sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Ranskasta vielä....

Tuli tässä sellainenkin mieleeni, muiden blogien avustuksellakin kieltämättä, että unohdin silloin pari kuuta taakseppäin mainita sen välimereltä pyydetyn ASElastin !!!
Ajattelin itsekkin silloin heti, että "aha ! jaaha, siinä on ne ASEET näille näennäispakolaisille" ja saattaapi olla, että näin todella OLI.
Ja tuli mieleeni, että onko moisia lasteja ollut enemmänkin ja joista on päässyt ainakin osa läpi asti.

Ja piti sanomani Pariisista myös, että: luin Ranskassa olevan yhdet TIUKIMMISTA aseidenkieltosäännöistä / "Laeista" ja ...no, katsokaa nyt TAAS mihin ne johti !

Jos YKSIKIN tyyppi siellä konserttisalissa esim, olisi ollut ASEISTETTU, olisi monikin nuori ja huonon musiikkimaun (luultavasti) omaava, palannut vielä tässä laiffissa kotiinsa. Mutta tärkeintähän maailmassa on yksinkertaisten ja tyhmien panikoivien idioottien kuten jutkujen, vasurien ja naisten, "turvallisuus" ja sikäli; valkoisen miehen jatkuva hengenvaara. Ja SE, että Siat saa pullistella ja Elvistellä ja leikkiä Sankaria (alistamalla niitä joita SANOVAT ´suojelevansa´ kuten nytkin Ranskassa nähtiin ! hahahahahaa, kyllä siinä on taas SUOJELTU ihan saatanasti ja vitusti. Koko kylä oli kyllä HETI [!!!] TAPAHUTMAN JÄÄÄLKEEEEN, täynnänsä kyttää ja sikaa ja porsasta ja vaikka mitä kyylää!!!), ja olla ainoita ASEISTETTUJA.
Ja siis palvella "Valtiota". Joka on sinunKIN VIHOLLISESI ja elämäsi ESTÄJÄ.
Mutta koska olet surullisen ja ärsyttävän TYHMÄ, et käsitä tätä.


Muttei se tavallaan mitään, vaikka olenkin jo hermoraunio, olen jo tottunut siihen.
Valitettavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti