torstai 26. marraskuuta 2015

Kyttiä, kyttiä vain

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112520727635_uu.shtml

Tapahtuu tai on tapahtumatta, maailmassa mitä vain, yksi asia on varmaa; suomalaiset EI SAA tarpeekseen Kytistä ja säännöistä ja estoista ja esteistä ja kielloista ja haitasta ja määräilystä ja alistamisesta ja kyykytyksestä ja Sioista ja Sioista ja lisäSioista ja kyttääjistä ja estäjistä ja tarkastajista ja komentajista ja komentelijoista ja kommandanteista ja konduktööreistä ja Pressoista ja kuvernööreistä ja laadituista Sopimuksista ja hidasteista ja sen sellaisesta.

Ja NYT ....nyt aiotaan tai halutaan jo jumalauta koko ei-kyttä osuus "Kansasta" MYÖS KYTIKSI !!!!!


W  T  actual  F  !?!?!Sama juttu kuin Pohjois-Koreassa ja Maon Kiinassa ja Venäjällä ja Neukkulassa ja kaikialla missä on kommunismia ja kollektivismia. Joka EI OLE sama asia kuin Altruismi HUOM !!!! Joskin se näytetään samaistettavan siihen hyytävän usein.

Ja vaikka tiedän tämän seuraavan olevan eräänlainen riski, koska tyhmät ja ääliöt ja matalat ja idiootit ottaa kai IHAN OIKEASTI ja tosissaan ja oikeasti tosissaan...... junou... tosissaan, kaiken mitä joku heitä nokkelampi heille sarkastisesti ehdottaa... mutta sanotaan nyt silti...

Että; tämä lienee tulevaisuuden, LÄHI tulevaisuuden(!!), koulupuku suomessa.Fak Nou !!!Tämä kaikki, maassa jossa on KOURALLINEN "ihmisiä" ja niin vitusti TILAA ja VAPAUTTA ja pontetiaalia vapauteen yms, ettei sitä oikein edes käsitä. Sama kuin Ryssälläkin.
Tilaa kyllä olisi vaikka Marssilaisille asettua kodiksi, mutta tilaa EI OLE(!!!) esim ANTAA KAIKILLE tarpeeksi vanhoille sinkkumiehille, vanhalla tarkoitan 18.v ja vanhempi, tai ainakin myydä melko huokeaan hintaan, OMAA TALOA !!

Mutta siltikin tilaa kyllä ON hyödyttömille ähläm-notkujille ja tuhansille ja taas tuhansille identtisille Kebab-lääville ja VastaanOttoKeskuksille, ja kohta luultavasti myös Amerikkalaisten NATO-tukikohdalle kuten jotkut on jo peloissaan kirjoittaneet ja mille kaikelle muulle.


Ja TÄRKEÄÄ on se, että joku matalan tason jenkkijulkkis on leikannut tukkansa ! tai se, että jollain ämmällä on taas se vitun rintasyöpä tai joku poliitikko josta KUKAAN ei ole KOSKAAN KUULLUTKAAN, hän itse mukaan luettuna, on kuollut ja kuinka siltikin "koko Suomi" suree häntä jne.Tsiisus vittu !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti