lauantai 7. marraskuuta 2015

Ajatus sodasta ja kömpelyyxistä

Katsellessani youtuubista noita sekalaisia hauskat onnettomuudet tyyppisiä filmejä, tuli mieleeni, että SE on yksi syy miksi nykymaailmassa ei sodita enää juurikaan, ainakaan kovin merkittävästi ja suurella mittakaavalla. Paitsi tottakai Ählämit, mutta se on kuin mainitsisi  ERIKSEEN sen, että apinat kulkevat edelleen käsillään vaikka ihminen kulkee jaloilla. TOTTAvitunKAI tottakai niin on, ei kai se nyt herran tähden ketään YLLÄTÄ ?!

Kissalla on karvoja, vesi on märkää, Suomi on yleisestiottaen melko kurja ja tylsä maa, ja Ählämit sotii.
Näettekö ? Ihan peruskamaa.

Mutta valkoiset ei juuri enää sodi, koska nyt te olette kaikki nähneet sen, minkä olisi voinut kyllä hyvin päätelläkkin, eli että; kaikkialla ne ihmisapinat on ihan yhtä vitun tyhmiä, ja tekee samanlaista typerää hölmöä paskaa.


Tässä on esimerkki, loistavalta kanavalta "Fail Army".

https://www.youtube.com/watch?v=nAK9nFXoZeA

1 juutuubin parhaita kanavia. Julkaisevat säännöllisesti, ainakin viikon, parhaat mokat yms, ympäri palloa.

Muita maita ei ole enää mitään mieltä valloitella, sillä sielläkin törmäillään vain segweillä seiniin ja heitetään kissoja kylpyammeeseen tai ammutaan itse itseä silmille roomalaisella kynttilällä tjns huvittavan tyhmää höynää. Ei siellä YLEENSÄ suunnitella mitään merkittäviä ja kaikenkattavia bond-konnamaisia suur-strategioita kaikkien muiden päänmenoksi. SITÄ tekee exlusiivisesti ns "Poliittinen Vasemmisto" ja juutalaiset ja Kytät ja Valtio. Jotka kaikki on saman paskan vain vähän eri versioita.
Ja sekalaiset yksittäiset sekapäiset rikolliset ali-ihmis mutantit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti