keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Viesti "Poliitikoille"

Mitä tulee tähän KAIKKEEN, MaahanAsettumiseen™  ("Ykän" tai "Jaska Braunin" lanseeraama nimitys, en juuri nyt muista kumman) ja Muslimeihin ja neekereihin yms, niin: "poliitikot" teillä on tilanteen avaimet kourassanne.

Teillä. Johon ne on kipannut pois polttelemasta omista näpeistä nämä tyhmät kollektiiviset muulit tässä ympärillä, ja te PETITTE heidät/meidät. Kaikki.
Perinpohjaisesti.

Miksi te edes enää olette siellä "politiikassa" ja niissä toimistotaloissa ja Virastorakennuksissa ?!
Ei teillä sinne ainakaan enää mitään ASIAA ole ! Mutta joka helvetin aamu tai aamu tai ilta -päivä, te silti sinne vääntäydytte(??) jostain syystä..... ja veikkaan syyksi sekä sen VALLAN tuomaa tyydytystä tyhmälle pikku, apinanmielellenne, ja sitä SUURTA rahasummaa minkä siitä saa / voi ottaa, että pilaa ja tuhoaa ja estää toisten elämiä "työkseen".

Te VOITTE kyllä, ilman yhtäkään muttaa ja mitään mutinoita, katkaista KAIKEN MaahanMuuton™ saman-vitun-tien ! JOS vain HALUATTE. Ei se ole kiinni mistään "Laeista" ja "säännöistä" ja "Sopimuksista" yms. Sitäpaitsi; nyt vihollinen on tarjonnut kuin hopeatarjottimella TILAISUUDEN, ehkä "once in a lifetime" "kerran elämässä" tilaisuuden, sanoutua irti kaikesta siitä roskasta ja JUUTALAISESTA "Legalismista" (jonka mm... JEESUS!!! kirosi absoluuttisesti ja alimpaan helvettiin ja hän kutsui sitä ihan oikein "synniksi" ja Saatanan Synagoogaksi ja sylki JOKAISTA "LAKEIJAA" ja periaatteessa teki melko SELVÄKSI, että KAIKKI siihen liittyvä, "Lakiin" siis, on Saatanasta ja JUMALAA VASTAAN!!! mutta mitäpä tuollaiset vitun APINAT SIITÄ piittaisivat, koska kuten sanoin; te RAKASTATTE Luciferia ja Pahuutta. SE on se "ihmiskunnan" "juttu") ja jokaikisestä vitun "sopparista" ja muusta KAHLEESTA, vitun typerät perkeleen tampiot ja idiootit ja herkkäuskoiset muulit ja höynäytettävät epärealistiset valkoiset idiootit !!

NYT jos koskaan, on TILAISUUS kipittää KARKUUN, KAAAAAIIIKKKEEEEAAAAAAA juutalaista vitun ROSKAA ja paskaa !!!! Nyt voitte huoletta kävellä vain pois, toiseen suuntaan. Ja jättää mm €u-kommunistit, nuo ylimielisistä iljetyksistä ylimielisimmät ja iljettävimmät, jopa Kim dynastian lihavia mörköjä ällöttävämmät ja ylimielisemmät, nuoleskelemaan ihan omia perseitään ihan itse, saatanan lahnat.

Nyt olisi myös hyvä aika sulkea Siat ja Koivisto ja Aho ja Lipponen ja Thors yms, loppu iäkseen "Linnaan". N Y T  !!! Nau !

Mutta, koska te olette vain metsästäjä-keräilijä-MAANVILJELIJÄ-känniläisiä, ettekä kuten em olennot, osa "soturi" ja "kontrolli" luokkaa eli paimentolaisia tungettelijoita meidän "lauhkeampien" alueille, teistä ei tule olemaan siihen. Ja mm SIKSI minun vereni kiehuu... se vain kiehuu ja kiehuu teidän kanssanne, te olette säälittävän SAAMATTOMIA ja veteliä.
Minä haluan PAREMPAA väkeä tähän elämään, ja olen aina halunnut. Eikä sitä koskaan kuulu, saati näy. On vain...TE.

* * * * *

Jos TE, helvetin typerät keskinkertaiset muulit ja Meinstriim-Laumaheterot vain voisitte yltää älyltänne edes koiran tai hevosen tai jopa muulin (!!!!) tasolle niin te saattaisitte NÄHDÄ ja KÄSITTÄÄ (jotakin), että esim: politiikkaa ja poliitikkoja ja lakeja ja poliiseja on ja VOI OLLA, VAIN ja AINOASTAAN, koska TE vitun bimbot idiootit SALLITTE niin olevan, ja ette osaa edes KUVITELLA maailmaa ILMAN niitä, ja LUULETTE että maailma katoaisi johonkin vitun "kaaokseen" JOS niitä ei olisi yms typerää lapsellista kovin OLETTAVAA paskaa.
Haistakaa saatanan helpostipanikoivat vitunkannattimet idiootit vittu !!!....No, mutta... ehkä minä TAAS vain odotan teiltä ja elämältä ihan liikaa, sellainen minä vain olen. Minä en vieläkään saata käsittää ja HYVÄKSYÄ, että TÄMÄ todella ON TÄSSÄ !!
This is it !

Tässä KAIKKI. TÄSSÄ on "minun elämäni" ...?!........ ei se VOI OLLA niin, mutta ......kaippa se sitten ON. Joku saa tästä kyllä vielä maksaa !! Minä VAADIN tästä paskasta HYVITYKSEN !!
Minä en ainakaan TIETÄÄKSENI suostunut syntymään tällaiseen vitun de facto: KAAOKSEEN, ja typeryyyteen ja laumapanikointiin ja tyhmyyden ylistykseen ja muuttumattomaan tyhmien, alhaisten ja pahojen VALTAAN ja HALLINTOON !!!!!
For fucks sakes !

* * * * *

No joka tapauksessa, ennekuin raivostun yhtään enempää ja pilaan päiväni; NYT on kultainen tilaisuus HERÄTÄ. Ja JOS te vitun tyhmät tali-aivot OLISITTE TODELLISUUDESSA, ettekä KUVITELMASSA, te voisitte käsittää, ettei MILLÄÄN SOPIMUKSILLA OLE MITÄÄN VITUN VÄLIÄ !! Ja tiesittekö muuten, että jopa JO SOPIMUKSET ja ERITYISESTI VALAT(!!!!!!!) itsessään ovat S Y N T I Ä  eli tyhmyyttä, vääryyttä, ja pahuutta !!?!?! TIEDÄTTEKÖ te tällaista, vai menettekö te vain ninq siinä sumussa mikä on teidän "mielenne" ?!?
Katsokaa MITÄ VAIN ja TAHANSA "valaa"kin esim maailmassa. Vaikkapa sitä Suomen Sotilasvalaa mitä te vitun säälittävän aivottomat typerät muulit imbesillit aina kohkaatte kuten Amerikkalaiset sitä VITUN kommunistista "PerustusLakiaan" joka on ylimielisintä ja kommunistisinta ja alistavinta ja typerintä paskaa ja roskaa IKINÄ(!!!), katsokaa niitä joskus, älkääkä vain TOISTELKO kuin papukaija, mitä olette niistä kuulleet ja kuulleet MUIDEN OLEVAN MIELTÄ !!!!!
Siinä sotilaan "valassahan" sanotaan, että se kyseinen soldaatti omistautuu nimenomaan "puolustamaan" yms suomen V A L T I O T A ja Poliiseja ja Lakeja ja kaikkea "Viranomaista" yms !!!! Jos tämä ei vielä riitä niin väännän vielä vähän jäykemmästä langasta: siinä EI PUHUTA MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNNNNNNN !!!!! yhdestäkään "Siviilistä" tai VAPAUDESTA tai TOTUUDESTA tai mistään minkä puolesta olisi MITÄÄN JÄRKEÄ tjns, KUOLLA !! Jumalauta, vittu: KUOLLA !!
Saatana: K U O L L A !! Ihan oikeasti, lopullisesti, todelisesti, realistisesti, de facto - kuolla.


Jos siis olet vannonut MITÄÄN, yhtäkään MITÄÄN, valaa IKINÄ elämässäsi; olet de facto vihkiytynyt Luciferin jengiin ja pahuuteen ja KAIKKEEN mitä siitä SEURAA. KAIKKEEN !! Iiiiiiihan kaikkeen. Aivan kaikkeen.
M I E T I sitä älykääpiö.

MIETI !!!!Ja lopuksi vielä tiivistelmä, kuten olen sanonut: tämäkin koko asia, tämä maahanmuuttelu villitys ja sen ihan KAIKKI, seuraukset, jokainen seuraus ja  myös Pariisin iskut yms paska, on ihan KAIKKI niiden "Poliitikkojen" syytä ja niiden "neekerinrakastajien" ja ählämin-nussijoiden yms, jotka tätä KAIKKEA on "eteenpäin" ajaneet ja vieneet.

Ne jotka perjantai rentoutumisen sijaan, rentoutuivat perjantaina nyt likaisessa maassa, omassa veriläntissään, ne ovat TEIDÄN osittain murhaamia. Eikä sitä voi paeta tai pestä pois tai "säädellä Laeilla" !! vittu minun tekisi mieli AMPUA joka vitun älykääpiö kusimulkku joka uskaltaakin edes MAINITA sanan "Laki" !!!!! Eritoten tällaisten tapausten jälkeen !!
Siitä MINÄ jo yksin TIEDÄN 1000000000000%sella varmuudella, että MIKÄÄN ei tule muuttumaan. Teistä ei ole vapauteen eikä muutokseen, jos OLISI se olisi jo aktualisoitunut, toteutunut, "manifestoitunut" eli todeksitullut / ilmennyt.

Nytkin joka vitun sekunti minkä siellä "Valtion Johdossa" tai mikä teidän "tittelinne" juuri nyt tällähetkellä onkin, kuhanitte ja tuhlaatte, saatatte "omanne" vain yhä varmemmin ja enempään, vaaraan ja tulevaan tuskaan ja jo nykyisellään melko useaan kurjaan paskaan.
Ojasta allikkoon, parhaassakin tapauksessa.

Te - olette - idiootteja.

Vaikka se Texas Arcane läskipaska idiootti ONKIN ihan imbesilli monella tapaa (nytkin se kiljui siellä blogissaan tätäKIN tapausta, typerä harhainen muuli, "false flag" operaatioksi ! ahahahaahah sellaista se on! seota !) niin siltä on tullut muutama hyvä hoksaus ja "pointti" ja sitaatti, ja tykkään eritoten tästä hänen lauseestaan, jonka olisin yhtä hyvin voinut sanoa itse, joka koskee Homo Simpanssienssia ja kaikkia kädellisiä ääliöitä tässä elämässä; "näen ORJAN, mutten näe hänen ISÄNTÄÄNSÄ" !!


:) ....mutta Tex, MINÄ, Kapteeni, minäpä NÄEN !!! Muttei KUKAAN joka ei ole itse NÄHNYT, USKO !!
Kyseiset isännät ON kyllä TODELLISIA, mutta ne tykkää pysyä visusti piilossa ! Todella todella visusti. Tiukemmin kuin erityisen arka hämähäkki.

Sitäpaitsi; tietääkö, TIETÄÄKÖ, yksikään lehmä, koira, tai hevonen, KUULUVANSA (Jumalan luvalla ns) VAPAAKSI ja VAPAUTEEN ?!!? Vai "tietääkö" ne kuten suurin osa ihmisistäkin,    .....kaikenlaista ?P.s MINÄ en ole "valtuuttanut" YHTÄKÄÄN, KETÄÄN, teistä Sioista ja Lakienlaatijoista ja "Valtiosta" olemaan "ylläni" pitämään minua "kurissa" ja "kontrollissa". Minä en TARVITSE teitä enkä YHTÄKÄÄN "Lakia" tai linnaa tai mitään sääntöä tai mitään mitä teillä on "tarjota". Minä en vain kertakaikkiaan tarvitse niitä.
Enkä minä ole antanut teille minkäänlaista LUPAA viedä minunkin kotikontujani "osaksi suurta maailmaa" ja sen provinssiksi ja tuomaan konnuilleni neekereitä ...jumalauta NEEKEREITÄ !! Absurdia !! Ei ahah...ehehehehe....aijaijaijai ...ei vittu ...ei voi olla TOTTA !!!!?!?!?! Ja tappajaählämeitä yms vastenmielisiä alkeellisia, ruskeita, hominidinkaltaisia murjaaneja VAATIJOITA ja loisia.
MINÄ PÄRJÄÄN kyllä vallan mainioista ILMANKIN !! Mutta minä en olekkaan levoton idiootti niinkuin suurin osa teistä vitun kusiaisista.Haistakaa vittu !!Fuck You All.

Ty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti