torstai 12. marraskuuta 2015

Elokuvan "Sabotage" arvostelu

Paska.
Viihdyttäväkin kyllä, mutta amatöörimäistä paskaa.


Kyse on siis Varsineekerin yhdestä moderneimmasta päästä olevasta toiminta"pläjäyksestä". Ja ...aika pläjäys se onkin kyllä, ei siinä mitään.
Ongelma on paitsi kaikkinainen amatöörimäisyys (mietenkin koko ajan, että "onko tätä jotenkin pätkitty, huononnettu tai editoitu vai onko tämä OIKEASTI NÄIN huono ?") ja vähän päälle ylikliseinen ja kankea "dialogi" ja muu sisältö, niin se että tämä leffa oli kuin sen olisi käsikirjoittanut ja toteuttanut ylä-astelaiset testosteronihuuruiset typerät vitun klopit, jotka ei erota munaansa perseestään. Ja tuo ilmaisu on leffan ilmaisumuotoihin nähden vielä sangen "korkeakulttuurinen".

Vittu miten tyhmiä koviksia, vittu miten tyhmiä hiustyylejä, vittu miten tyhmä leffa !!
Tsiisus fak !

Arskankin tukka oli kuin jollain vitun "Simple Jackillä" tai "Forrest Gumpilla" mutta vain paljon paljon brutaalimmalla ja ehkä jopa hitusen tyhmemmällä, tyypillä. Junou .....?.....kuten esim jollain vanhalla Itävaltalaisella kurpalla joka yrittää vieläKIN rymistä kovana ja raivoa uhkuvana. Vaikka hän "uhkuu" luultavasti vain pahanhajuista henkä ja jotain tauteja, tätä nykyä.

Elokuva siis yritti kaikkensa, ollakseen ihan "sika kova" tai "vitun kova" mutta on siksi melko sietämättömän lapsellista kovistelua ja tyhmyyttä ja tyhjänpäiväisyyttä. Mutta yllättävää kyllä, jaksoin sen ihan loppuunsa asti katsoa.
Sehän on siis periaatteessa sellainen "kuka sen teki?" lajityypin leffa.
Mutta hirveän amatöörimäinen.
Ja todella, todella, vaikuttavan kliseinen. Ja itse asiassa jo pelkkä Arska toimintaroolissa, ON, klisee.
Nykyään.

Leffassa ei ole muuten mitään varsinaista Sankaria tai edes hyviksiä vaan kasapäin idioottimaisia, pullistelevia, typeriä Pahiksia ja "antisankareita".

Vaikkei tämä mikään absoluuttinen rimanalitus ehkä ole, saattoi se olla merkittävänkin profetiaalinen tai paljonpuhuva kohtaus, missä Arska kahlaa paskaviemärissä.
Ehkä SE kuvaa hänen "kambäkkiään" parhaiten. Vaikka se on siinä ja siinä, kumpaa se enemmän kuvaa, Arskaa vaiko Sylttyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti