tiistai 17. marraskuuta 2015

Frantic !

Tuo nimi sopiikin muuten kuvaamaan tätä kaikkea, ällistyttävän hyvin !

Mutta asiaan.

- Tulin ajatelleeksi sitäkin, taas, että kuvitelkaa tämäKIN tapaus taas nykyajan nuorten näkökulmasta !!
Ne näkee nyt maailman tällaisena ja Pariisin SELLAISENA "missä aina räjähtää (Ählämi)" ja myös sikäli paikkana jossa ylipäätään ON, Älämeitä.

Ajatelkaa asiaa hetki jos te kykenette minkään valtakunnan ajatteluun. (Mitä rankasti epäilen).

Niille jumalauta itse PARIISI(!!), EI OLE enää mikään sellainen mikä se ON ja on ollut jo hyvin hyvin pitkään, eli "valojen kaupunki" ja kaikenlaisen taiteellisuuden ja muodin "Mekka" (yököttää sanoa noin tässä asiayhteydessä) ...tai pikemminkin "keskittymä"  - se on NYKYÄÄN parempi sanonta. Pariisi oli sellainen haikean kaunis ja tyylikäs "khuuli" kaupunki, johon kaikki naiset ja taiteilijat ja sammakonsyönnistä kiinnostuneet halusivat, ympäri maailman. NYT..?.....nyt se on tottavie "paikka jossa konarit laulaa ja pommit räjähtelevät" ja em. Taiteilijat silppoutuvat palasiksi !!

NIIN on "maailma muuttunut" (muuTETTU).

http://www.liveleak.com/view?i=16e_1447552328&comments=1  Siinä on.
Jonkun ohikulkijan, melko rohkeakin, "kansalaisjournalismin" teko. Parempaa kuin juuri mikään Virallinen, Median yninä. Ja bäng! olet itse paikalla, tapahtumien keskellä.
Siinä on se Sikojen rynniminen sinne teatteriin sisään, juuri käynnissä ja sekalaiset uhrit vaikeroi ja voivottelee ja valittaa pitkin maata.
SIINÄ on nykypariisin kasvot, nykynuorille.
Siinä !Ei enää tätä.....

(1 parhaista leffoista ikinä)


Ja KAIKKI tämä, lähinnä pelkän "islamin" takia. Ihan sen ainoan ja OIKEAN ja kiistattoman ja muuttumattoman ja yhdemukaisen ja "korrektin" ja valtavirtaisen ja totaalisen ja originellin ja originaalin ja alkuperäisen ja lantraamattoman ja sen mitä se ON, ja kunnollatulkitun ja "maltillisen".
Ihan sen mitä "islam" on.

Vaikka inhoankin Tsurtshilliä, niin sehän sanoi jo silloin joskus toisen sodan kieppeillä, että "islam on maailman vahvin/tukahduttavin taannuttava voima, eikä maailma näe vapautta/rauhaa ennenkuin se on TUHOTTU" !

Aaaamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti