lauantai 14. marraskuuta 2015

Pariisin Synkkä Yö

Tilanne Päällä Pariisissa.


Punainen Hälytys ! >>>>> Punainen Hälytys ! Punainen Hälytys ! >>>>> Punainen Hälytys ! Punainen Hälytys ! >>>>> Punainen Hälytys ! Punainen Hälytys ! >>>>> Punainen Hälytys ! Punainen Hälytys ! >>>>> Punainen Hälytys ! Punainen Hälytys ! >>>>> Punainen Hälytys !

"Kaikki miehet aseisiin!"
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015111320661876_ul.shtml

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1447393058523.html

Ajattelinkin jo heti, että kyse lienee vanhasta tutusta vihollisesta, ei Ferengeistä, mutta Isis-Musulmaaneista yms IslamistiÄhlämeistä. Ja kuinka ollakkaan....
..." 01:42 Bataclan-konserttisaliin hyökännyt oli silminnäkijän mukaan huutanut "Allahu Akbar" ja avannut tulen kohti yleisöä. "


Tuossa Live! lähetyksessä Sky News sanoi kuolleiden mahdolliseksi määräksi JO 158.

Minä totean vain, että; jokohan NYT alkaa mennä perille. Joko NYT kaikki vitun muulit saisi änkytykseltään ymmärrettyä, että ME ns "nuivat ja Rasistiset™" ja jopa Fasistiset ja Basistiset, olemme olleet KOKO TÄMÄN AJAN ihan Oikeassa, ja te Vasemmassa ja Väärässä. Kuten aina.

Nuo ruumiit ja lasinsirpaleet yms pitäisikin mielestäni siivota juurikin Vasurien ja Monikultturistien ja kukkahattutätien ja setien ja naisjohtajien yms. Ne pitäisi NYT viipymättä saada seuraavalla linnulla Pariisin yöhön tai aamuun ja käsinkosketeltavasti siivoamaan Suuren Urakkansa uusinta ruumiskasaa.

Tässä kuvassa tiivistyy aika paljon, aika hyvin.....


Sika piilossa Pösöjen takana.

Siinä sika eli yksinkertaisesti tässä tapauksessa; joku MUU KUIN Vasurit tai pääkaupunkien viher-älykkö-femakko-punamulkut, on tuolla ULKONA ja KADULLA "vastaanottamassa" näitä selkeästi hyvin Rauhallisia ja Maltillisia Uskojia™.


* * * * *


Pariisi parka !!

Pariisilla ei nyt kertakaikkiaan "mene putkeen" !! Ei sitten yhtään. Jos se ei ole Charlie Hebdo niin sitten se tämä, tai jokin lukuisista muista neekerien ja ählämien ja muiden kahelien tekemistä "kolttosista".
Vitun Hollanden Kommarikin esittää siellä kaiken kaaoksen seassa taas hyödyllistä ja tarpeellista ja katuvaista ja ihmistä ja pyhää ja tärkeää ja mitä vielä. Vitun luihu !
Kaikki vitun Poliittiset Luihut !!


* * * * *

Eniwei, kuka iskujen tekijä onkin, iski ainakin yhtä Länsimaailman merkittävintä urheilutapahtumaa vastaan eli Ranska vs Saksa futikseen. Joka voi jo merkitä Lännenvastaisuutta per se, sinänsä, itsessään, an sich.


Ja seuratessani tuota Sky News livelähetystä siinä liikkui busseja kuvassa, jotka oli tarkoitettu kuljettamaan selvinneitä panttivankeja yms, ja katsokaa mitä bussin takaosassa mainostettiin....
"Occupied" eli "miehitetty". Melko sattumanomaista tai sattuvaa tai kohtalonomaista tai mitä lie...?... sopivaista.SOTA ...on taas jalkautunut Euroopan maaperälle, mutta kyllä sitä onkin kerjätty ja oikein Maahantuotu™.
Suomessa satoi tänään / eilisen puolella, vähän vettä.
Ranskassa - Pariisissa, satoi lyijyä.Ranskassa on enemmän Muslimeita, muuten. Btw. (Asiaanliittymättömällä nootilla....)


P.s Tätä sotaa on käyty jo 1400 vuotta. Eikä laantumisen merkkejä ole näkyvissä.
P.s 2 Olen tässä viimeaikoina aistinut MYÖS sellaisen häiriön Voimassa, että ns "Monikulttuurin" selkä on JO katkennut vaikka sitä ei ehkä niin haluta ja kehdata myöntää, mutta NYT siltä napsahti niska nurin, tuosta vain ! naps !
Se oli siinä.


G A M E  O V E R.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti