keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Kempeleen "keissi"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201511240100006_uu.shtml

Kempele !!!

Ja "perkele" !!!

Vittu saatana sentään, vitun Sipilän-Samojedipaska !! Vittu mikä läpinäkyvän omahyväinen äijänkuvatus. HETI sillä minuutilla kun omassa päässä soi, kotikylässä kilahtaa, ja teini TAAS raiskataan niin SIIITTEN !! Siiiiitten kyllä on heti jo joku saatanan palaveri pystyssä ja ties mitä iskusuunnitelmia kytee "tuolla taustalla". Mutta muutoin ......ketään ei erityisemmin kiinnostanut esim se mamumurjaanien iskujen SARJA suomen nuoria vstaan pitkin ja poikin Stadia ja ympäristöä tai oikeastaan yksikään raiskaus yms tähän mennessä.

Vitun tekopyhät mulkut !! Joten: miksi NYT onkin tällainen ääni kellossa ?!


Ja totta-vitun-kai; tekijöinähän ihan PITI olla ..hahahAHAHHAaaa!! kenenkä muunkaan kuin ähläm"turvapaikanhakijoiden" !!!!?

LUULIKO kukaan / joku, että kyse olisi esim VALKOISISTA raiskareista ?! Kentieess...uuuumm... Ruotsalaisista ? Vaiko ehkä Norja ? Taaii..... ehkäää....mmmm...Tanskalaisista nuoristamiehistä !? Ei ?...no..ooo.. miten olisi.... Espanjalaiset ?! no ?....well....fak !

Ja jutun tiimoilta on uuden suomen yksi vastenmielisimmistä Rölleistä ja vastarannan nyrpistelijäkiiskeistä jo heti liikkeellä eli "Börje-Vittupää-Uimonen" niminen älyltään kääpiö ja moraaliltaan matoakin matalampi ja kyvyltään ÄRSYTTÄÄ ...oikeastaan jopa JUUTALAISEN ja NAISEN !!! tasolla.

SIINÄ on vittu äijällä TASO !Tuostakin tilanteesta Börje valittaisi !! Ihan tasan tod. "No..niin no joo no, mukkun önnön nönnön nöö... no nii hei mukkun ei toi uuuu!! ´vaaalkonen´ äijä osoita tarpeeksi KUNNIOITUSTA häntä MUKA hirttävälle neekeri...siis ihmis, paralle ! Katsokaa nyt tuota tahditonta selän kaartakin ! hyi yök ! pyh ja pah ! minua sitten sylettää tuollainen epäkunnioitus neek... ihmistä kohtaan !! yääääk ! Ja hehehheheheee niin ja hei viä; missäs se Sooooinin Timo nyt on !? Rasistit ! hähähähäh, häh ?! hahaha"

Jotain tuollaista typerää paskaa se suoltaisi, sieltä veneestään käsin, saatanan nyrpeä Vasemmisto KAKARA !! Vittu iso mies ja kehtaa aukoa sitä Marxismin kullin raiskaamaa typerää turpaansa JOOOKA vitun asiasta, juuri sillä Mukaniinvituntietävällä tavalla josta ns Vasurin tunnistaa mikrosekunnin murto-osassa.


*


Mutta ...eniwei.... taas sai yksi kotimainen teinityttö kokea yllätyksellisesti ja liian varhain, seksuaalisuuden, koska POLIITIKOT ja lähes kai koko VITUN "x-sukupolvi" tai joku, on rakastunut neekerinkyrpään ja ählämin porsasteluun ja karitsojen-nussintaan ja maailmanhalaamiseen ja muuhun "hippi"paskaan.

Ja "hipit" ? NE on maailman VÄKIVALTAISIMPIIN ja mielisairaimpiin imbesilleihin kuuluvia kusiläiskiä, ne !! Siksi niitä ei kukaan muu kattelekkaan, hetkeäkään, kuin Valkoinen.
Tuo Maailman Hönö, ja nykyään myös "sairas mies".


Haistakaa kaikki vittu ja paska, ja Sipilä: painu helvettiin tästä(kin) maasta !!
Painu vain Helvettiin, toisinsanoen. Ja vie se vitun Valjakkalan kakkakasa mukanasi !


Ty.

2 kommenttia:

 1. Enpä kyllä tiedä Kapteenia parempaa blogia koko maapallolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa.... i see...

   Luultavasti siksi, että otantasi on noin kapea, eli pelkkä Maapallo. Mutta kiitoksia kuitenkin. Ja asiasta toiseen... miten helvetissä pääsit komentosillalle ?!?! Tai ylipäänsä edes koko alukseen !?

   *Raikker ?!?!.... mitä VITUA !!!!??*

   No, mutta.... kun nyt täällä olet tai olit, niin ota lähtiessäsi toki, sellainen ilmainen pieni lahjapussi siitä ovelta.

   Toxia.

   Poista