keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Lähettäjä-Vastaanottaja

http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2015111720682725_cm.shtml

Järkyttävää, kuvottavaa, oksettavaa.
Provosoivaa.....

Ja ketä vittua kiinnostaa, jos jonkun metsäkylän asukasluku KASVAA jonkin saatanan mujahiddeenilauman takia !? Tai siksi, että suomiparkaan otetaan sisään nekruja !?
Mitä sitten !?!? Onko SE jokin vitun juhlinnan ja ilon aihe !??! Saatanan kusipäiset käpyaivoiset hippisukupolvet paskarannut ?!? (sanasta "paskarantu").

Painukaa TE ihan ITSE jo vittuun MINUN maastani. Tai minä painan teidät !

Muistakaa mielisairaat ja ylimieliset ääliöt 1 asia: jokaisella teolla yms, on yhtä vahva jollei jopa vahvempi, VASTAREAKTIO.
Se on universumin / luonnon yksi peruspiirteistä, ja JOS teillä on NIIN paljon kusta päässänne, että SYYTÄTTE SITÄ toisia olentoja / ihmisiä niin vittu SYYTTÄKÄÄ perkele ! Mutta ainakaan MINÄ en ota yhtä kvarkkiakaan sitä syytä vastaan ja koetan pitää huolen, ettei ota KUKAAN muukaan, ja toisekseen; näille "Laeille" tekään ette onneksi voi ITÄÄN.
Yhtään, mitään.

Muttei se kusipäisiä puuttujia estä puuttumasta ja yrittämästä ! Tyhmillä on AINA sitä sellaista pirteää "tartutaan toimeen" asennetta.

Minä VIHAAN sitä.

Mutta eniwei; tulin ajatelleeksi, että VastaanOttoKeskus...tuo nimi tai sana tai mikä lie, sanoo itseasiassa KAIKEN suomesta.

Ählämit on LÄHETTÄJIÄ, suomalaiset VASTAANOTTAJIA.

Maskuliinisesta tai ainakin testosteroonihöyryisestä ja kuumapäisestä ja primitiivisestä ja isänvaltaisesta "kulttuurista" sikiävät ählämit ovat ulospäinpullistuvia ja suuntautuvia ja räyhääviä pro-aktiivisia valloittajia, kun taas suomalaiset urhot on parrakkaita naisia, joista ei ole muuhun kuin pöllämystyneinä ja hölmistyneinä levittelemään käsiään ja OTTAMAAN VASTAAN. Kuten siis nainenkin. Hiekkamaan apinat suihkuaa kyrvillään ympäriinsä, ja SuomiNEITO OTTAA VASTAAN.

SIINÄ on koko tarina pähkinänkuorissa.

Huomaa taaskin melko selvästi kuka ja mikä ja ketkä, täällä "johtaa".

Te teitte elämänne ja minunkin elämäni, virheen, päästäessänne vitun kusipäät PerusHeterot, NAISET työpaikoille ja jumalauta (!!!) JOHTAJIEN PAIKOILLE !!!

Ei jumalauta SAAAAATANA....vittu minä olen niin vitun vihainen ja katkera, ettette uskokkaan !! Saatanan kusikyrvät vittupäät läskipäät aivottomat läskit paskat.

Teidät pitäisi pistää lihoiksi. Ja te varmaankin TIEDÄTTE tämän kyllä itsekkin, syvällä sisällänne, saatanan muulit.

Ja vielä; jos ihmettelette saatanan kommaritunarit ja muulit ja idiootit ja ääliöt ja kiilaajat ja kiusaajat ja tyhmääleikkivät manipuloija-gangsterit sitä MIKSI niiiiin moni nuoriMIES on työttömänä ja syrjäytynyt yms jne etc, niin älkää enää ihmetelkö ! Se johtuu hyvin yksinkertaisesti siitä samasta syystä kuin SUURIN OSA kaikista ongelmista sittemmin kun naiset päästettiin leikkimään yhtä kyvykästä kuin uros, eli siis siitä. Siitä, että NAISET täyttää työpaikat ja istuu tyhmällä, leveällä, perseellään niissä tuoleissa ja asemissa, missä PITÄISI istua miehen !

Mutta ennenkuin naaraat paniikissaan älähtää suojelua, ei ne sieltä mihinkään hievahda.
VASTA SITTEN KUN naaraas taas TARVITSEE miestä suojaamaan omaa tyhmää ja laiskaa persettään ja rakoaan ja mitä lie, SITTEN yht´vitun´äkkiä, kappas perkele, onkin taas tilausta miehille ja pojille pitkin "työelämää".


Haistakaa kaikki se vitun vittu mistä niin tykkäätte !! Ja painukaa sinne.


Ps. Kaikille teille Virallisille ja Menestyneille ja "Glitteratin" jäsenille "Yhteiskunnassamme" : teillä ei ole MINKÄÄNVALTAKUNNAN moraalista "kharaktääriä". Ei sitten mitään, alkeellisintakaan. Kaikkein vähiten teillä jotka lähes tai tosiasiallisesti TYÖKSENNE, saatana, saarnaatte moraalista kaikille muille !!
Sitten voitte edes puhua, moraalista, jos ja kun joku teistä pyytää julkisesti anteeksi ja muuttaa suuntaansa. Sensijaan, että jatkaisi tätä katastrofaalista laskusuuntaa ihan tahallaan tai kun ei muuhunkaan saatanan lapamato pysty ! Siltikin, on kuitenkin hakeutunut sellaiseen elämäntapaan, jota jotkut kehtaa kutsua "ammatiksi" !! hahahahaa, eli "politiikkaan" - missä PITÄISI olla edes jooootain muutaKIN kuin kusta päässä ja paskaa housussa ja alkeellisia persoonallisuuden piirteitä ja alhaiset tavoitteet.
Joten vielä kerran: sen sijaan, että yrittäisitte "kaikin keinoin" änkeä VÄKISIN (heheeii! väkisin ja pakolla ! sehän kuulostaakin Hyvältä ja hyvältä ! niin kaikki HYVÄT tekee !) suomen joka nurkan täyteen Maahanmuuttajaa™ ja VOKkia ja änkyttäisitte saatanan rakit pitkin Mediaa kuinka SUOMALAISET on saatana jotain vitun kuvitteellisia "Rasisteja™" (jota ette ole EDELLEENKÄÄN määritelleet) ja jatkaisitte muutoinkin tätä "nykyistä suuntausta" niin ....junou ?....... te voisitte KOKEILLA ainakin, omata jonkinlaisen MORAALIN ja sellaisen kompassin, mikä minullakin ON, ja pyytää aidosti anteeksi tätä aivan vitun KAMMOTTAVAA ja NÖYRYYTTÄVÄÄ VIRHETTÄ suomen historiassa ja VOOOIIISITTE ehkä koittaa TEHDÄ jotakin siivotaksenne saatanan kakarat, ihan ITSE omat jälkenne !!
MINÄ en tule teitä auttamaan enkä siivoa teidän, sen enempää kuin neekerinkään, sotkuja. Ja en voi kuin toivoa, että näistä muuleista ympärilläni olisi samaan.

Eletään sitten "kuin pellossa" puolestani, eletään kurjasti ja saastassa kuin Ryssät ja neekerit ja korruptiossa yms. Jos TE ette ihan ITSE paina jarrua, toivon että suomen "Kansasta" on painamaan vaikkapa kanssani KAASUA. Sit mennään pojat ! ihan pohjalle asti. KAAAAAIIKKI YHDESSÄ !!

Niin minä kuin kaaaaaaikki muutkin !! Kuten aina on kommarit ympärilläni minullekkin sanoneet. Sit mennään Kommari !! Sinä tulet nimittäin ihan tasan TOD. mukaani.
Aivan alas asti.All the way down.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti