maanantai 9. marraskuuta 2015

2 UFO-juttua

https://ca.news.yahoo.com/blogs/daily-buzz/buzz-iss-nasa-live-cam-cuts-after-suddenly-192110224.html

NASA tekee tuollaista. Ilmeisesti koko ajan. Saavat "yllättävän teknisen vian" AINA kun joku muukalaisalus tai jokin, tulee livelähetykseen kuvaan mukaan.

Alhaista.
Ja NÄMÄ tyypit kutsuvat itseään vittu TUTKIJOIKSI !!! Ahahahahaa, ja tiedemiehiksi.
He heittäytyvät heti itse pusikkoon ja heittävät kaikki muutkin sinne, jos ja kun jotain TODELLA ilmaantuu, mikä haastaa IHMISEN vähänkään AJATTELEMAAN mm omaa sijaintiaan kosmisessa (mahdollisessa) hierarkiassa jne.

Sensijaan, että toimittaisiin kuten mikä vain älykäs ja täyspäinen ja luontainen(!) laji toimisi, eli kun tuollaista jotain nähdään ja saadaan jollain tallennettua, se on HETI nähtävissä Time Squaren ja Tokion (Shibuya Crossing) valtavilla ulkoilmanäytöillä ja siitä tiedotetaan joka vitun tuutista 24/7 taukoamatta ja selkeästi ja lujaa ja huomioiden kaikki näkökulmat ja kaikkien kannat, niin ....täällä apinapallolla ? täällä se vain VAIETAAN ja sensuroidaan ja peitellään, kuoliaaksi !
Ja leikitään tyhmää ja ettei mitään o.

Se tarkoittaa ....montaakin asiaa, mutta ehkä kaikkein eniten ja selkeimmin sitä, ettei ihmiset ole vielä(kään) valmiita.

Niinsanottu "ihmiskunta" eli lähinnä Eurooppa ja Amerikan valkoiset, ei ole vielä valmis luopumaan tähänastisesta tajunnantilastaan ja kotoisuudesta, saati sitten yksikään murjaanirotujen edustaja (jotka kuolisivat silkasta järkytyksestä ja paniikista ja pöllämystymisestä kun näkisivät muukalaisen, ainakin luulisin näin). Täällä mieluummin vain jatketaan näiden samojen latujen hiihtelyä ja ympäri pyörimistä ad nauseam ja infiniittum.

*

http://tribune.com.pk/story/982664/indian-air-force-on-high-alert-after-repeated-sightings-of-ufo-like-objects-at-delhi-airport/

Ja ilmeisesti Intian pikimustat pakana-apinat on paniikissa ja "on high alert" mahdollisten muukalaisalusten takia.
Mutta ei mitään, jatkakaa.


Allest klar. Kaikki on reilassa.
Kaikesta kyllä sitten tiedotetaan...... ja näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti