perjantai 6. marraskuuta 2015

Helsingin Reissu 4
Taas on käyty Stadinkin puolella.

Siellä oli ihan suunnaton määrä taas, mitä herkullisimpia naaraanperseitä tyrkyllä, joka vitun puolella !!
PERKELE !!!

Se on takapuolten kyttääjälle paratiisi. Muttei niitä kehtaisi oikein katsella livenä.
Mutta melko näyttäviä takapuolia sielläkin ON ! Kyllä vain.
Eikä lie sattumaa, että sellaisia nättejä perseitä on valittu myyjiksi ja miksikä lie promoottoreiksi yms "asiakaspalvelijoiksi".
Ei kukaan halua nähdä mitään vitun kantturaa, ns "raejuustopersettä", vanhaa ämmää myyjänä, jonka henkikin haisee kuolemalta ja joka on yhtä pitkä kuin leveäkin !?
Rait ?!

Ja joilla on usein vieläpä viikset !

Eniwei, Helsingissä on kyllä ärsyttävän HELPPOA elää, varmaankin ! Siellä ei tarvi juuri miettiä "mihin menisi syömään" ! Saatana. Senkun vain käännyt johonkin suuntaan ja pam, siinä se on ! Ainakin JOKIN paikka. Luultavasti jokin "etninen" paikka, mutta paikka kuitenkin.
Siinä missä taas "muualla suomessa" täällä susirajan yläpuolella, tarvii aina miettiä syömistä lähinnä muodossa; menisikö Mäkkiin, Heseen, oikeaan Ravintolaan vai söisikö taas spagettia ?


Helvetin Helsinki !!

PERKELE.

Vitun muulit.


+ vielä loppuun; naiset aika varmasti HAISTAVAT rahan !
Lähes joka toinen vastaantullut naaras oli suurinpiirtein valmis jo synnyttämään minulle, koska näkivät / haistoivat minulla piilleen suurehkon määrän seteleitä ! Vittu sentään naiset ! perkele.
Alhaista ! Ja niiiiiiiiiiiiiiin läpinäkvää, ettei o tosika.


Sen näkee, nuoret sällitkin tiedoksenne, naisista melko selvästi, että NE NÄKEE melko selvästi jos ja/tai kun miehellä on kumpikaan pusseista täynnä. Raha tai se toinen pussi.
Ja ne käyttäytyy hyvin selkeästi sen mukaan.Biologia.... SE on ALHAISTA ja melko yksinkertaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti