maanantai 16. marraskuuta 2015

"Näin Islam haluaa meidän elävän" !!

http://www.liveleak.com/view?i=3c8_1447620184

Kuten kommenteissa tuossa sanotaan, mm, näköjään islam on jo voittanut Ranskan. Ja; Ranskalaiset ovat pelkureita, eikä OSAA muuta kuin juosta karkuun

Tuo video on kuin nyky Eurooppalainen ja Vasuri ja muut laumasopulit pähkinänkuoressa. Vitun typerät idiootit ryntäilijät ! Saatanan panikoijat.

YKSI vitun kalju äijä siinä omasi vähän munaa ja kylmäpäisyyttä ja ehkä jonkinsortin tilannetajun, mutta KAIKKI muut säntäsi juoksuun kuin gnuulauma leijonan nähtyään. Ja MIKSI ?!?!

En tiedä, ilmeisesti joku vitun koiranleuka keksi sytyttää papaattimaton tuossa tilanteessa, räiskymään sinne taustalle, koska sellaisia idiootit ON. Kuten Duudsonit yms älyltään kääpiöt; ilkikurisia, irvisteleviä, virnuilevia, kiusaajia ja paholaisia, ääliökakaroita ja "keppostelijoita". Paholainenkin on tarinoiden mukaan oikea "keppostelija" par excellancé.

Ne ajattelee lähinnä, kuten apinakin (ihan siis OIKEASTI, tämä EI ole mikään vertauskuva), vain omaa HAUSKUUTTAAN ja ilojaan. Sitä miten voisi "pitää hauskaa".
SE on yhteistä KAIKILLE kiusaajille ja rikollisille ja paholaisille ja tunteettomille luunaamaisille mulkosilmäVasureille ja hampuuseille imbesilleille ja muille vitun käpyaivoisille kusipäisille idiooteille.

Mutta eniwei; joku sanoi tuolla osuvasti myös, että "NÄIN islam HALUAA meidän elävän" !!
HAhahHaa... LOISTAVASTI kiteytetty !! Aivan mahtavasti. Täsmälleen !!!
Täs-vitun-mälleen noin. Siinä se on.  Tuo tuossa. Siinä on MINIMISSÄÄN tulevaisuutenne.

Kiitti vitusti.

Pelkoa, kauhua, pakokauhua, paniikkia, ympäriinsä niiden vallassa säntäilyä, yleistä kaoottista TYPERYYTTÄ, primitiivistä sätkimistä ja kaaosta ja tuhoa, SE on AINOA minkä ählyt tietää ja ymmärtää, samaten kuin neekeritkin. TUHO on se mitä niistä sikiää ja leviää eikä MITÄÄN muuta.
Ja JOKAINEN (!!!) joka uskaltaa, kehtaa, muuta väittää - pitäisi pistää kai vain yksinkertaisesti hengiltä, sitten se olisi tehty ja tulevaisuus pelastettu. Sellaisten vitun reppanoiden ja elämäntapa Vastarannankiiskien kanssa "debatointi" on kuin riitelisi myrskytuulen kanssa, joten miksi tuhlata aikaansa ja hermojansa ?!!?!


Ja sanon tässä samaan hengenvetoon, että: KAIKKI tällainen on jotain mitä tulee, TULEE ei EHKÄ vaan TULEE, sen mukana jos ja kun alutaan olla "asioiden ytimessä" ja mukana "Kansainvälisessä" (eli Kommunistisessa Vapaamuurari) toiminnassa.


Jollette te vähämieliset vieläkään pysty käsittämään niin minä väännän kirjoitettua rautalankaa: TOISIN kuin esim neekerit, arabi-ähläm-islamsissit EI OLE mitään alistuvaa (meitä kohtaan) ja helposti mitätöitävää kamaa. Ne EI OLE nöyriä !! Kuten neekeri, jolla ei ole luontaisessa tilassaan MINKÄÄLAISTA, ei sitten minkään valtakunnan, YLPEYTTÄ. Kun taas ählämit lähes KOOSTUVAT siitä !!!
Ja se niiden "kulttuuri" on nimen-vitun-omaan ns "kunniakulttuuri" ja niiden ÄO on jossain troglodyytin ja basillin ja kissanpaskan välimaastossa JA ne on totaalisen vesikauhuisia kaikkea muuta kuin tappamista ja kuolemista ja aivotonta "suurien" toistamista yms paskaa, kohtaan.

Neekerin te Vasemmisto-Porvari Ylimys Vapaaherra idiootit pystyitte vielä hallitsemaan ja pitämään aisoissa ja "kontrollissa" (tuo on lainausmerkeissä minulla yleensä, siksi, ettei se ole SUOMEA vaan suomlantia) aikanaan ja aikansa, mutta Ählämiä EI VOI alistaa samalla tavalla. Yhtään sen enempää kuin mitään varsinaisia Aasialaisiakaan eli vinosilmiä, Orientaaleja. Ne EI alistu !
Ne ei vain SUOSTU valkoisen orjaksi, kuten neekeri ja koira yms.

Mutta ne alistuu kyllä niille omille mielipuolille johtajilleen senkin edestä ja kahta kauheammin.
Muttei meille.


TÄMÄ teidän on NYT viimeistään syytä sekä KÄSITTÄÄ, että sisäistää, ja vieläpä HYVÄKSYÄ !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti