perjantai 13. marraskuuta 2015

Arkkitehdin parahdus

http://www.hs.fi/kaupunki/a1447318798466?jako=c8e2b2ddadaa25f668491cca08cbae2e&ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage

Hyvä.

Vallan Arkkitehti (!!!) sai sanotuksi. Katsotaan josko NYT nämä meidänkin jäärät KUUUUNTELISIVAT tai katselisivat. Vitun tympäännyttävät visiottomat idiootit seurailijat.

Syy siihen, miksi suomessakin kovasti koetetaan vängätä "tornitaloja" ja jopa jonkinlaisia "pilvenpiirtäjiä" on hyvin yksinkertainen; Haliwuudleffat ja nyt vallassaolevien sukupolvien ankean kurja lapsuuden ajan Suomi.

Nuo 2.

Siinä KAIKKI. Plus yleinen keskinkertaisuus, tyhmyys, ja lahjattomuus. Ja ehkä myös ns "munattomuuskin" vielä.

Kun keskinkertaiset tai "Normaalit" ihmiset katselevat haliwuudin leffoja, ne kai ajattelevat, että "WWAAAAUUUUU. .....tollasta pitää tai ainakin pitÄIS, saada tännekkin !!... siis kattokaa ny, eihän tänne kehtaa ketään edes päästää..."   tjns.

Tajuamatta muutamaakin asiaa, esim; ne vitun elokuvien maisemat on ensinnäkin TARKKAANVALITUISTA kuvakulmista ja tarkasti valikoiduissa valaistusolosuhteissa kuvattua matskua. Valituista taloistakin usein. Valitulla kameran suotimella. Jälki ja esi -käsittelyineen. "Editointeineen" päivineen.
Nykyään näkymät voivat myös olla uskomattomaan extenttiin ihan vain kuvankäsitellyt. "Fotoshopattu" ns.

Ja se mikä näyttää Nyy Jookissa hyvältä .....ei välttämättä ole kovin komea esim Tampereella nääs. Ja sitten tämä itse emämunausten ja typeryyksien, kuningas ! Josta myös "Monikulttuuri"n kohkaus on saanut pontta; tyhmät näyttäisi LUULEVAN, että se KAIKKI ylimalkainen "khuulius" ja tapahtumien runsaus ja kaikkinainen hauskuus ja jännitys ja riemu ja seikkailu yms, on saatavissa myös tosielämässä, kunhan vaan on ensin tarpeeksi suuri määrä neekereitä ja latinoja ja mulatteja ja islamisteja jotka kiljuvat sinulle kuolemaa. Eikä edes Amerikan neekereitä !!
Eheheiiii !! Vaan suoraan vittu A F R I K A S T A !!!!!!!

Mitä he-le-vettiä !?!? Miten NE, jotka ei ole vielä edes nähneet... paitaa (!!) voisivat antaa jotain ällistyttävää Haliwuudmaista "khuuliutta" elämään, täällä !?

Ei niistä saa edes kaupat kauppakeskuksissa ASIAKKAITA vaan varkaita ! AHAhahahah haaaaaaaaaaa. Ja toki myö...s.... vaaartijat.....  hetkinen?...... ei kai .......? eei ! ......ei kukaan nyt TUOLLAISTA tekisi TAHALLAAN ?!?.... . . .. työllistäisi kyttääjiä tuollatavalla ......?..............
.............. . . . .................................
.....                                                ....                       ................ ..............                            . . . . ....      ..........


Torneista vielä, että; ne käy viimeistään suomen TALVESSA luultavasti melko .....kiusallisiksi. Jos ja kun katolleen kerääntyy lunta ja jäätä, jos kyse on vieläpä siitä suomen traditionaalisesta Korbusiaanisesta tasakatosta. Sehän romahtaa kasaan vitun idiootit, koko paska, kuin wööld-treid-sentter !
Naurattaako sitten ?

Ja nähkää; ne Suuren Maailman ihmiset ON JO NÄHNEET kaiken !! Myös ...uuuuuu!!.. korkeita rakennuksia !
Ei niihin tehdä vaikutusta tuollaisella megalomaanisella typeryydellä ja junttiudella. Mikäänhän ei ole niin junttia kuin yrittää olla jotain muuta KUIN juntti, etenkin jos nyt kuitenkin vain ON juntti.
Ja sitten tämäkin itsestäänselvyys: mistä suomessa löytyy ASUKKAITA kaikkiin niihin uusiin torni yms -taloihin !? .............älkääkä uskaltako edes saatana sanoa tai ehdottaa SITÄ !!
Dount iiven faking sei it !

Eikä NE mitään taloja tarvi tai halua, NE räjäyttää ne ennenpitkää maantasalle ja tulee siihen raunioille sitten kailottamaan jotain tyhmää taikauskoista, vesikauhuista, kusipäistä paskaa, lakanoissaan ja räteissään ja muissa vetimissään.

Ja meneehän tuollaisiin hevonpaskahankkeisiin sitä rahaakin, mistä tylsämieliset aina jaksaa jankuttaa. Ikäänkuin sitä muutoin käytettäisiin kovinkin älykkäästi.
Mutta tuonkin laitoksen hinnalla saisi sen kaavailemani itämuurin varmaankin todeksi. Ja pari SUUUUURTA tykkiä tuijottamaan rannalta merelle tjns.

Mutta kaikkineen päivineen, tässä on TAAS 1 hyvä esimerkki siitä miten amatöörimäistä KAIKKI suomessa on, ja miten täällä ei kertakaikkiaan voida KOSKAAN ottaa OPIKSI, MISTÄÄN !!
Ei vittu vaikka se olisi tehty jo 10 kertaa aiemmin ja kuinka vain monessa eri maassa, nin ei !!
Kun ei nin ei.

Koska TÄÄÄÄLLÄ, erityistapauksessa, eli "suomessa", TÄÄÄÄLLLÄ se, ja kaikki, toimii !!
Kuin ihmeen kaupalla, se vain.... toimii. Monikulttuurista kliinisen kankeisiin kaupunkeihin yms, se toimii !

Suomalaiset vaikuttaisivat olevan sellaista "Kansaa" jolle on turha sanoa esim, että "älä koske hellanlevyyn, se polttaa, se on TODELLA kuuma". Ei, se ei auta mitään. Suomalainen katsoo kyllä nöyrästi, nöyränä vierestä, kun joku muu ensin polttaa siinä kätensä ja alkaa kirkua tuskasta ja juosta paniikissa ympyrää, ja sitten suomalainen julistaa muille suomalaisille, että "noin mekin tehään !...... mutta vain vähän erilailla, vähän paremmin,     ...me tienataan tällä !"
Ja iskee kämmenensä hellalle ja parahtaa niin maan vitusti, ja hämmästyy ihan AIDOSTI !! Ikäänkuin asia tulisi täytenä YLLÄTYKSENÄ !!

0_O ...TtttäääÄÄÄhh ?!!Ja kuinka monta ostoskeskusta voi tämänkokoinen Maa todella tarvita ? . ...


Ja vielä sellaista, että tuo suunnitelma tuosta "triplasta" vai mikä se nyt sitten lopunkaiken onkin, näyttää jumalauta jo NYT (!!) etukäteen ja "paperilla" 1970-lukulaiselta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti