perjantai 13. marraskuuta 2015

Naurettavia Huolia

http://jannemuhonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/206409-kun-ihmisten-huoliin-vastataan-pilkalla

Tässä oli vielä tämmönen. Olen tuota itsekkin usein ajatellut, eli miten nämä "suvaitsevat" ihan ITSE ovat ihan totaalisia, autistisia, ajattelemattomia, töksähtävän törkeitä kusipäisiä tunteettomia vitun mulkkuja. Ja helvetin ylimielisiä.

Ei ne mistään vitun neekereistä välitä vittuakaan, vaan siitä, että joku tyhmä jossakin, LUULISI niin ja vallasta. Niistä ne välittää.

He eivät osaa, josko ei sitten vastapuolikaan, antaa tuumaakaan periksi tai pyytää anteeksi tai hävetä tai katua tai mitään.
Periaatteessahan se on sosio ja psyko -paatin käytöstä.

Tiedä sitten häntä kuinka moni tässäKIN sopassa taas eli tässä Maahanmuutto & Monikultturismi™ hötäkässä on ylipäätään oikeasti tosissaan itse ASIAN kanssa, eikä vain sen, että VASTUSTETAAN toisia suomalaisia.
SE lienee monille SE todellinen juttu. Ei niinkään joku vitun Kamputsealainen orpo tai Mosambikin murjaani tai mikä lie ...vitun aavikon kurja rotta, jostain rättien ja tuskan keskeltä, hiekkamaailmasta.

Mutta ei tämä yllätä KETÄÄN joka OIKEASTI TUNTEE "VASEMMISTON" todellisen sisimmän ja syvimmän olemuksen. Eli puhtaan, silkan, syvän ja räjähtävän VIHAN.
Absoluuttisen kaunan ja vihan ja kostonhimon ja raivon ja katkeruuden yms.
Sellaisten on melko vaikea edes YRITTÄÄ edes NÄYTELLÄ millään lailla tai tavalla "inhimillistä". Se on kuin koira ihmishousuissa. Ei kovin vakuuttava.
Ainakaan minulle, mutta kovin moni tuntuu silti olevan ihan kyllä "otettu" ja menevän halpaan.
Summa Summaarum: rikollista / pahaa, ei kiinnosta UHRIN KÄRSIMYS. Ei LAINKAAN !!!
Älkääkä ikinä luulkokkaan muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti