkuihin MITENKÄÄN tai edes sitenkään, koska jos, JOS, valkoiset MYÖNTÄISIVÄT asioiden todellisen laidan, se tarkoittaisi niiden valkoisten näkökulmasta taas kerran; tappion myöntämistä. Monessakin mielessä. Eikä niin voi OLLA eikä sitä pidä SANOA.

Valkoiset eivät EDELLEENKÄÄN YMMÄRRÄ, MITÄ, ns juutalaiset OVAT.
Sen enempää kuin neekereitäkään, he eivät KÄSITÄ juutalaista ja hänen metodiensa menestyksellisyyden syitä, ja se kai sitten taas kerran PELOTTAA valkoisia IDIOOTTEJA.....tai sitten kaikki tuo ^^^ ym, on turhaa, ja suurin osa valkeista ei vain pidä jutkua kovinkaan merkittävänä UHKANA..... mene ja tiedä.. . .!

*

MISSÄ on minun Hitler patsaani !?!?! Missä se on !?!? Well.... where IS it !??


EI TÄTÄ !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti