tiistai 17. marraskuuta 2015

Reaktio Pariisin Iskuun

Olen halveksuen ja ärtyneenä, mutta myös täysin turtuneena, seurannut teidän vitun Kommunisti-Kollektivisti muulien panikoivaa sätkimistä sittemmin Pariisin iskujen, ympäri nettiä. Ja TAAS joudun teihin pettymään.
Te olette menetettyjä olentoja, tai lähinnä; olentojen toteutumattomia potentioita.


Lähes KAIKKI itkevät ja valittavat ja inisevät ja ynisevät (koska kollektivisti ei OSAA mitään muuta) ja valittavat ja voivottelevat, että; voi ....kuulkaa! voivoi, kyllä nyt Poliisi-rakkaalle täytyy saada TAAS   LISÄÄ   VALTAAA !!

AAAaaaa *suoraa paniikistajohtuvaa huutoa* AAaaaaaaa ....HAHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrgghh.... aaaaapuuuuaaaaa !

"Nii !! hei.....kyllä mä ainakin haluun, et mun pyllyssä saa iskä käydä kopeloimassa !....niii hei !...... me tarvitaan nyt LISÄÄ LAKEJA ja sääntöjä...taas...  nii... ja näi!! ...Ja nin......me tarvitaan nyt kunnon kumarrus ja pyllistys SEKÄ valtiolle(!!) kuulkaas(!!!), ETTÄ MuslimiVELJILLEMME !! huzaa !!   ja   ja .....jajajaja.... ja niin nin me tarvitaan siis LISÄÄ niitä kaikkii ninku LAKEJA ja tällee.... ja nyt tarttee antaa suunnattomat VALTUUDET VIRANOMAISILLE kyykyttää meidät KAIKKI !! Sinutkin kovis siällä ! hah hah haa.

Nyt ....nynynynynynynynynynynynynyn nynnyt !...tai siis eheheheeeei kun ei! Hei, ei mun noin pitänyt sanoo ! Äääässh, siis ei ´nynnyt´ !! Vaan nynynynynnyyyyyyttt !!! N Y T !!! T A R V I T A A N paitsi paniikkia, myös täällä tuhansien kilometrien päässä, Suomessa, niin myös LISÄÄ kontrollia meidän yli, kaikille Valtion koneiston tiukkapipoisille, itsekkäille, ahneille, oletteleville, vallanhimoisille psykopaattimulkuille ja tuhojyrille ja byrokraattimyyrille !!

Mä ainakin nin haluun, et mun pyllyä kopeloidaan ja syynätään ja luodataan ja tarkastellaan ja tutkitaan ! Säännöllisesti ! Ni !! Ottakaas Muslimit kuulkaa SIITÄ !! hahahahahaah.. ... jos ette ...turkkanen sentään(!!) kuulkaa NYT opi, nin me saatetaan sit hei... ainakin ninku päästää teidät TUOOOOSSTA VAIN(!!!) ihan tuooooosta vain (!!) tännekkin kuulkaa sisään ! Ja....jajajajajjajajajajaaj sit saatte saat...saaMARI, tehdä iiiiiihan mitä kuulkaa huvittaa !! Onko SIT kivaa !? Vai häh ?! Saatte viä kuulkaa katon päänne päälle ja me rakennetaan teille viä vaikka Moskeija !! Ja ja ja ja meillä on kuuuuuulkaa sellanen ´hallintohimmeli´päällämme, että ME itse emme voi edes pieraista pimeässä tulematta VÄHINTÄÄNKIN pidätetyksi ja pyllyiltämme syynätyiksi ! Ni !!

Jos siis ette NYT HETI lopeta ´terrori´tekojanne, nin kuulkaa me pistämmekin itsemme sellaiseen sumppuun ettette ole sellaista sumppua kyllä kuulkaa, totisesti, nähneetkään ! Me pistämme TUUUOOOOSTA VAIN, itse itsemme nippuun !! Me panikoimme ja LUJAA !! Me kiljumme ja huudamme ja juoksentelemme ympäriinsä TULESSA, ja säädämme sellaisen pinon LAKEJA(!!! laaaakejaaaaa!!), että teillä kuulkaa päät pyörii !! (ehkä ne irtopäät).... NI !!!! Me saatetaan sit hei, jos te ette ninq rauhotu, ni me saatetaan sit tuohtua mm ympäri nettiä ....ja kuulkaa AIKALAILLA !!!! Ja me ehkä jutellaan tästä sitten AAAAIIIKA tiiviisti ...keskenämme ja ehkä joidenkin MaahanMuuttaneiden™ Muslimien kaa !!
Niiin....  Ja kaikille valkoisille viä; NYT meidän tarvii kakka housussa PELÄTÄ ja olla yleisessä PANIIIIIIIKIN tilassa ja hätääntyä ja antaa kaikki vapaus POIS !! Äkkiä !! Mitä pikemmin, sen parempi. Nyt Siat ja Valtio (siig hail!) kunniaan !! Nyt lisää piiskaa ja keppiä ja heppiä ja lakeja ja sääntöjä ja estoja ja kieltoja ja panikoivaa hyräilyä ja kyräilyä ja yninää !! NYT LISÄÄ valtaa Sialle ja ....kelle vaan, ja LISÄÄ MaMuja ja ´dialoogia´ ja  ´kulttuurienkohtaamista´ ja tälläst ! "


Jne Ad vitun Nauseam ja infiniittum ja absurdum.

* * * * *

Tuollaista vitun typerää, ajatuksetonta, itsetöntä, kommunistista kiljuntaa se lähinnä kaikki on. Ja sekalaista klisheiden toistamista.
Olette te.... ihanan VAIKEITA ennustaa kyllä.......

Mitä jos MINÄ SANOISIN teille, että SE mitä TEIDÄN PITÄÄ TEHDÄ, on :ei mitään ?!?!?
Mitäs SIT ?!

Se riittää, ettette ole missään tekemisissä islamin"uskoisten" kanssa. Sama kuin Klingonit tai Goa´uldit tai rutto tai kalkkarokäärme. Ei siinä välttelyä kummempaa TARVI.
Mutta SE on eri asia, jos teillä on taas sellainen olo, ettette te voi ANTAA ASIAN OLLA ja maailman pyöriä IHAN ITSE. Sitten on asiat eri tolalla.
Mutta jos te nyt ette erota itseänne Eurooppalaisista ja Amerikasta eritoten, te SAATTE tämän kaiken kyllä aikanaan meidänkin kaikkien niskaan, make no mistake about it !

Ählämit tsiigaa kuin pukin tontut, kuka on heidän silmissään "kiltti" ja kuka tuhma. Ja jos olet Tiim-Amerikassa, olet tuhma. Ja tuhmat saa islamissa saman kuin KAIKKI muutkin eli kuoleman, ja erota päästään / kropastaan jne.
Ja kuten kaikki tietää, mehän olemme Amerikan liittolaisista tässä ulottuvuudesssa, maailmassa, ehkä se kaikkein tärkein. Ilman MEITÄ ei Amerikkaa olisi olemassakaan, kyllä tässä niiiiin vitun "ytimessä" hei ollaan, että oksat vittu pois !! Amerikkahan olisi, tottavie, ihan täpöllä ninq hukassa, ilman meitä !
Ja meitähän kunnioitetaan ja ihaillaan Tuolla Maailmalla ja MYÖS SIKSI, on TÄRKEÄÄ, että ME (kaikki, koska mehän olemme tietysti "me" !!??...) olemme nyt YHDESSÄ tässäkin poliitikkojen aiheuttamassa typerässä kaaoksessa ja sekasorrossa ja yleisessä paniikin tilassa, ja on myös tärkeää SYVENTÄÄ tuota ahdinkoa ja tilaa ja säätää LISÄÄ LAKEJA joilla pilata toistemme elämä YHÄ VAIN PAHEMMIN ja totaalisemmin ja vieläkin tärkeämpää on samalla muistaa, ettei ne "Lait" koske MaahanÄnkeneitä™ Muslimeita ja muita, vaan VAIN meitä ja ne on oltava AAANKARIA !!
Eli täysin loogisesti, KUN jossain joku ählämi pamahtaa, on TÄÄLLÄ TIUKENNETTAVA "otetta" niinsanotusti. Sikojen ja muiden kusipäiden karjujen, on syytä ottaa viattomat sivulliset yhä vain tarkempaan syyniin ja kontrolliin ja ahdisteluun ja tirkistelyyn ja panetteluun ja syyttelyyn ja kuritukseen yms.

NYT on käytäVÄ (!!) jukolauta, omien kimppuun ja LUJAA !!
Nyt ei saa antaa armoa toisille valkoisille !! Ei etenkään "Rasisteille™" !! Jotka olis...ninku...hah ! jumalauta ! ESTÄNEET tämänkin koko "sokoran" ehkäpä ! ....viiiiddu miten tyhymää jengiääääÄÄÄÄ !!

*

Vittu mä pelkään, vittu sä pelkäät, vittu me pelkäämme !! (tuossa on näppärästi muuten suomen kielenopettelun esimerkkilauseita, sekä MaMuille, ETTÄ suomalaisille, lapsille).
Nyt MEIDÄN, TARVII, KAIKKIEN, PELÄTÄ.
Nyt ei sitten enää saa olla mitään ..uuuu..! kovat jätkät ! uuu... "Sananvapautta™" !! ja uuu "Ilmaisunvapautta™" !! yms PAAASKAA !! Vaan nyt pyllyt ravattuna ilmaan ja nopsaan kuulkaas ! Ja pippelit paljaax ja esinahattomix ! Nyt itku kurkussa Sikojen helmoihin ja itkemään Allahin SUUURUUTTA !!! Allaaaaaah !! Alllaaaaaaaaahh !! Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh !! AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaahhHHh !! AAAAAAAAAAahaaahahahaa  ....aaaaa...hhhhh.....

Eikä olisi ylimitoitettua myöskään sekään, että Me, kunkin "vaaalkosen" maan, uuuu, paikalliset, alettais nyt kulkee ninku pakkopaidoissa ja kahleissa ja kaikki pahimmilla "Rasisti-Ihmispyllyillä™" tulisi olla myös teippiä suun edessä, jonka saisi erillisellä lupa-anomuksella ottaa lounas-aikaan pois. Ehkä.

Nyt on vain, ei siinä muu auta, "vaaaalkoset" uuu, totuteltava elään mudassa, kuten Afrikanveljemmekin, ja syömään kynsiään ja hyönteisiä ja roskia, jälleenkin, kuule näsäviisasteleva "Rrrraaaaaasistiiiii™"n paska, kuten Afrikan JA (!!) myös Intian, yhtä älykkäät ja kyvykkääät ja Hyvät™ veljemme !
Ni !!
" Meillä On Unelma "
"Monikulttuurisuus on Rikkaus"™
"Ei mulla muuta"™

-Alexander Stubb.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti