keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Räsäsen uhka

Ei voi olla vittu totta. Jumalauta: J Ä R K Y T T Ä V Ä Ä   ! ! !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015110320607214_uu.shtml

Nyt tuoKIN aivoton vitun tennispallonkokoisen pienen ja pelottavan tyhmän pään omaava, mieheltänäyttävä, vitun kusiainen on vaatimassa Sioille LISÄÄ VALTAA -joka on SUORAAN SINULTA POIS vitun idiootti joka tätä luet!!!- tunkeututa jumalauta kenen vain KOTIIN !!!!
Tuosta vai, bäng !! Yht vitun äkkiä. Koska ..."koska meist tuntu siltä ja näi..."

"Tällainen lainsäädäntö on olemassa lähes kaikissa Euroopan maissa, mutta meiltä se puuttuu."

Eli; muut ovat jo menettäneet KAIKEN järkensä, mutta meillä on ollut ikävä kyllä vielä vähän sitäkin jäljellä, mutta älkää huoliko ! Me "Lainlaatijat" ja muut Luciferin sekopäiset Kommarikusiluihut "hoidamme" tämänkin ! Me järkätään teille sellainen vitun KAAOS ja paniikki ja kylmä rinki perseenympärille, ettette vittu uskokka !Ämmä haluaisi siis elokuvan "Minority Report" todeksi.
Kuvottavaa. Täysin tyrmistyttävää.
Uskomatonta miten tuollaisia idiootteja voi syntyä tähän maailmaan, AINA, ja PALJON !!

Vitun harhainen kusipää ämmä.
Luultavasti tuokin typerä houre johtuu mm siitä, että tuo kuitenkin kai ON nainen vaikkei siltä näytä, joten se PELKÄÄ KAIKKEA ympärillään ja haluaa SIKSI "hallita" sitä. Muttei sitä VOI hallita eikä PIDÄ.
Ei TODELLISUUTTA pidä padota vitun idiootti. Mutta tätähän valkoisten on mahdoton käsittää tai HYVÄKSYÄ.
Valkoiset EI OLE todellisuuden rauhaajättämisen bisneksessä, ei tod ! Mutta he OVAT kyllä, ja härkä-vitun-päisesti, siihen puuttumisen ja sen luonnollisen soljumisen ja virtaamisen ESTÄMISEN bisneksessä !! Ja kovasti. Oikein omistautuneesti.
Ja he sitten IHMETTELEVÄT kun asiat ei mene; niinkuin HE HALUAISIVAT !!

ahAHAHAHAHAHA HAHAHahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Voiko enää tyhmempää ja kurjempaa olla !!?! Vittu mitä houkkia.

No, painovoima koskee teitä kaikkia, alle da, vaikkette haluaisi. Se-la-vii.

*

Ei vittu mikä mikä kurja, aivoton, idiootti. En toki odottanutkaan tuolta MITÄÄN, mutta tämä ALITTI senkin !
TotaaliKommari, kuten KAIKKI poliitikot. Paitsi ehkä ne moukat jotka sinne on vain päätyneet, koska ............? Kuten ehkä Hakkarainen yms, mutta kommareita nekin on vääjäämättä johonkin ekstenttiin.

Kuten olen sanonut: NAINEN on luonnon oma Totalitääri, ja poliisi komentelija, ja muu vastaava tiukkapipoinen kusipää ääliö vittupää idiootti imbesilli tyhjäpää paskakasa. Jota jostain vitun syystä on (ainakin toistaiseksi) kai sitten sietäminen. En tiedä, mutta olen alkanut tuntea hyvin vahvasti, että tämä elämä on, se todellakin ON, jonkinlaista "velanmaksua" ...karman takaisinmaksua tjns. SILTÄ se vaikuttaa.
Mikä MUUKAAN sen selittää, että meidät älykkäät ja täysin ERILLISET olennot, eli siis Ei-Kommarit, saatetaan alttiiksi näiden vitun vatipäiden tyrannialle, tänne syntyessämme ?!
Joko se ON suunniteltua tai sitten ei. Se joko TARKOITTAA jotain, ihan kaikkea, tai sitten ei yhtään mitään ja on vain todella, TODELLA, todella kurja ja paska säkä.

*

TAAS kerran: M I K Ä   ON     "Viha Rikos"   ?!?!!?!?!? MIKÄ SE ON ?!?!?!?!
Olkaa hyvät ja määritelkää tuo paska.
Älkääkä siellä keuliko vitun kiusaajat idiootit, panikoivat paskakasat ja väärintekijät.

Ja te KAIKKI muut !! IHAN KAIKKI !!!!
Sinäkin, KAIKKI te ns "enemmistön" Tavalliset jäsenet: herätkää nyt jo jumalauta PERKELE sentään vitun pahviaivot idiootit saaaaatana !
TAJUTKAA tämä elämä ja maailma ja pahuuden ja TYHMYYDEN luonne ja toistuva kuvio ja toimikaa SEN MUKAAN !!!!!!
Älkääkä omien harhojenne ja harhaisten käsitystenne jotka eivät edes OLE TEIDÄN vaan jotka on teihin istutettu teidän kontrolloimiseksi, jotta te ETTE eläisi vapaana ja nauttisi ja hyötyisi vaan joku ansaitsematon ja alhainen saisi sen sinulta ilmaiseksi, sinun puolestasi, sinulta kysymättä.

Jotta iljettävät saisivat elää, ns.

*

No mutta..... tämän / tuon, siitä saa jos ja kun USKOO VALTIOON ja Politsaihin yms vihollisten Pyhyyteen. vitun ääliöt saatana.

Te pilaatte TAAS, KAIKILTA KAIKEN !! Te ette pilaa ainoastaan OMIA asioitanne. SE on tyhmien SE ongelma; ne pilaa KAIKILTA KAIKEN ja erityisesti meiltä liian älykkäiltä ne tuhoaa ensin koko persoonan ja mielenterveyden ja fyysinen menee yleensä siinä samalla, sitten ne tuhoaa kaikki mahdollisuudet toteuttaa itseään ja olla oma itsensä ja vapaa ja levittää SEN ilosanomaa muille ja toimia luonnollisesti ja sitten ne tuhoaa kaiken mitä on jäljellä, vapauden rippeetkin ja SYYTTÄÄ sen jälkeen MINUA !!!!! Itsensä sijaan. Ihan kuten ählämit ja intialaiset, joille raiskaus on elämäntapa ja yleistä kuin hengitys, syyttävät vitun apinanaivot ali-apinat aina UHRIA.
Sellaista se ON kun ON TYHMÄ !

Näettekö; tämän maailman ongelma meille älykkäille ainakin, on se että me joudumme elämään itseämme raa´asti alempien olentojen seassa, vaikka me hyvin todennäköisesti edustamme evoluution seuraavaa askelta eteen ja ylöspäin. Me joudumme aina sietämään näitä vitun kusiruuttia idioottteja ja niille alisteiseksi ja sitten ne imbesillit vielä LUULEE asioiden ja MEIDÄN olevan kuten LUULEVAT, koska he ovat saaneet niihin jotenkin puututtua ja vedettyä neKIN vituiksi ja tuhottua jne.

MINÄ en ole IKINÄ "valtuuttanut" YHTÄKÄÄN KETÄÄN teistä vitun "Viralliset" perseenreiät ja siat yms, pitämää "huolta" minusta ja komentelemaan ja käskyttämään minua, enkä minä ole teidän OMAISUUTTANNE kuten te katsotte olevan.
Te elätte hyvin vahvasti todeksi sitä idioottien ja alkeellisten typerien öykkäripaskojen houretta, että "mahti oikeuttaa" might makes right.

No it fucking doesn´t !!

Ja vaikka noin olisikin, niin siinäkin tapauksessa; te HUIJAATTE !!
Te käytätte ISOJA (fyysisesti) mutta yksinkertaisia, olentoja kuten härkää ja Sikaa, omana armeijananne sen sijaan, että olisitte kuten minä ja kaikki muut Oikeat Miehet eli lähinnä YKSIN.
Koska, tyhmää tai ei, se on meille VALKOISILLE sellainen "juttu". Se on sellainen  "arjalainen ihanne". Vaikkemme toki ole mitään Arjalaisia, mutta leikkikää tyhmää ja ärsyyntykää jos haluatte, jos olette Vasureita ja etsitte lähinnä sitä mitä ne aina etsii eli tappelua. Mutta VAIN sellaista minkä ne TIETÄÄ, että ne VOI voittaa.
*

Huomatkaa muuten TAAS, että: nämä mielisairaalassakin vielä SELKEÄSTI muita hullummaksi helpostihavaittavat kahelit ei TAASKAAN edes AIO MUUTTAA ITSE OMAA KÄYTÖSTÄÄN ja ventovieraiden olentojen eli Muiden Ihmisten, asioihin puuttumista (ja hemmetin negatiivisella tavalla!) ja heidän elämänsä ja vapautensa ja itsekunnioituksensa ja arvonsa yms tuhoamista ja rikkirepimistä. Eheiii !! Vaan he mieluummin kuin muuttuvat ITSE paremmiksi (se ei ole edes MAHDOLLISTA lopunkaiken) syyllistävät kätevästi, parhaaseen KommariVasuriMarxisti tyyliin, UHRINSA saatana ja kiusaavat alati vain lisää ja lisää, ja käyvät päälle kaikilla rintamilla kaiken aikaa, ja toruvat uhria joka parahtaa tuskissaan.

Kuvitelkaa MITEN VITUN TYHMÄ täytyy olla jos ei käsitä sitä, että TOTTAKAI muut ihmiset valittaaj aärähtää ja parahtaa ja REAGOIVAT ylipäätään JOTENKIN, siihen mitä SINÄ  T E E T ja AIOT TEHDÄ, heille.
Kuvitelkaa.
He haluavat jo pelkän REAKTION, REAGOINNIN jumalauta, olevan MAHDOTON.
He haluavat Totaalista ja kaikkinaista, täyttä ja absoluuttista, antautumista ja alistumista.
Eli kyse on jo SODASTA.
Mutta te Tavalliset Idiootit joko LEIKITTE loppuun asti tyhmää tai sitten te OLETTE noin vitun tyhmiä ihan aidosti, mutta Kytät ja Valtio yms on VIHOLLINEN joka käy 24/7/365 SOTAA, melko vitun AKTIIVISTA ja pro-aktiivista, KAIKKIA ympärilläänolevia vastaan.
Ne EI OLE teidän YSTÄVIÄNNE vitun naiivit tollot, eikä edusta teidän "Maatanne" ettekä te edusta heidän "Maataan" eikä teidän ja heidän "vaakunat" ja symbolit ja logot ja merkit ja niiden merkitykset, ole samoja.

KOSKA te hoi polloin muulit oikein opitte tämän !??!

*

Teille on, lyhyestisanottuna, VALEHDELTU. Kehdosta eteenpäin. Ja te ette näy pystyvän pitämään omasta TIETOISUUDESTA ja tajunnasta ja ITSEstä kiinni, toisin kuin minä ja muutamat ainaharvat muut.
Ja TE vitun IDIOOTIT; NAURATTE ...MINULLE  !!!!!!!???? AHahahahaa.a...a.a..........ei voi o.... no: voi voi.
Vähänpä tiedätte tai käsitätte.

Ja ...minä ymmärrän; että te ette useinkaan saata kertakaikkiaan vain KÄSITTÄÄ tai HYVÄKSYÄ sitä miten TOTAALISESTI teidän maailmankuvanne ja käsityksenne ja "tietonne" ovat pelkkää paskaa, ja harhaa ja HYÖDYTTÄVÄT tiettyjä alhaisia pelureita, joille sinä olet vain ärsyttävä kaukainen numero, hankala pässi joka ei viihdy narussa kuten "pitäisi". Heidän harhaisessa ja pelottavan itsekkäässä "mielessään".
(Heillä ei OLE, Oikeaa Mieltä, mutta ..paremman sanan puutteessa.)

*

Ja vielä tuosta "terrori asiasta" itsestään, sinänsä.
JOS  OIKEASTI  HALUATTE  eroon Terrorismista niin; ulostakaa Muslimit "Maasta". Se on siinä sitten.

Ja lakatkaa käyttäytymästä kuin automaattisesti OMISTAISITTE minut ja muut ja järvet ja puut ja kaiken tässä selittämättömässä olemassaolossa, lakatkaa öykkäröimästä vitun idioottiapinat ja alkakaa KATSELLA ja KUUNNELLA ja HAVAINNOIDA ja olla NÖYRIÄ ja pitkää vittu turpanne kiinni. Te ette tiedä mistään mitään, te olette napanöyhtää.

Te ette ole jumalia, te ette oikein ole edes APINOITA. Te olette typerä säkillinen, typeriä suolia ja yleensä vieläpä TODELLA todella typerissä vetimissä (vaatteissa), jolle ei ole mitään SELKEÄÄ alkuperää ja selitystä, joka on vain eräänlainen ..."friikki" - omituinen ...jokin. Jokin juttu mikä on, koska se ....on.
Räsänen: painu vittuun, haista se, ja PELKÄÄ !! Pelkää PALJON !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti