keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Ryssät Tontissa (Kohti kolmatta Suurta ?)

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015112420723416_ul.shtml

Sitten samantyyppisten asioiden eli murhaamisen yms, toisenlaiselle tasolle eli ns "valtiolliselle".

Nappulat siirtyy sotakartalla, ja Ählämit ja Ryssät ynisee toisilleen ja Länsi vaikeroi ja piehtaroi omassa typeryydessään ja "tsiigaa tilannetta". Ja USA on taustalla hiiren hiljaa aiheutettuaan KOKO PASKAN. Iiiiiiihan alusta asti. Ihan alusta.

Sekä nuoleskelemalla Jutku / Khasaari "eliittinsä" maailmankuvaa, niin yksinkertaisesti; omalla megalomaniallaan ja nyrjähtäneellä omakuvallaan.

Thät´s it.

Toki toisin kuin sekalaiset puoliammattimaiset päänaukojat ja nyrpeät moottoriturpavasurit aina eri "foorumeilla" änkyttää: kyllä maailma SILTI olisi sekaisin ja kyllä siinä SILTI sodittaisiin, oli Amerikkaa tai Jutkuja tai ei.
Kyse on vain yksityiskohdista... kuten MISSÄ ja MITEN ja MIKSI nyt juuri tälläkertaa jne jne ad nauseam.

Mutta eniwei, shit got real !
Tässä alkaa äx-shonia olla jo vähän kaikkialla.

Mutta on PAKKO kyllä huomauttaa, että nautin siltikin ainakin vääähän tuosta, että Ryssät on todellakin jumalauta AMMUTTU ALAS(!!!AHAhahahha) tälläkertaa, kun ylittelivät TAAS toisten "ilmatiloja", mikä heillä on jo muodostunut tavaksi.

HAHAHahahaa vitun ryssät ! HAHAHHAHAHAHAHAHAaaaaaaaaaaaaaaaa !!
Ja mitä TEKEE ryssä? Esim tuo hämmästyttävän paljon apinaltanäyttävä "Lavrov" ei me Türkkiin ! HAh ! se peru turkin(loma)matkansa !
Eli.....ei se ryssä ehkä mikään NIIIIIIIIIIIIIIIIIIN hirveen pätevä ny kumminkan o.

En tiä.

Mutta sanon vielä SEN VERRAN, että; mitä JUMALAUTA TURKIN(!!) typerässä ja pienessä, ählämin karvaisessa päässä oikein pyörii !!!!!!??
Mitä NE, luulee tekevänsä, NYT, maailmassa !?!? Mitä vitun Maailman Sian roolia TURKKI, kaikista maailman paskakasoista, oikein havittelee ??!
W T F ?!?!?

Ensin ne hukuttaa meidät ählämhyökyyn ja sitten alkaa ammuskella ryssien hävittäjiä ja vaativat perkeleet vielä EU:n kusipääkommareilta paskahousuilta määräilijöiltä jotain "lunnaita" tai "suojelurahaa" tai jotain.. ..mitä vittua lie, mutta rahaa kuitenkin. Ja EUhan se pyllistää kiltistä ja pieraisee ulos perseestään oliko se ...3 ? M I L J A R D I A €uroa.


Et ...näin.P.s JOS EU:n munapääkommareilla ja toimistontäteillä ja tinanappisedillä yms mulkkupaskoilla, olisi MITÄÄN / JOTAIN muuta KUIN kusta ja harhoja päässään, alkaisivat he kokolailla just ninq NYT(!!) ASEISTAA meitä "Kansalaisiaan" eikä missään vitun nimessä, herran tähden, RIISUA aseista !!
Mutta kas; he kun eivät ole SINUN puolellasi hyvä muuli. Vaan OMASSA tiimissään.

MUISTAKAA TÄMÄ !!! KUN "se" aika koittaa !!M U I S T A K A A  !!!!! (ja SE, ettei KUKAAN!!!!!! ole heitä VALINNUT !! He on kuin jutkut: itse itsensä valinneet !! Ja joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön. He luulivat saavansa maailman.... joten katsotaan MITÄ he SAAVAT).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti