torstai 26. marraskuuta 2015

Kelpaisko Kymppi ? (jaa...etteEI ?!... otat kumminkin!)

Perkele !

Mikrosoft YRITTI tehdä Kapteenille alhaisen, alhaisen tempun !! (ei siis mitään SELLAISTA !..)

Eli; yrittivät perkeleet ihan pokkana ladata VÄKISIN windous kympin minulle vaikka erikseen KIELSIN ja KIELLÄN koneistoani sitä lataamasta !

Se kysyi "asennetaanko tämä paska NYT vai myöhemmin!!?" eli se EI ANTANUT MITÄÄN "ei ikinä!!" tyyppistä VAIHTOEHTOA vaan ainoastaan nyt taikka myöhemmin vaihtoehdot. Samat kuin raiskaajakin siis.

Tai tappaja tai mikä vain PerusRikollinen.

Naksautin siis "asenna myöhemmin" - olettaen, että näin voin vain lykkiä ja lykkiä sitä aina vain tuonnemmas ja tuonnemmas kunnes onkin jo uuden koneen aika ja saan VALITA siihen vaikka Ubuntun tai jonkin. Mutta mitä vielä ! ruutuun tulikin teksti, että "aloitetaan lataaminen" !!
Mikrosoft! Hei ...?!?! ... te huijasitte minua !!

Oli pakko nypätä nettipiuha koneesta irti, jottei se tauti tartu (Windows 10). Ja kun kytkeydyin uudestaan tähän ihmeiden ulottuvuuteen ja "ribuuttasin" koneen alkoi se taas, ennenpitkää, ladata sitä paskaa, ilmoittaen vain ihan muina miehinä niin kuin se olisi jotenkin ihan "khuul" ja "ok", kuten joku vain ILMOITTAISI sinulle esim puhelimitse, että "mä oon täällä sun himbessä ja syän näitä ruakii ja tälleen, plus mä myös köyrin tota täällä ollutta akkaa.... käyhän tää!?" - niin nin se vain latasi sitä TAAS !!
Ilmoitti vain siinä "päivitys" ikkunassa LATAAVANSA WINDOWS 10ppiä !! Mutta sen VOI katkaista yksinkertaisesti painamalla sitä "keskeytä lataaminen" nappia. SITTEN se uskoi, ainakin toistaiseksi. Ja kytkin myös KAIKKI Mikrosoftilta tulevat päivitykset samalla pois, ja pyrin etääntymään siitä kuin poliitikko moraalista, eli koko MikroWehristä.Biller. Änkee koneellesi vaikka väkisin !


Wanha kunnon Biller tai Fyytes tai mitä tuosta nyt sanoa, on kai käymässä epätoivoiseksi, vitun sammakonnaamapaska, nyt kun sekä windous kymppi on syljetty katuojaan universaalisti ja puhelinpuolella on mikrosoftin "markkinaosuus" niminen siivu kakkua, tyrmäävät 1%  !!!


HAHAHAHaa.....aaaa.haa... mikistä on tullut ns "yksiprosenttinen" (jengi) puhelinten maailmassa, ja nyt se kiukuttelee sitä kohtaloaan änkemällä VÄKISIN ihmisten OMILLE koneille !! vitun kusiaiset ja paskat.


Alhaista !! Todella todella alhaista.Low Microsoft !! really really LOW !!
Keep away from my machine !


Ich will NICHT das "Windows Ten" !!! Ffs !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti