keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Niljakkala

Jahaa.

Tai ainakin näin KUULUISI ja TULISI, tapahtua.
Tuokin vitun vittupää paskaläjä niljake on TAAS saatana VAPAANA / vapaalla jalalla, vähän "lomalla".... RANGAISTUKSESTAAN !!

Vitun muulit !! saatana.

Toivon, että tuon kusiruutan pään sattuisi vaikka joku MaMu-Ählämi irrottamaan, kun suomalaisista ei siihen ole. Sille ählylle voisi jo antaa miltei kansalaisuuden samantien !!
Ja suomalaiset saisivat hävetä. Eritoten tuon mulkun sukupolven edustajat.

Haista saatanan Paholaisen paskamössö vittu ja kuole !!! Go fuck yourself.
Vittu miten iljettävän näköinen lärväkin, kuten Rikollisilla yleensä aina on. Kuten jo Freud sanoi "tyypillinen rikollinen on ruma".Tuli myös mieleeni, että TUO saatanan kuulapää paskakasa ällötys, saattaa HYVINKIN olla merkittävä osasyy suomalaisten surkuteltavaan maineeseen Ruotsissa. Enkä kyllä ihmettele jos näin ON, enkä voi siitä Svedujakaan syyttää.

Tuo saatanan saasta, itseääntäynnäoleva vitun primitiivinen atavistinen mutanttipersläpi, käy saatana ITSE ensin VARASTAMASSA jonkun muun fillarin, ja kun sen OIKEAT OMISTAJAT ilmestyy hakemaan sitä takaisin, iskee tämä saatanan Vasemmistoapinan läskipää ne kirveellä KUOLIAAKSI !!
Vittu mikä saatanan saasta ! Ei jukolauta sentään.

Jos minä SAISIN vapauden päättää, olisi tuon vitun läskin luuserin kohtalo melko sinetöity, mutta minä EN SAA (Virallisesti ainakaan) päättää (hänen päiviään esim.)
Amerikassa tuo mutantti sentään olisi jo vainaa, kuten uhrinsa.
Tuon henki on hyvin halpa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti