sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Apaattiset Aivot

Sitten tähän väliin "jotain ihan muuta".

http://www.sciencedaily.com/releases/2015/11/151113050938.htm

Mielenkiintoinen ja melko itsestäänselvä tutkimus... juttu.

Eli: ns Apatia ja sekalainen saamattomuus "voi" johtua aivojen rakenteesta, EI mistään vitun kuvitellusta "asenteesta" mitä kaikki teistä keskinkertaisista kiljuvista VITUN IDIOOTEISTA on aina minullekkin jankannut !!
KOSKA te apinat oikein OPITTE (jotain/mitään) sen, että suurimmalle osalle asioita ON ihan selityskin ? Ja se on aika helvetin usein pelkkä Fysiikka ja / tai Biologia. Koska ?!?!

Joten riehuminen ja huutaminen ja paniikki ja käsiraudat ja "Lait" ja Siat ja Valtiot ja Armeijat yms, ei ole ainoastaan TOTAALISEN VÄÄRIÄ vastauksia, mutta ihan absoluuttisen HAITALLISIA ja idioottimaisia ja tässä vaiheessä jo pelkkiä luutuneita TAPOJA ja perinteitä yms potaskaa. Ne on IDIOOTTIEN vastauksia asioihin joihin ne ei a) liity mitenkään, ja b) AUTA mitään !!!

Ja c) "mielenkiintoista" kyllä, ne on pitkälti JUUTALAISTEN juttu, EI valkoisten !!! Ne on kasaareilta omittu/matkittu/otettu/peritty/saatu/whatever.

*

Mutta takaisin asiaan. Tutkimuksessa siis selvisi, että jos saat kyllä jotain ymmärrettyä, muttet siltikään saa asialle mitään TEHTYÄ, johtuu se siitä, että sinulla on "luuseriaivot" kuten jutun tuolla osoiterivillä, yläosassa, sanotaan. Aivosi on huonot siirtymään sanoista tekoihin.

Mm TÄTÄ ei naiset ja muut hallitsemiseen tähtäävät ja pyrkivät, komentelijat ja panikoivat idiootit YMMÄRRÄ. He eivät käsitä NIIN YKSINKERTAISTA asiaa kuin että: SILLÄ on KAIKKI maailman "väli" KUKA jotain sanoo !!!!
Sanooko sen Bin vitun Laaden vai ...MINÄ!

Ne haluaa KAIKKIEN suut ommella kiinni, jotteivät ITSE joudu tyhmyydestään versovaan paniikkiin.

HAHAHahaa vitun idiootit.

Idiootit kautta aikain ovat AINA luulleet ja uskoneet, omaa tyhmyyttään, että KAIKKIEN SANA on yhtä painava tai "arvokas" tai jotain. Ja sikäli myös; kaikkien UHKAUKSET ja sekalaiset tunteenpurkaukset yms.
Mutta niissäkin ON eroja. SUUUUUUUUREN SUURIA eroja.Rauhottukaa apinat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti