torstai 19. marraskuuta 2015

"ÄLÄ koske hellaan!! se POLTTAA!! Usko pois vain!"

Tässä usein mainitsemassani blogissa -http://dissectleft.blogspot.fi/- oli tällainen juttu, tämä on siis sen lähde : http://blog.markdurie.com/2015/11/paris-attacks-were-not-nihilism-but.html

Jutun voi lukea kummasta vain, mutta helpommin sen kai lukee samantien tuosta lähteestä. Ihan sama.

Mutta kuitenkin, itse asia on hyvin selkeä ja kiistaton ja suoraviivainen ja tosi, ja joka Länsimaisten Valkoisten syytä sekä YMMÄRTÄÄ aika vitun nopeaan, että HYVÄKSYÄ vähintään yhtä lujaa.

Eli lyhyesti; islamin sota KAIKKIA MUITA vastaan on sekä tosi, että täysin LOPUTON.
Sille ei ole parasta ennen merkintää eikä niitä vitun ali-apinoita VOI tyynnytellä tai miellyttää tai niiden "mieltä" muuttaa tms.
Ja tämä asia ei sekalaisista syistä näytä uppoavan Länkkärien Suvakki-haaran paksuun umpiluiseen apinankalloon millään. Sitä koetetaan kierrellä ja kaarrella ja väännellä ja käännellä ja saivarrella ja "tulkita" ja "tilkitä" ja "talkita" ja mitä kaikkea, mutta sitä EI haluttaisi HYVÄKSYÄ !!!!!!

Koska................ ainakin; sittenhän KAIKKI ei olisikaan kuin valkoiset !! Kuin Länsimaalaiset. Syvällä sisällään.
Ja koska ns Vasemmisto / Suvakit / Vajakit / MaMuttajat yms idiootit ON ITSE niitä ns Rasisteja™ - he eivät voi SIETÄÄ edes AJATUSTA siitä, että joku muu tai jopa kaikki muut, olisi erilainen / erilaisia, kuin esimerkillinen länsimainen valkoinen IHMINEN.

Mutta kuten jutussa sanotaan, itse Bin Paskankin suulla, on islamin Diktatointi hyvin selkeää ja suoraviivaista ja yksinkertaista, vaihtoehtoja on tasan 2 (vaikka tuossa esitetään 3, mutta mikä helvetin ero on osilla 1 ja 2 ?! ei mitään KÄYTÄNNÖN eroa eli ne on 1 ja sama vaihtoehto joka tapauksessa) alistu tai kuole.
Ja luultavasti sitä kuolisi silti. Siis vaikka alistuisikin.
Mutta ei kai KUKAAN teistä edes AJATTELISI alistumista ?!?. .....edes MINÄ en uskoisi sitä edes TEISTÄ !!

Sen verran minä vielä jaksan uskoa teihin.  Mutta odotan silti kylmä rinki persreiän ympäristössä...

Tai siis niin, no, mainittakoon kai nyt samaan rahaan ihan erikseen, että; totta-vitun-kai (!!!) minä TIEDÄN, että NAISET (!!!) alistuisivat ja alistuvat, ihan käden käänteessä, heti kättelyssä, samantien jne. No doubt about THAT !!!

Joka on vain 1 niistä lukemattomista syistä miksi vihaan ja halveksin naisia. Nyt ja aina ja päättäväisesti. Ja jokainen OIKEASTI MASKULIININEN MIES tekee samoin, muttei typerät kyrpänsä ja saksanpähkinän kokoisten apinan-aivojensa hallinnoimat imbesillit. Joka silti LUULEE olevansa se "absolute hunk" - absoluuttinen uros.

Nainen on tyhmä ja heikko ja alhainen ja itsekäs ja melko välitön (omalla tavallaan) olento, joka ei epäröi parahtaa itkuun ja/tai pyytää ja huutaa apua (eli EI ylpeyttä kuten meillä miehillä) jne, ja suhahtaa HETI kun jotain ikävää käy, pusikkoon tai pöytäliinan alle piiloon kuin säikähtänyt kissa. Ja mankua siellä sitten häntä perseen ympärille käärittynä, paniikissa, ja mouruta myötätuntoa näyttäen sellaiselta "enks mä kuitenki ookkin...niin ihana?.... heeeeeiii......? ....enx ?..."

Toki JOSSAIN VOI OLLA JOKU naaras joka on VÄHÄN parempi kuin ne suurin osa muista, mutta hyvin harvassa lienevät.

Mutta eksyin jo itse aiheesta, eli siis islamin höyryäväsät paskakasasta ja muinais tunkiosta.

Lukekaa ja ymmärtäkää ja uskokaa nyt jo herran perkele sentään !

Saatanan tyhmä, itsepäiset, valkoiset idiootit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti