torstai 12. marraskuuta 2015

Päivän MaahanAsettujien™ Uutisointia

Tässä on Iltalehdestä yhden ja saman päivän aikana otettuja kuvakaappauksia.


HAHahhaa, nyt jo PakoLoiset ihan ITSE (!!!!) sanoo, että heitä ON    JO    N Y T (!!) L I I K A A A A A !!Mutta Sipillä on kaikki "ihan jees".


No joo...no, ei toi ny paha summa o nyhjästä tosta vaan ja tyhjästä. Siks, että pari murjaania saisi kokea puhtaan suihkun ja lämpösen leivän ja ehjät seinät.  Sakujen piikkiin. Kun eivät itse pysty eivätkä kykene ja luultavasti edes halua, sellaista saada aikaan.Ihan päivittäistä PerusKamaa on Sioillekkin, käydä vähän "tsiigaan neekeriä" tuollakin. Sellasta se on.Jaha, ja kun ei edes hotellit ja ihan hienotkin, ja kylpylät ja talot ja VastaanOttoKeskukset yms keskitysleirit kelpaa, niin .....en tiä..?...... mitä jos ihan Kungin-palatsiin menisitte ?! Oisko se vaikka sitten .....ihan kelvollinen ?! Vai....? .. .. ........ei saatana.... vai pitääkö meidän todella, hei..?! khamoon mah nigga ! ei kai meijän nyt TARVI alkaa teille RAKENTAAN jotain Ähläm-Palatsia Moskeijoineen, uima-altaineen ja halaaliteurastamoineen päivineen ?! ...........eihän ?!


Ei vittu !! vai....hei, tarviix !?!?


Mutta sitten saatte vain YHDEN(!!) suihinoton päivässä !! O.K ?!
Ja VAIN 4 (neljä) lämmintä ateriaa, juomineen ja jälkiruokineen ! VAIN ne neljä, eikä yhtään enempää ...kuule !

Ettekä kyllä sitten. ...ees pyydä ..hei, enempää kun ..nin... jotain ...n. 2 tai kolme...taaaii ehkä neljä, suurta kirurgista operaatioo ilmatteex !!!....hei !!? ettehän ...

HAHAhahaaaaaaaaaa...tsiiiiisus vittu !

Kyllä nyt pojaaaaat meitä NÖYRYYYTETÄÄN !! Meitä oikein NÖYRYYYYTETÄÄN !!
Siksi, että olemme syntyneet valkeiksi ja meidän seassamme elävät luunaamaiset luuserit haluaa kostaa lapsuutensa kurjuuden MEILLE !! Sensijaan, että junou ? kostaisi sen esim paskoille vanhemmilleen tai jollekkin tietyille vihollisilleen.

Nyt neekerit ja murjaanit säälii jo itsekkin valkoisia "ylpeitä Pohjoismaalaisia, karskeja ja karkeita, Arjalaisia, ultramaskuliinisia Vitun viikinkejä" jotka elävät uljaana siellä lumen ja jään keskellä !
Ja taipuvat kuin sarana, kun heille vain SANOTAAN (NAISEN toimesta!!!) että soosoo nyt ! Tuhma poika ! Ei NOIN saa sanoo, eikä NOIN saa tehdä !
Ja kun neek...siis "Musta" tai "Afrikkalainen" sanoo, että: ana mule tupakia ! On valkoisella, lakanaakin kalpeammaksi valahtaneella, läskillä spedellä jo löysät housussa !
HAHAHahahahaaaaaaaaahaha ahA AAHa ahahhahaaaaaaaaaaaaa.Niin ja vielä Lisäys !Nyt Mediakin kutsuu jo ihan reilusti tätä "Eurooppaa uhkaavaksi Kansainvaellukseksi".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti