perjantai 6. marraskuuta 2015

Ehdotus Suomalaisille Ravintoloille

Huomasin tuossa yksi kerta kun kävin luiskaottien ravintolassa, jossa joskus käyn(!), että sieltä sai jopa kaikki "a la carte" ruoat lounas aikaan lounaan hinnalla !!

Jumalauta MISSÄ kotoperäisessä saatanan HÄVYTTÖMYYTEEN asti ylihintaisessa tunkkaisessa paskaläävässä saa saatana SAMAN ?!?!
Ei vittu missään ! Eikä sielläkään.
Päinvastoin, siellä saat luultavasti maksaa YLIMÄÄRÄISTÄ jos kehtaat olla hankala ja mennä hakemaan perkele ruokaa MUKAAN(!!!!) saatanan hävytön ketku, kesken päivän, kesken lounaan. Pyhän lounaan.

Saat tottavie ja totisesti MAKSAA siitä.

Mutta aasialaiset joilla ON "ruokakulttuuri" ja jotka OVAT tottuneet edes jonkinlaiseen sivilisaation muotoon ja yhteis eloon (tuo näyttää tyhmältä yhteenkirjoitettuna joten EN kirjoita sitä niin!) ja ymmärtävät vähän bissnexen päälle, voivat tarjota mm tuollaista.

TUO pitäisi saada myös suomalaisten turvenuijien keittiöön.

Lounas Aikaan; kaikki ruuat samalla, lounaan, hinnalla.

Paitsi jos kyse todella on jostain ihan suunnattoman suuresta erikoisesta annoksesta niin sitten ymmärrän, mutta ne ihan perusruuat.

Ja kysyn taas, tässä samalla, samaan hintaan, että; kuinka te vittu KEHTAATTE pyytää limutölkistä perkele 3 €uroa !!!?!?
vittu   K O L M E  EUROA, limutölkistä !!


Hävetkää !!


Idiootit.


Teillä ei ole kaikki himassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti