sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Herliini Keulii

Ei jumalauta, kattokaa nyt tätäkin vitun nyrpeää idioottia taas !
http://niklasherlin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/206478-hyvaa-iltaa-ranskasta

HAHhahaahaaaa... ai vittu mikä lapsi !! Mikä iljettävä, nälvivä vitun ääliö.

Haista saatanan vinonaamainen kusipää vittu ja kuole !! Toivon, että jäät itse ählämien nalkkiin ja kuolet. Sittenhän vitun nirppanokka nälvit.

Kun tuon ison lapsen naamaakin vain katsoo, näkee että siellä sisällä piilee UHMAKAS ja jo hävinnyt ja sen tietävä jonkinlainen Kommunisti, luultavasti "Taistolainen" imbesilli, nuivistelija ja kiukuttelija. Joka ei ole päässyt VIELÄKÄÄN reaalikommunismin romahduksesta yli.

Nytkin tämän lapsen täytyy tulla keulimaan ja näyttämään kuinka  tässä ei nyt reagoida kuten täyspäiset ja kuten pitäisi vaan otetaan vaan vaikka vähän keppanaa ja rauhotutaan ja aletaan ymmärtämään ählämiä yhä uudestaan, ja alusta, paremmin.
Mutta kävele sä siä, nin mä kyyhötän täälä.

Whatever.

Härski vitun äijä kyllä, ei voi muuta todeta !!  Ja heittäytyi HETI, ENSIMMÄISEN, kommentin kanssa vaikeaksi ja totaalikontrolliinpyrkiväksi PerusVasuriksi ! Vittu mikä kusiläntti ! Tsiisus Fak !!

"Nii hei ! jos et o mun kaa samaa miältä tai mun kaveri nin mä läppään sua turpaan ja sä saat ´bännit´ tälle sivulle !! läl läl lää!"

Vitun mato.


P.s Kehtaat saatanan kusikyrpä vielä pullistella siinä; "kokeileppa onnees mulkku, vaaaikka tolla ´rikastuttamisella´!"   !!!!! hahahahaha  vitun iljetys. Yhtä vitun tyhmä puuaivo kuin "Ruukinmatruuna"kin.
Vitun jäykät, tympeät, moraalittomat, idiootit, ylimieliset, Vasurimulkut.


Haistakaa vittu !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti