keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Win..whatever

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015072120070031_uu.shtml

Haluaisin kai nauraa ja olla edes vähän vahingoniloinen, mutten kertakaikkiaan vaan kykene ja jaksa. Mutta ihan hyvä uutinen kylllä sinänsä.

Windows. . . .....          ....mitä mieltä siitäkin nyt enää olla ?
Sitä on käytetty niin kauan kuin PC on ollut olemassa, joten siihen on kiintynyt siinä mielessä väkisinkin, mutta kieltämättä jotain ihan aidosti UUTTA ja vähän edes erilaista, sitä kaipaisi. Voisiko kukaan tehdä asialle mitään ? Vai pitäisikö minun TÄMÄKIN hoitaa taas ihan itse ?
Pitääkö KAIKKI perkele tehdä itse ?

Jos näin ON, niin valkoiset idiootit; miksette sitten sano niin meille jo lapsena? Miksette vittu voi opettaa asioita niinkuin ne ON eikä mitään taikauskohölynpölyä ? perkeleen valehtelevat idiootit !
Miksette voi sanoa sitä jo vauvasta lähtien ja ymmärrettävällä tavalla, millainenTÄMÄ maailma OIKEASTI ON eikä se KUVITTEELLINEN maailma jossa te kai luulette meidän kaikkien elävän ja olevan ja johon te oletatte (virheellisesti) meidän KAIKKIEN vieläpä, päätyvän.

Jos valkoiset olisivat edelleen tai ylipäätään, yhtä älykkäitä kuin olivat ja luulivat olevansa, niin meillä menisi nyt paljon paljon paremmin ja kaikki olisi paljon paljon paremmin. Mutta kun materiaali ei riitä, ja paikka kuhisee korppikotkia ja loisia ja kusiaisia ja varkaita, NÄIN käy.

Mutta takaisin itse asiaan. Microsoft ja ikkunansa, en enää tiedä pitäisikö siirtyä vaikka Linuxiin, Ubuntuun tai johonkin vai mitä tehdä. Olen ikkunoihin niin läpeensä kyllästynyt. Ja Applea inhoan sydämmeni juurta jaksain, joten SE EI ole vaihtoehto. Androidistahan joku on sanonut, että voisi rakentaa ihan "oikean" käyttöjärjestelmänkin, joten... olisiko SIITÄ ideaksi ?!
Se on sikahieno nimikin "Android".

Ajatelkaa jos saisi Pc:n joka on fyysisesti kaunis ja laadukas ja jonka käyttöjärjestelmä ei olisi mikään Anglosfäärin reliikki nimeltä "Windows" vaan jotain niinkin khuulia kuin Android. Ainakin khuulia nimeltään.

Ja aatelkaa jos suomalaisista olisi tekemään ns "bisnestä" - mikä tilaisuus NYT, juuri NYT !! olisi, luoda ihan upouusi, nyhjästä tyhjästä, merkki joka tekee ainakin kännyköitä ja miksei muutakin. Poimia KAIKKI nuo irralliset työntekijät jotka OSAA jo sekalaista paskaa, ja antaa niille jotain oikeaa tekemistä. Ja aatelkaa jos suomen tai neuvostoliiton, mikä tämä ON, "Valtio" ei änkisi siihen haukkana paikalle ja romuttaisi vihaisesti koko ideaa ja kyhäelmää vaan pysyisi siellä vitun luolassaan mihin kuuluukin ja jättäisi maailman rauhaan ja pyörimään ihan omalla painollaan. Aatelkaa !!
SEN maailman ongelma olisi se, että ihmiset eivät voisi sietää sitä, koska siellä kaikki olisi LIIAN hyvin ja liian onnellista ja toimivaa. Ja ihmis-vitun-APINAT (!!) perkeleen käpyaivoiset imbesillit ääliöt-idiootit yrittää aina PAETA liian onnellisista ja kelvollisista olosuhteista... luultavasti koska ovat niin älykkäitä..

Kaikein liiallinen toimivuus ja sujuvuus ja kunnollisuus ja laadukkuus ja ylimalkainen VAPAUS, on vain kertakaikkiaan liikaa, suurimmalle osalle teistä. Ja SIKSI te pilaatte sen myös meiltä kaikilta muilta, niiltä jotka ehkä KESTÄISIVÄT siinä tilassa. Liiallisen tasokkuuden tilassa.
Koska TE luulette, ettei sitä kestä kukaan jos TE ette kestä sitä, koska TE olette "maailman mitta" ja "kaiken mitta" ja ihminen pähkinänkuorissa.Emmä jaxa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti