sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Notta ihan SALEttiin

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015111420666284_uu.shtml

Niinistön Sale: just tällästä nää pakolaiset pakenee.

Kapteeni: just tällästä nää PakoLoiset TUO MUKANAAN vitun idiootti, ja levittävät kaikkialle ja aiheuttavat. JUST tällästä."Niin no.......joo.... mutta, Töt Tö Röö...."

Saulikin kyllä näyttää tuossa kuvassa jo aika tärähtäneeltä, pelästyneehköltä ja pöllämystyneen hämmentyneeltä, tavallaan / ikäänkuin, mieheltä jonka maailma on taas vähän romahtanut ja jonka suosimat murjaanit on taas vähän pettäneet odotuksia.

*

Luin myös sellaisen otsikon, kuten tekin kaikki olette jo lukeneet, että ainakin 2 näistä vatipäistä epäillään Turvapaikanhakijaksi™ ja että olisivat Kreikan kautta jalkautuneet Eurooppaan.
Mietin vain niitä vitun kirkuvia imbesillejä jotka ovat nyrpistelleet meille "Rasisteille™" siitä, että kehtaamme jumalauta ihan pokkana esittää ja väittää, että näiden MaahanlaskeutuvienPyhimysten™ seassa SAAAAATTAISI edes tai juuri ja juuri VOOOOISI olla, MAHDOLLISESTI(!!!), jopa 1 tai 2 jonkinsortin "Terroristia".

Nyt saitte SELKEIMMÄLLÄ MAHDOLLISELLA TAVALLA silmillenne.
Viittittekö myäntää olleenne väärässä ?!

ISIShän on jumalauta nimenomaan vittu ERIKSEEN "sanonut" tai "uhannut" tai "maininnut" että se lähettää 5000 terroristia tai oliko se peräti 500 000 !!! Eurooppaan "psykologisena aseena". Ja näemmä ihan fyysisenäkin.

Mutta kuten tiedetään, nyt "vallassa"olevat Vasurin iljetykst ei liiemmin sen enempää YMMÄRRÄ todellisuutta ja sen ilmiöitä kuin niistä niin välitäkkään, tai niiden jonkinasteisesta kunnioittamisesta / hyväksymisestä.
Eikä SE mitään, nuorena on sellainen, ja jos ei vain tiedä sen paremmin. Olen joiltain osin kärsinyt tuontyyppisen episodin omassakin elämässä, mutta minun ja teidän ERO on se, että; minulla oli tarvittava POTENTIA ja geenit, joilla NOUSTA SIITÄ ja parantua ja nähdä paremmin ja tietää paremmin jne.
Mutta teiltä ne näyttää puuttuvan täysin. Te olette tuomittu jäämään tasollenne kuin kissa tai käärme tjms.

Vasurit on siis MYÖS, ylläripylläri, todella VAINOHARHAISIA eikä siksikään vain kertakaikkiaan OSAA tai KYKENE edes halutessaan, kuin jokin dementoitunut vanha höppänä (kuten Anssi Joutsenlahti esim), erottamaan mm sitä, milloin joku TARKOITTAA jotain ja milloin kyse on jostain ...vitsistä tai abstraktiosta tai vain suusta päästetystä äänestä yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti