tiistai 17. marraskuuta 2015

Neekeripäällikön Tilanneraportti

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015111620677634_ul.shtml


" Wetäkhäähän valkoisset, tuästä shormesta ! "
Vitun typerä neekeri™  !!

Eli se AINOA mikä OLISI ratkaisu asiaan, ei käy tuolle typerälle Marxistiselle, Mustapantteri Kenialaiselle. Nice.

Siinä sillä on sormensakkin taas pystyssä, samallalailla kuin kaikilla muillakin maailman Jihadisteilla Muslimeilla, valkoisille sanellen. Siinä tehdään asiat valkonaamalle melko vitun selväx !

Sen verran täytyy kyllä myöntää, että jos tuollaisessa jauhamisessa on MITÄÄN järkeä, tolkkua, katuviisautta, realismia, tai muuta vastaavaa niin siinä tapauksessa EHKÄ, jos ja kun kyse on lähinnä joukkojen LAADUSTA.

.................
.....kas näin..............
................................" Fak Jeah ! "


Ja siinä, että Amerikan "strategia" olisi EDELLEEN Lähi-Idässä, mennä sinne ja ninq ...tyyliin...ninq tiätzä... sit ninku OLLA siä ja tällee. Ehkä vähän ammuskella jotain taloja ja pommittaa jotain hiekkakasoja ja kallioita ja hölmistellä sormi suussa ja toinen takapuolessa, että "mitä tässä nyt ninq tehään" tyyliin elokuva "kolme kuningasta".

Jos, siis JOS; lännellä olisi jotain vitun PÄÄTTÄVÄISYYTTÄ ja todellista TaisteluTahtoa ja palavaa HALUA, RATKAISTA tämäKIN "kriisi" ja ongelma, niin asiaan voisi ottaa mallia sekä Mongooleilta, että toisen suursodan Japseilta, Natseilta ja iroonista kyllä, ihan itse Ählämi-Jihadisteiltakin. NIILLÄ kaikilla OLI päättäväisyyttä !! Ja älyilllä ON edelleen.
Mutta lännessä ollaan melko velttona ja veteliä kuin vetinen taikina.
Länsi vooooiisi esim ihan HELPOSTI, tehdä sen mitä olisi pitänyt tedä HETI kun se tuli teknologisesti mahdolliseksi, eli tiputtaa ydinpommi Mekkaan. Mutta ei !! Kun ei, nin ei.

Kuten olen jo sanonut, kuten lempiblogailijani tuolta amerikan päästä sanoi, jos SEN tekisi, se iskisi Muslimit sellaiseen pöllämystyneisyyden tilaan, sellaiseen vitun horkkaan ja seisahdukseen, ettei ne ihan ÄKKIÄ ainakaan, siitä toipuisi. Jos KOSKAAN.
AJATELKAA tuota joskus !! Think about it !

Se on kuin intiaanien Toteemin menisi hakkaamaan klapeiksi. Vaikka se on SINULLE naurettavaa ja vähäpätöistä, se on NIILLE sama kuin jos NE tulisi meidän synnytysosastollemme ja pilkkoisi ne kaikki vauvat !
Se vie niiltä TULEVAISUUDEN ja koko nykyisyyden, koko elämän, ja sen IDEAN ja selkärangan ja SYYN. Se vie KAIKEN sieltä taustalta.
Ja olisi sen lisäksi aika helvetinmoinen VIESTI !!

HAHAHAhaaaaaaaaaaaaa.

Japsitkin ymmärsi TUON VIESTIN melko nopsaan. Ja onkin olleet ihan "nätisti" sittemmin.Muuutta... minä haaveilen. Taas.
Se mitä Länkkärit TEKEE, tosiasiallisesti, de facto, on: pelaa pleikkaa ja syö pitsaa ja päivittää siitä sitten instagrammia häshtägeillään ja mutisee Feisbuukissa siitä kuinka ei ole vielä TARPEEKSI Lakeja.
Vitun idiootit !
P.s Sanokoot O-neekeripäällikkö, vaikkapa Natseille blitzkriegkeineen, ettei maajoukot mitään ratkase tai merkitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti