lauantai 11. heinäkuuta 2015

Mulkosilmä ämmä mulkoilee !

SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATANAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kun kerran veret jo porisee niin antaa palaa sitten !!

Tuossa ^^  on nyt tuolla hetkellä, ynisten ja kakkaa pyllyssään, äänestänyt "kyllä" 623 NAISTA ja typerää, Pääkaupunkiseuden Vihreää Ämmää ja Mahoa Lehmää ja tyttöä.

Ampukaa ittenne.

Ensinnäkin; ei ole olemassa mitään vitun "Vihakirjoittajaa" tai "Vihapuhetta" yms KÄSITTÄMÄTÖNTÄ aivotonta paskaa. Mistä te vitun ameebat ylipäänsä KEKSITTE näitä vitun kirpunaivoisia nimiä ?? Teille kun ei ole suotu minkäänlaista kekseliäisyyttä ylimalkaankaan. Mutta kylläkin kyky keksiä tapoja ÄRSYTTÄÄ suunattomasti, kaikkia meitä oikeita olentoja.

Eniwei: mitä tuo tarkoittaa realistisemmin ilmaistuna, on että: naaraat pelkää kaikkea, ja haluaa siksi kaiken näkyviin, kohdevalaistuksi ja tiukasti kontrolliin. Ja koska NAINEN haluaa KOSTAA oman kyvyttömyytnsä ja voimattomuutensa (lihakset) kaikille muille elollisille olennoille, eikä kaihda mitään keinoa tehdäkseen näin, haluaa hän mm viedä mieheltä ns "munat" eli maskuliinisen VAPAUDEN. Vapautta voi siis tietenkin olla vain siellä missä EI OLE NAISIA. Siellä missä ON mies tai muutama.

Nainen haluaa tehdä Sado-Masokistisistä Seksuaalifantasioista joita on ilmeisesti HYVIN monilla, totta. Nainen haluaa OIKEASTI kontrolloida ja dominoida ja hallita JUURI niinkuin kyseisissä fantasioissa on tapana ajatella niiden hallitsevan. SE on niiden JUTTU. JA MINÄ VIHAAAAAN SITÄ ja NIITÄ. Minä olen aina vihannut ja tulen aina vihaamaan. Miehistä älykkäimmät ovat iäti vihanneet lajinsa naaraita ja tulevat aina vihaamaan. Sellaista tämä vitun pakanallinen apinalauma nimeltä "ihminen" ON !!
Mukavaa ? eiks vaan !?

Tuokin typerä ämmä, joka tuossa kuvassa näyttää kirjaimellisesti täysin aivottomalta, siltä kuin sen kallo olisi de facto, TYHJÄ, kuten kaikki kaltaisensa, aiheuttaa ensin summa pahan ja ärsyttää muita ja kiusaa senkun uskaltaa ja uskaltaahan sitä aseistettujen älykääpiöiden eli Poliisien selän takaa, tehdä vaikka mitä, ja sitten tämä samainen typerä ...kieltämättä Neanderthaalin näköinen ämmä ällistyy ja hämmästyy kaiketi ihan aidosti, saamastaan REAKTIOSTA ja palautteesta.

Hänen ja muiden rikollisten maailmankuva nähkää Hoi Polloi, menee niin, että : muut ovat lähinnä kuin lyhtypylväät tjms, ja niiden on taivuttava kyseisen sekopään tahtoon, joka voi olla yllättävän Hitlermäisen LUJA ja PÄÄTTÄVÄINEN (!) ja tehtävä just eikä melkein kuten sanotaan, tai sitten ne katkotaan. Ja mitä sitten ? niitähän on kaikki tienpielet täys !
Nämä tyypit, kuten olen MONTA KERTAA teroittanut, on juuri niitä sellaisia mulkkuja jotka me kaikki kyllä tunnemme jo lapsena, jotka EI VAIN kertakaikkiaan KUUNTELE ikinä ketään, missään asiassa, ja joiden vanhemmat on niitä pystynokkaisia itseääntäynnäolevia keskinkertaisuuksia jotka ovat kuten rikollisetkin usein, ja Valde ja Poliisi ihan AINA: AGGRESSIIVISEN TYHMIÄ !!!! Ne on tyhmiä ja ne jumalauta haluaa sinun tietävän ja TUNTEVAN sen !!!

Ja lapsena näille älykääpiöille, eritoten varmaankin Stadilaisille (kaikkein tuhoisin variantti niistä täällä "Härmässä"), toitotetaan, että ne on lähes Pyhimyksiä ja virheettömiä ja erinomaisia vain jos sattuvat osata pyyhkiä itse perseensä jo yläasteella tai osaavat käyttää ovea, tai edes kissaluukkua.
Ja sitten nämä "tädit" pöllämystyvät silmät ympyriäisiksi kun ne kohtaavat Todellisuuden maan kamaran ja kritiikkiä. He EIVÄT ?!? mitäääh? olekkaan niin ultra khuul kuin luulivat olevansa.

Well..... fak !

Nämä on niitä "entitled" tyyppejä, suomessa. Ylimielisiä, typeriä, lapsellisia, koppavia, pikku paskoja, jotka osaavat lähinnä komennella ja käskyttää, ventovieraita kuten kytät, ja vaatia. Ja sitten kiukutella, ja ällistyä sitä, että joku reagoi VIHALLA eli ärtymyksellä eli ihan inhimillisellä PerusTunteella johonkin mikä ON vihattavaa ja ärsyttävää ja provosoivaa ja päällekäyvää ja elämäänpuuttuvaa ja kiusaavaa ja alistavaa ja loukkaavaa ja epäinhimillistä. Ja sitten SEN PÄÄLLE VIELÄ kehtaavat saatanan troglodyytit yrittää laatia jonkin uuuden Lain!! Koska: kuinkas muuten ? Jolla alistaa muita viiieelä vääähän lisää, kun kehtasivat perkele älähtää aiemmasta alistamisesta.Alistaminen: ne ei saa siitä tarpeekseen !!P.s Asuuko tuo ihan oikeasti, kuten Thaalikin, jossain vitun luolassa ?! Vai... siis katsokaa sitä !! Se on kuin joku Hikikomori pöhelö joka ei ole nähnyt aurinkoa vuoteen eikä muita ihmisiä, joka on juuri könynnyt ylös ja ulos luolastaan ja hämmästelee paitsi kaiken kirkkautta, myös sitä että miksi joku läppäsi, saatana! yht´äkkiä lankulla ottaan.
Ja missä TÄÄLLÄ, pintamaailmassa, on niitä syötäviä lepakoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti