tiistai 10. marraskuuta 2015

Ruomi

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015110920637636_uu.shtml


Jo no ny on vittu !!

Että ruottalaisten pitäisi saada kaikki paitsi lautasella nokan alle, SUOMESSA, niin vieläpä omalla vitun typerällä mongerruskielellään !

"Sairaanhoitopiirimme asukkaista 51 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia, Rauhala muistuttaa."

No....... jaa ! Se on oma häpeänsä, ja vittuako puhuvat saatana SUOMESSA RUOTSIA !?!?
Älkääkä väittäkö, ettei ole ollut AIKAA opetella vitun mulkut. Samaa sönkötystä kuin ählämeiltä ja nekruiltakin yms. Te ette vain HALUA ja koe TARVITSEVANNE suomea.
Tuota omituista ja luultavasti itäistä, vastenmielisen ryssää, typerää jurnutusta.

Ei sellaisesta "Maasta" voi ikinä mitään koherenttia tullakkaan jossa puhutaan perkele enemmän kuin YHTÄ kieltäkin vielä !! Kaiken muun loputtoman ja typerän sekoilun ja kotkotuksen lisäksi. Jossa mm ruotsalaiset ei HALUA eikä kykene eikä pysty "kotoutumaan" ja "integroitumaan" ja samaistumaan, suomeen.
He eivät halua olla osa sitä PROJEKTIA mikä on "Suomi". Joten ....vittuako ne täällä edes toimittaa ?! Niillehän ja niillähän on jo Ruotsi.
Siellä(kin) puhutaan sitä, ruotsia.

Kaikki repii eri suuntaan ja sitten vitun kommunistimuulit vielä IHMETTELEE sitä ettei mikään suju tai toimi kuten pitäisi ja ole mitenkään ihanteellista.

Vitun ääliöt perkele !

Haistakaa taaskin, kaikki vittu.

Ja NYT ilmeisesti KAIKKI nämä vitun läskipäiset ääliöt täällä, eli "koko Maa", HALUAA (?) tänne risteilijälaivalastillisia neekereitä ja ählämeitä ja mitä lie alkulimaa, suoraan sieltä hiekkamaailmasta ja viidakosta, tautien ja kuumuuden ja typeryyden ja hulluuden ja kurjuuden, keskeltä. Ja sitten kai tämä Maa ...jotenkin...nousee? ...tästä jamasta.

Kuten olen sanonut; "Suomi" ON JO (!!) läpeensä "Monikulttuurinen" Maa !! Ja SE juuri ON SE ONGELMA !!! Vitun idiootit !
Sitä EI PIDÄ missään nimessä enää yhtään LISÄTÄ !!!
Kai te nyt sen verran pystytte jotain käsittämään, jos oikein HALUATTE ja yritätte, että jos te ette osaa elää vittu edes KESKENÄÄN (!!) saati sitten saada tätä kukoistamaan a la AngloSfääri ja toimimaan IHANTEELLISESTI ja te kuitenkin olette ylimalkaan SAMAA ROTUA jne............ niin silloin on TÄYS KATASTROOFI tuoda maahan vielä niitä jotka tunnetaan lähinnä kaikesta pimeydestä ja kamalasta ja alhaisesta ja alkeellisesta ja pahasta ja tyhmästä ja kyvyttömästä.
Jotka jättää tuhovanan jälkeensä aina ja kaikkialla.

Se, että tänne tuodaan vielä LISÄÄ väkeä, on kuin joku vitun hullu iloitsisi SIITÄ, että sen lisäksi että hänellä on jalka kipsissä, hän voi / saa nyt myös puhkoa AINAKIN toisen(!!) keuhkonsa ja murjoa kätensä ja saa myös jos hyvä säkä käy, tartunnan esim Ebolasta tai jostain.
Siis..?... KUINKA vitun tyhmä sitä täytyy ja VOI, olla ?!?!

Tsiisus ppl !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti