perjantai 6. marraskuuta 2015

Suomalainen Thaalikirja

http://www.hs.fi/arviot/kirja/a1446708403799?jako=7425dda58c00900d5a244f25318c3140&ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage


Wau. Suomalainen Neanderthaalikirja.

SiinäKIN sanotaan, että Thaali nimenomaan EI OLLUT, toisin kuin Arcanen Tex aina inttään, mikään vitun JÄÄMIES tai jääkauden menestyksekäs asukki vaan nimenomaan VÄLTTELI jäätä ja kylmää.

Eli se oikea pakkasukko onkin ehkä juuri nimenomaisesti Cro-Magnon.

Joku oli Texille kommentoinutkin siitä aikanaan, että JOS neanderthaali kerran oli niin vitun kylmääsietävä jääkauden Rambo yms, niin miksi ne ensinnäkin asuivat lähes poikkeuksetta ja AINA, VAIN lämpimissä paikoissa, kuten loppuaan kohden tuolla "last stand" paikallaan Iberian niemimaalla ? Ja miksi Tex itse asuttaa Austraalian tukahduttavaa kuumuutta ja on kai Texasista (?) kotoisin, eli melko lämpöisiä seutuja, jos hän on neanderthaali !?

Nämä on hyviä kyssäreitä. Olen itsekkin ihmetellyt Texin päähänpinttymään VÄLTELLÄ esim suomea tai ryssää tai jotain OIKEASTI KYLMÄÄ. Edes Kanadaa for christs sakes.Mutta kuitenkin, tämä itse asia alkaa totisesti käydä jo melko valtavirtaiseksi, että Neanderin Thaali on ymmärretty väärin ja tyhmemmäksi kuin mitä se oli. Ja se, että se vaikuttaa YHÄ EDELLEEN meihin nykyisiin apin..oi...tai no; "ihmisiin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti