maanantai 2. marraskuuta 2015

Lyhyesti "Suvakeista"

Vielä tällainen, mitä tulee noihin kaikkiin ns "suvaitseviin" yms kusipäihin.

Ne on ITSE niitä "entisiä" kiusaajia ja muita ylä-asteen öykkäripaskoja, jotka NYT näyttelevät omasta mielestään vakuuttavastikkin, jotain vitun Pyhimystä ja ovat olevinaan aina oikeuden ja totuuden ja sen "oikean jutun" puolesta ja kaikkee väärää ninq vastaan ja näin.
Mutta eihän ne o.
Ne on vain se sama vanha kurja paska, samassa säkissä, jauhaen vain uutta paskaa.

Ne yrittää jotkut ehkä ihan oikeastikkin IRTI siitä aiemmasta kusipääpersoonastaan ja tehdä tällaista päinvastaista liikehdintää jotta se vaikuttaisi aidolta sekä sisään, että ulospäin.
Mutta ainakin MINÄ näen sen läpi helposti kuin lasista.
Teidän OLEMUKSENNE ei ikinä muutu. Jos synnyitte kusipääksi, elätte ja kuolette kusipäänä. Siinä kaikki.
Nekru on nekru ja kissa kissa. Jos et pysty HYVÄKSYMÄÄN asiaa niin haista vittu ja kuole, ja lakkaa häiritsemästä niitä jotka PYSTYVÄT.

*

Te olette kuten Duudsoni Jukka ja Maija Vilkkumaa; rasittavan LEVOTTOMIA olentoja. Kuten AngloSaksitkin.
Teidät tulisikin (ihan jo muiden elämän viihtyvyyden ja yleisen turvallisuuden tähden) liimata ja naulata lattiaan kiinni ja mieluusti suunnekin vielä teipata, jottei sitä tyhmää paskaa tarvi kenenkään enää kuulla.
TAI sitten voisitte olla niin hyvät ja lähteä johonkin erämaaseikkailuun tai vuoristoon kiipeilemään ja olemaan "hurjia" ja mitä kaikkee, ja jättää meidät muuuut RAAAUUUHAAAAAAAANN !!!!

*

Ja mainitaan nyt sekin itsestäänselvyydessään tylsä "pointti" että; suurin osa näistä niinsanotuista "Suvakeista" yms on ihan tasan tosiasiallisesti VAIN ja ainoastaan kiinnostuneita VALLASTA ja ehkä myös rahasta, EI neekereistä.  Tod.näk. he VIHAAVAT neekeriä. Ja paaaaaljon enemmän kuin minä tai kukaan muu Kriittinen™.

Ja heillä on elämässä myös TYLSÄÄ. He ovat jo saaneet lähes kaiken tavoittelemansa, koska pienillä sieluilla ei OLE mitään MERKITTÄVIÄ ja POIKKEUKSELLISIA haaveita ja tavoitteita eikä sen kummempaa SISÄLTÖÄ josta ammentaa ja nauttia, he kokevat kyllästyneensä elämän ärsyttävään kepeyteen ja helppouteen ja vetävät muut ihan tahallaan ja välittämättä vähäänkään, mukaansa alas. Tai heidän mielessään "seikkailuun".
Mutta siis lähinnä "alas" tosielämässä / todellisuudessa.

Te tiedätte tämän kaiken itsekkin, luultavasti te KAIKKI. Joten ..... M I K S I  leikitte tyhmää ja pyhäää, edelleen ?!?!?!!?

Yksi syy ON se, että; te ette usko kenenkään katselevan, kenenkään pitävän kirjaa. Teillä on mitä Juutalaisin asenne; on vain TÄMÄ TÄSSÄ, tämän hetki, tämä elämä. Mitä sen aikana saa, sen saa. Mitä ei, ei.
Joten: miksi EI kiusata ja tuhota, JOS se on vieläpä HAUSKAA ja KANNATTAVAA ja siitä jumalauta vieläpä MAKSETAAN !!?!?

Totisesti... miksi ei !?....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti