lauantai 18. heinäkuuta 2015

Ilen Lepyttelymatka

Hänen ilmeensä on ...tilanteeseen sopiva.Kanervis ja Naryshkin ovat parhaillaan homo...mmm.. "turkkilaisessa" kylpylässä, jossa Ilkan on mm tarkoitus läpsiä Naryshkiniä penikselle märällä pyyhkeellä ja voidella se hienolla kotimaisella Koivunsiitepöly-öljyllä ja ehkä vähän hieroa sitä, ja onpa ollut puhe myös jopa sen hyväilemisestä oraalisestikkin.

Ilkka tämän jälkeen tietääksemme aikoo asettua seuraamaan Sergein reaktiota lahjaansa, makaamalla selällään kylpylän lattialla. Jossa hän vain on...ja hengittää ja Sergein oletetaan kiittävän häntä Ryssän juopuneella kielellä ja ehkäpä istuvan hänen naamalleen.

Ilkan on tarkoitus myös hieroa Putin myöhemmin, jossakin toisessa kylpylässä ja saunottaa ja käyttää hyvällä lounaalla ja sitten kalliilla kalliilla juomakierroksella.

Tämän jälkeen Ilkka ottaa osaa Ryssällä pidettävään Viralliseen Valtio TV-Haastatteluohjelmaan, jossa (ei ole värejä!) esiintyy mm juurikin Puuttin ja tuo Sergei, ja Ilkan tehtävä on vain löyhytellä heitä heidän puhuessaan, suurella strutsinsulista tehdyllä tuulettimella. Kun tuo TV-esiintyminen on ohi, on Ilkan tarkoitus laulaa suureen ääneen ja kuuluvasti, todella todella kaikuvilla marmorikäytävillä, anteeksipyyntölaulu paitsi Ryssäin Ylimmälle Oksalle..oho! sry - siis Johdolle (!! tietenkin !) ja Urhealle ja Älykkäälle ja Rehelliselle Kansalle !! Hurraa !

Sitten "Ile" ja muut menevät TAAS johonkin kylpylään tai ainakin hotelliin (jossa ON kylpylä!!) ja siellä hän hieroo vielä näiden Gentlemannien jalat ja ehkä vielä niskatkin. Pukeutuneena tosin, naiseksi !

Ilkan on myös määrä viedä em herroille ainakin kukkia ja suklaarasiat ja ehkä jotain hienostunutta parfyymiäkin. Siitä ei ole varmaa tietoa, mutta ainakin kukat ja suklaat. Ehkä jopa jokin "pleikkari" peli.

Ja jos kaikki on mennyt / sujunut suunnitelmien mukaan, on Ilkan tarkoitus yllättää (joten HYS nyt !!) herrat vielä illalla, laulu ja tanssi numerolla. Jossa hän kaiketi on esityksen päättyessä ...alasti ! Ja täääysin votkan peittämä... jota kaiketi kyseiset herrat saavat sitten nuolla tai jos eivät halua niin olla sitten nuolematta.
( Mutta jos näin on, eli herrat jättävät nuolematta, on Ile varmasti loukkaantunut ja juoksee takahuoneeseen itkien. )

Ilkka on myös luvannut tiskata ja viedä roskat, ainakin Puuttinin ja Sergein kodeissa / -sta, ja lakaista kuistinkin.

Viimeisenä, hänen on tarkoitus vielä pahoitella vuolaasti Karjalan ja Petsamon valtauksesta aiheutuneita kuluja ja niiden vaikeutta ja sitä, että niiden nykyinen tila on niin kurja. Johon hän varmasti lupailee parannusta, suomen Kansan piikkiin.


Mutta: SEN, me teemme ilomielin ! Suuri ja Rakas Johtaja !!

Banzaaii !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti