maanantai 30. marraskuuta 2015

Pienituloisten Hynät

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112920748662_uu.shtml

Tässä on taas vain yksi syy siihen, miksei suomesta ikinä tule mitään.
Ei minkäänlaista oikeaa, todellista, Kansallisvaltiota tai mitään muutakaan sen suuntaista. Tämän(kin) takia tämä paskaläntti on ja pysyy, pelkkänä pienenä ja kaoottisena tyhmien ja alhaisten pesäkkeenä.

Koska; suomalaiset ei voi SIETÄÄ toisiaan ja sitä, että joku muu suomalainen SAAAAATTAISI EEEEEHKÄ voida jotenkin, jollainlailla, paremmin(!!!!) kuin se joku toinen. Ja koska suomlannin Finuiitit ei vain osaa ja voi, olla sotkematta kaikkien muidenkin asioita, paljolti kuten KAIKKI maailman Kommunistit. Ne vetää AINA ja KAIKKI, muutkin ympäriltään, mukanaan tuhoon ja Tuonelaan.
AINA.

Ai vittu, että pisteli vihaksi lukeakkaan tällaista: "Viime kädessä se on vuokralainen, joka maksaa nämä osingot. Vuokria nostetaan ja se tiedostetaan valtion hallinnossa, mutta asialle ei tehdä mitään. Miksi ei? Siksi, että joku hyötyy siitä, että vuokrat nousevat ja vuokra-asuntoja tehdään vain niukasti. Vuokralaisia käytetään koko ajan hyväksi, Viita sanoo."

Eli; ihan PerusRikollisuutta ja "syntiä" ja itsekästä ahnasta Pahuutta ja muuta vastaavaa lapsellista ajattelemattomuutta.


Haistakaa saatanan kuulapäät, perkele, vittu !


* * * * *

Ajatelkaa JOS suomalaisista olisi tekemään ihan "oikeaa ja rehellistä" työtä, kaikenlaisten anastusten ja muiden konnuuksien sijaan !!
Vittu: AJATELKAA !!!!           .........................ei saatana...... mitä kaikkea täälläkin jo voisikaan olla !!?!?!! Mutta ei !
Barbaari ja pakana, on barbaari ja pakana ! Ja sellaisena pysyy kuten neekerikin.

Alhaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti