tiistai 24. marraskuuta 2015

Euroopasta ja Valkoisista

Olin aloittanut jo pari viikkoa sitten tällaisen kirjoituksen Euroopan tilasta, ja laadin tämän nyt lyhyeksi ja valmiiksi tässä.Eurooppalaisia vaivaa ylpeys.

Eurooppalaiset / valkoiset, on piiiiiiiiitkäääään jo saaneet luulla ja kuulla, olevansa TÄYSIN ylivertaisia ja -voimaisia, ja että KAIKKI valkoinen on AINA parempaa kuin MIKÄÄN muu, mikään vaihtoehto  jne. Ja tätä ei ole enää pitkään aikaan kukaan sen enempää pistänyt testeihin KUIN myöskään tuonut siihen mitään lisää ja uutta. Valkoiset ovat siis ns levänneet laakereillaan
Ja NYT siitä sitten saa maksaa.

Ja nyt tämän öiseen lisäosaan tähän ..juttuun.

- Europideja  vaivaa myös laiskuuden yms lisäksi, lapsellisuuden kirous. Ja sikäli myös epärealistisuuden.
Nykynuoret ja myös vähän vanhemmatkin, on kaikki vain LAPSIA. Tai isoja lapsia. Varsinaiset aikuiset aikuiset on jo lähes kadonneet.

Ja vaikka asia on toisaalta jopa ihan ihanteellinen yms, ja valkoisille hyvin luontaista ja normaalia ja ehkäpä sitä ominta omaa, niin se on myös ongelmallista maailmassa joka yrittää lähes kaikin keinoin joko a) tuhota valkoiset tai b) tulla valkoisiksi. Tai vähintään c) tulla heidän maillensa, asumaan ja olemaan ja elämään ja nautiskelemaan valkoisten tekemistä ....kaikista.

Nykyään lähes KAIKKI, näyttäisivät haluavan vain loputonta skeittausta ja neekerien kanssa hengausta ja pleikkarin peluuta. Ja ehkä aukoa päätään jossain "Sosiaali Mediassa" tai jopa ihan Virallisessa TeeVee-lähetyksessä tai säestävänä lampaana radiossa tai jossain, missä joku Virallinen (luultavasti Jutku) asettaa "keskustelulle RAJAT" (!!)

(RAJALLISTA keskustelua siis !! Huomatkaa.)

Nykyajan Länkkärit ja muut, on myös huomattavan "authoritäärisiä" tai autoritaarisia ja komenteluun taipuvaisia ja kommunisteja ja kollektivisteja ja ylitunteellisia tai kenties tunteita ihan vain näytteleviä, idiootteja ja mulkkuja ja ilveilijöitä.

He ovat kaikki myös apaattisia ja asenteensa on "hällä väliä".
He kyllä osaavat koristautua paremmin kuin koskaan ikinä ja tekevätkin näin. Ja pitävät ehkä joillain tavoin itsestään jopa huoltakin.
Ja listaa voisi jatkaa aika kauan, mutta jutun ytimeksi alkaa hahmottua mm se, että....... .: nuo on kaiki myös NAISTEN PIIRTEITÄ !!

Ei miesten !! (paitsi itsensä koristelu ja itsestään huolehtiminen, ne on mitä suurimmassa määrin maskuliinisia asioita.)

Mutta joka tapauksessa; nykyeuroopan ja myös suomenkin, ongelma on mm niinkin outo kuin; nykyään ei ole sotaa !!
Tai TARPEEKSI sitä. Ja mikään ei siksi pakota Tavallisia Mulkkuja parantamaan tapojaan ja otettaan yms ja näkemään suoraan. He VOIVAT olla vinossa, ja siksi OVAT sellaisia.
Ja lisään tähän toisen pätkän alettua kirjoitusta, jota en ikinä vain saanut valmiiksi tai edes jatketuksi, mutta tähänhän tämä käy luonnolliseksi jatkoksi joten aloitetaan.......
En olisi (kai) uskonut, että joutuisin jonain päivänä puhumaan / kirjoittamaan sodan PUOLESTA, mutta NYT... seurattuani teidän älykääpiöiden rimpuilua oman tyhmyytenne ja keskinkertaisuutenne tympeässä suossa ja sen loputtomia oireita ja seurauksia, en voi kuin TAAS todeta, että; te TARVITSETTE sodan !

Tai "sotaa". Ja melko äkkiä.

Te alatte näemmä HETI seota ja melko pahasti, jos ja kun EI ole mitään sellaista "suurta yhdistävää tekijää" elämässä. Koska suurin osa teistä on sieluttomia idiootteja, vailla MITÄÄN lahjakkuutta tai uniikkiutta. Persoonallisuudesta puhumattakkaan.
Ja teillä on myös ihan ÄLLISTYTTÄVÄN lyhyt pinna ja melko rajallinen kärsivällisyys, varsinkin mitä tulee kaikkeen OIKEASTI "maskuliiniseen" -ei naisten määrittelemään sellaiseen- ja kaikkeen viisaaseen ja älykkääseen ja persoonalliseen ja kekseliääseen yms.
Eli kaikkeen mikä EI OLE tylsää ja keskinkertaista ja valjua ja tylsää ja puuduttavaa ja rutiininomaista ja rutikuivaa ja sielua raastavaa kamalaa kurjaa paskaa.

Ja siis tylsää. Vai sanoinko sen jo ? 2kin kertaa ?.... no jaa...

Mutta NYT, tilanne ON sikäli MUUTTUNUT, että ne isiksenpissikset TOI sodan valkeille, ihan nenän eteen ! Pyytämättä, mutta ei kuitenkaan ihan täysin ylättäen.

Ja ellen väärässä ole, enkä olekkaan, on tämä aiheuttanut jo muutoksen ja ailahteluita, voimaan. Etenkin Monikulttuurin ja Maahanmuuton™ osalta on aistittavissa häiriö voimassa, ja epätasapainoa kaikkialla ja EPÄRÖINTIÄ(!!!) Jedien leirissä.
Vitun idiootit kuhnailijat !

SOTA on nyt taas jo täällä, mutta vähän entistä ehkä oudommassa muodossa.Outoa.

Tässä tää nyt ON.
Ei se kai sitten tämän pahemmaksi aktualisoidu, vaikka meitä kovasti riepotellaan ja revitään mukaan ja halutaan työnnellä sinne ja tänne ja vähän tonnekkin, ja kohkata sodan kiimaan. Mutta nykylänkkäri pelaa mieluummin lämpöisessä kodissaan pleikkaa tjns ja juo kokista ja tsiigaa leffoja, kuin menee ulos ja ryömiin mudassa, ammuskellen oikealla konarilla oikeasti, sekalaisia tuntemattomia tyyppejä. Ehkä jopa ihmisiä, mutta luultavammin kuitenkin ählämeitä.


Eikä siinä mitään, mutta siinä SAMALLA voisi olla ihan hyvä ja kelpo idea "paukuttaa" vähän ählämiä erinnäisillä VALTAVILLA pommeilla ja kokeilla kaikki mahdollinen lennokeista fosforipommeihin ja vähän päälle, JA olla myöskin päästämättä KOKO VITUN ÄHLÄMIMAAILMAA OMAN MAAN SISÄÄÄN !! Saatanan paviaanit !

Mutta kuitenkin; nyt sen totesi ihan Pää-Ählämi itse, eli jokin saudi kuningas tai jokin, en tiä .....jokin marakatti lakanoissaan, huu givs a fak.
Että kolmatta sotaa tässä nyt käydään.

Mutta ehkä tämän jälkeen "ihmiskunta on oppinut olemaan sotimatta" eli selkokielellä: Anglot, Jutkut, ÄHLÄMIT ja Ryssät, on oppineet käyttäytymään vähän enemmän ihmisiksi eli luultavasti toisin sanoen, ovat kuolleet.

Ja suomalaiset voi jatkaa rauhassa Valtionsa tottelua ja kyykistelyä paniikissa, ja laivojen tervausta ja kännäämistä. Ja "snägäri"matsejaan ja lätkän tiklausta yms.
Ja jokavuotista "Tuntemattoman" katsomista.
Siinä lienee 1 historian katsotuimmista filmeistä muuten ! Ohittaa varmaan DaiHaardinkin. Jos se katsomisella kuluisi, Tuntemattomasta ei olisi enää atomiakaan, kvarkkiakaan, jäljellä.

Uskonkin, että jossainpäin Andromedan galaksia, on muukalais-ameebojakin, jotka on jo kyllästyneitä siihen ja osa on jo "ampunut aivonsa(?) pellolle(?)".

No, mutta joka tapauksessa, Pariisin-Isku muutti asioita. Kuin Bätmän ....Bätmänissä. Vaikka toki on hienoa ja suloista ja ihanaa ja mahtavaa ja riemastuttavaa ja mitä kaikkea, että VastaanottoKeskuksen Ählämlapset on iloinneet tästä märästä loskasta ja paskasta mitä tuohon satoi sentin tai 2 eli lumesta.
SE se vasta on jotain !

Jeee.

Mutta siltikin, asialla ON se hyvä puoli, että uskoakseni NYT, Länsimaailma melko kirjaimellisesti PAMAHTI hereille. Ja suomut RÄJÄHTI tai pikemminkin rä-jäy-tettiin, silmiltään.
Nyt luulisi olevan jo melko vaikea enää myydä teille yhtäkään vitun ählämin kusiruuttaa minään säälittävänä ja myötätuntoaherättävänä Tasa-Arvoisena "toisena".

Saatana, että teidän onkin pitänyt yrittää väkisin änkeä "meitä" kaikkia, sinne "kaiken ytimeen" !! Vitun idiootit. Olisitte edes vähän haistelleet aikojen olemusta ja mitä on TULEVA, ENNENkuin hyppäätte suinpäin suuren Maailman kelkkaan ja alatte siellä oikein pitää meteliä ja mainostaa !

Juuri mm tämän takia, Amerikka on KAAAUKANA Euroopasta ! Ja sikäli siis: ählyistä ja ryssistä. Juuri TÄMÄN.
Koska: tällasia ne on.

*

Valkoiset on elelleet entisaikojen huuruilla ja NYT ne alkanee vihdoin käydä vähiin, ja nyt pahimmassa "keississä" : joutuu ITSE TEKEMÄÄN JOTAKIN. Tai ainakin äänestämään jonkun mulkun mukatekemään sen puolestaan.
En tiä.....vieläköhän sinne Mars-matkajoukkoon kerkeis mukaan ?.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti