perjantai 13. marraskuuta 2015

Musiikkivalitus

Haluaisin tehdä teille kaikille, für alle da, valituksen suomalaisesta musiikista sinänsä, ja eritoten siitä, että minä joudun sille typerälle vollotukselle alttiiksi aina kaupoissa.

Aloitetaan.....

- Suomalainen "musiikki" on suurimaksi osaksi melko / hämmästyttävän, paskaa. Se koostuu todella merkittävään extenttiin vain siitä, että eri naiset luettelee erilaisia asioita, kuten esim ....taisi olla se Irina tai joku, kun tuossa juuri taas latoi kuultavaksi tätä peruslistakamaa: "kyyyllä se on jäätä, kyyllä vesi on määärkää, kyyyllä minä tiedään, että minua kuunteleee´eeet..." yms.

VITTU !!!!

Kai minä nyt saatanan turvenuija sen tiedän, että jää on jäätä / vettä ja kylmää, ja vesi märkää !! Ei sitä tarvitse saatana luetella jonkun tylsän "biitin" tahdissa herran tähden.

Suomalaisilla ei ole tyypillisesti IKINÄ MITÄÄN SANOTTAVAA !!! Sama juttu kuin kaikissa kommenteissakin yleensä, se on ihan sama saako suomlantilaiset kommentoida vai ei, koska; juuri kenelläkään heistä ei ole MITÄÄN oikeaa ja todellista SANOTTAVAA.
Ei mitään hyvää ja mielenkiintoista ainakaan.

Yleensä vain jotain kiukuttelua ja tiuskimista ja valituksia yms. Mutta SILTI se kaikki päätyy siihen, että kyseinen muuli TUKEE (!!!) Valtiota ja Poliisia ja Armeijaa yms, AJATTELEMATTA tuon taivaallista, yhtään mitään. Itseään kai kaikkein vähiten. Lähinnä kai siksi, että hänet on onnistuneesti muserrettu niin täydellisen totaalisesti, kuten kaikki onnettomat Kommariparat jotka on näihin tunkkaisiin kollektivismin pesäkkeisiin syntyneet. Joten hän ei osaa itse ajatella ITSEään, koska sitä ei oikein enää OLE. On vain kommunistinen / kollektivistinen "me".
Sama juttu kuin noilla Borgeilla. Vitun idiootit kyborgit paskakasat ! Perkele.

Niin nin joka tapauksessa: suomalasilta puuttuu lähes täysin käsitys yhdestä asiasta jossa sekä MINÄ olen melko vahvoilla, että koko AngloSfääri ja ...no... kaiketi lähinnä Anglot ja Frankit jossain määrin ja muutamat muut erilliset jengit siellä täällä, eli: abstraktio.

Suomalainen ei edelleenkään !! herran tähden, 2015 ce, ymmärrä mitään abstraktia tai osaa tai kehtaa kuvailla SITÄ !
Suomalaiset ovat totaaliseen tylsyyteen asti silkkaa ja pelkää "strictly business" luokkaa / tyyppiä. "Nuts and bolts" jengiä.
Ei MITÄÄN mielikuvitusta, ei MITÄÄN leikkiä, ei ...mitään ! vain sitä mitä JO ON. Eli lunta ja jäätä ja vettä ja jäniksiä ja tylsiä ihmis-suhdeongelmia ja paskallakäyntiä ja rahahuolia yms paskaa.
Huu givs a fak !!?!?

Tai sitten nykyään tätä vitun kusipäisen typerää räppihuitomista ! Tsiisus vitun fak ! miten typerää sontaa. Joku keharilta vaikuttava lihaksilla (ei siis AIVOILLA, HUOM!!) pullisteleva vitun PerusJuntti, joka haluaa kai saada minutkin yhtä innostuneeksi...?...siitä jostakin, tyhjästä, mistä hän on niin kovin iloinen ja innostunut. Pukeutuneena johonkin mitä kuvittelee räppärin asukokonaisuuden vaatimusten olevan. Yleensä jotain suoraan 90-luvulta, eli jotain maitidaks lippiksiä ja kamalat housut vyölaukkuineen ja jokin liian iso pelipaitakaan ei ole harvinainen ja mahdollisimman typerät rillit. Vittu !
Tuo ei ole mikään "räppärin" asu, tuo on Kummeli sketsihahmon asu !

Siinä missä Amerikan Neekeri yrittää olla tuollaisissa asioissa "cool" ja kaikkea, ja jolle se on totisinta totta, suomijuntti yrittää kai hauskuuttaa yleisöä Turhapuro"luukilla" ja ehkä siinä myös on mukana itsetietoisuus sen jutun ja oman "itsen" naurettavasta typeryydestä, joten sille tavallaan annetaan tilaa olla mahdollisimman naurettavaa ja parodianomaista ja sille annetaan lupa nauraa.
En tiä.
Ehkä.

*

Suomalaisille sopii paljon paremmin konemusiikki tai muu instrumentaalimusa, koska suomalaiset OVAT miltei autistisia koko sakki ja lisäksi mieleltään melko latteita. Joten miksi pyristellä ?!
En tiedä itseasiassa, sopiiko koko musiikki itsessään, suomalaisille LAINKAAN !

Mutta kuitenkin; lopettakaa sen sonnan jauhaminen ainakin kaupoissa, hei ?! pliis.
Minä olen sitä mieltä, että te olette minulle korvausvastuussa eräänlaisesta henkisestä häirinnästä, kun ette annan minun rauhassa "shoppailla" vaan pläjäytätte kaupantäydeltä jotain VITUN saatanan, hevonperkeleen Tshiikkiä tai jotain muuta vitun, kamalaa, jankutusta. Elastinen on vielä paaaaaljon pahempi ja vastenmielisempi.
Ja sen kuuluisi luultavasti asua niissä sellaisissa "palvelutaloissa" - se on ihan niiden asukkaiden oloinen ja näköinen.


Mutta lopuksi vielä; koskas se tulee, se seuraava Mannerheim ja Toinen Maailmansota ja Tuntematon, tulkinta ?! Hei ? ...koska ?!? Mä niin ootan sitä.
Et pääsee ninku näkeen taas sen kaiken saman paskan uudestaan ja uudestaan, ja useimmiten vieläpä samoilla vitun lärvillä.
Mä niin siitä dikkaan !(Minulla olisi vielä paljon enemmän ja paljon parempaa ja räikeästi HAUSKEMPAAkin sanottavaa, mutten pulise sitä ilmaiseksi anonyyminä netissä. Sry. Tyytykää tähän paskaan.)"..on niiin paljon sanottavaa, ja laulettavaaaaaaa.....AAAaaaaaaa..."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti