maanantai 30. marraskuuta 2015

Kommarin Järkyt "Stiflat" !

http://www.iltalehti.fi/linnanjuhlat2015/2015112920750404_dh.shtml

Aha ...jaha ! ...aahahahahahahaaaaAAaa ...!!...aahahaaaa....

Vasuri meni ja osti ihan VITUN KALLIIT ja RUMAT(!!) kengät.

Kengät ovat kuulemma "sijoitus tulevaisuuteen" tai jotain tuollaista sontaa. Mutta se mitä ne nyt kuitenkin ON, on a) ihan helvetin, vitun, hyytävän rumat, ja b) aivan ällistyttävän hintavat. Ja ehkäpä vielä c) tarpeettomat.

Vaikka tuo vitun oranki väittää niissä näyttäytyvänsä vielä Valhallassakin, ne tod.näk. on komerossa heti Linnanjuhlien jälkeen, ja pysyvästi. Kuten kaikkinainen roina aina on ja pysyy, kosketinsoittimista yksipyöräisiin ja johonkin järkyttävään kimallepaitaan ja muunbuutseihin yms.
Jotkut vaan aina hommaa sellaistakin ja sitten sitä on kaapit väärällään ja sitten "tehdään politiikkaa" muiden ihmisten yli ja yritetään saada HEIDÄT(!!) saatana, kiristelemään vyötään ja elämään paitsi köyhemmin niin myös lähinnä neekerien ja Persian pään-irrottajien hyväksi ja eteen. Unohtamatta edes alhaista, mundaania, Tavallista PerusMustaloistakaan !


No, mutta .....tsiigataan nyt, kuinka monta kertaa tämä Vihreä äijä, toden totta, kävelee vasikan selkänahoissaan, ja kierii muiden rahoissa ja kyynelissä.
Tsiigataan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti