lauantai 11. heinäkuuta 2015

Neljäs Stadinreissu

Kävin taas Stadissa.

Ja ...ensinnäkin on taas todettava, että kyllä. Kyllä, ne on ihan pimeitä ne vitun Katajanokan lokit !! VITTU ne on muuten pimeitä !! Saatana.

Perkele sentään, JUma-la-Uta !

Syöksyilevät ja viistävät päälakea ja heittäytyvät ja kiljuvat ja singahtelevat edes takaisin... hegenvaarallisia. Mutta tavallaan myös viihdyttäviä. Mutta muihin asioihin.

- Miksi KAIKKI vitun vaaatteet nykyään on jotain teineille ja veekereille tehtyjä vitun typeriä ja ylikalliita neekerirättejä !??! Häh ? Minun on pitänyt aiemmin jo purnata tästä ihan omassa Blogi-kirjoituksessa, mutta menköön nyt tässä seassa; eli tämä merkki "Vans" ja myös suomalainen "Makia" ....MITÄ VITTUA ?!?!?!

Makia: mitä vittua te meinaatte ?!?! Ja Vans... pai..PAINU JO VITTUUUUUN !!! V I T T U että minä inhoan tuota SAATANAN vitun vanssia !! Jumalauta miten tyhmiä rättejä, miten typeriä ja kuvottavia, kauhtuneita riepuja ja ABSOLUUTTISEN mauttomia vekrulakanoita !! Ja ne typerät VITUN "skeittilenkkarit".... ei jumalauta !! saatana sentään..... vittu ne on kamalia, kuin juoksulenkkarit tai ne "miesten mustat peruskengät". Jär-vitun-kyttäviä.

Minä VIHAAN Vanssia !!! Tietäkää se !!! Ja tuo Makia... kenelle, ihan tarkalleenottaen, te LUULETTE niitä kledjujanne tekevänne ?? Se ei ainakaan, takuulla, todellakaan, ole "suomalaisille" tai "suomalaisille, nuorille miehille". Sitä se EI ole.

Jos minun pitäisi nyt arvata tai arvioida, heidän kohdeyleisönsä, "demografiansa", sanoisin sen olevan; hyödyttömät, lujaa sinne tänne kävelevät laumat, möliseviä, typeriä, tautisia ja kahjoja, Neekereitä.

Ja muita Somaleja ja Ählämejä ja imbesillejä muualtakin ruohotasangolta ja viidakosta ja savannilta. Mutta EI tundralta tai havupuiden seasta.

Siis ninq ihan tasan oikeesti; miks te luulette, vitun vaatekauppojen älykääpiöt, että MNIÄ haluaisin pukeutua NIIHIN mitä te siellä nykyään vain ja ainoastaan tarjoatte ?! Luuletteko minun olevan yhtä vitun sieluton ja tyhmä ja keskinkertainen, typerä muuli kuin kaikkien muiden ? Haistakaa siinä(kin) tapauksessa, saatana VITTU !!!!!!!!

Vittu pistäisittekö te itsekkään niitä VITUN riepuja päällenne ?!? Ja joooooka vitun merkki, iiiiiihan kaikki, on nykyään tehty Bangladeshissä. Jokainen !! Kaikki !! Minä katsoin, ja minä EN OSTA MITÄÄN MIKÄ   ON   TEHTY Bangladeshissä. Joten te menetätte ainakin MINUT !! HAHahahaaaaaa. Kuin Pretty Womanissa: "big mistake!! HUUUGE!"

Selailin vähän myös sellaisia Ylemmänluokan Merkkejä, disainereita ja mitä näitä nyt on, mutta NE taas, oli tehty vittu TUNISIASSA !!!? ?... Tunisiassa. Missä juuri lahdattiin nelisenkymmentä turistiakin. EI KIITOS !!!

JYRKKÄ EI.

Vittu, että minua sitten yököttää ja provosoi ja ärsyttää tuollainen paska ja tuollaiset saatanan merkit, kuten esim "E-Sprit" jotka teetättävät vaatteensa milloin missäkin vitun ROMANIASSA ja BULGAARIASSA ja MAKEDONIASSA ja PARHAASSA TAPAUKSESSA Kiinassa, ja sitten kehtaavat saatanan, halvatun, vitun, luihut rotat, vitun kusipäät ja roistot, pyytää niistä aivan kammottavia, käsittämättömiä hintoja täällä päässä. Minun eräs, sanotaanko nyt vaikka vain "tuttu" oleskeli aikanaan Aasiassa, ja toi sieltä ilmeisesti ihan aitoja sekalaisia merkkivaatteita, jotka maksaa täällä esim 100€ ....arvatkaapa kerran, paljonko sadan euron, ihan sama saatanan vaate, maksaa siellä päässä !?... Thät´s rait ! kympin !! KYMMENEN VITUN EUROA !! Haistakaa saatana vittu. Go fuck yourself !

Siinon katetta, jo tuossa.

Kohta vittu vaatteetkin alettava kutoa ihan itse !! (Jollei Valtio änkeä siihenkin väliin, reiluuden nimissä ja "oikeutetusti" vaatimaan "omaa osuuttaan" ja takavarikoimaan minun tuotantovälineitäni ja lahjoittamaan niitä keskinkertaisille typerille, hyödyttömille, muuleille.)
Tämän ei nyt pitänyt koskea vaatteita ihan näin paljon, mutta kun asiaa on niin tulkoon. Ja en vain voi olla sanomattakaan, asiasta. Niin päällekäyvä se on.

Nykyajan ahdinkoon ja alhaisuuteen ja mielikuvituksettomuuteen yms dystopiaan, kuuluu myös juuri se, ettei nykyajan suunnittelijoilla ole minkäänvaltakunnan visioita tai lahjoja tai mitään kaunista ja oikeasti khuulia annettavaa. Pelkkä vitun nekrumaku hallitsee. Ikäänkuin täällä oltaisiin kiinnostuneita vain MaMujen vaatehtimisesta, meistä muista viis. Me nyt voidaan, avéc plaisír, kulkea jossain kauhtuneissa kasari-verkkapuvuissa ja tuulitakeissa ysäriltä ja niissä vitun miesten mustissa nahka tai jäljitelmänahka -kengissä.

Mitään muuta ei juuri ole tarjolla. Paitsi ehkä joskus harvoin, tuo Anglojen "Super Dry". Sillä on JOOOOSKUS, hyvin harvoin, jotain tarjottavaa, mutta mihin hintaan..?!...Mihin vitun HINTAAN !!!?? Herran..jumala sentään, vittu siinä on lentää selälleen kun tsiigaa niiden hintoja ! Perkele ! Ja SILTIKIN, nekin, on tehty usein jossain VITUN Intiassa !!!
Vittu eikö tämä nyt PERKELE mene perille! ?!?!? MINÄ EN HALUA M I T Ä Ä N, vaatetta tai muuta, MIKÄ ON TEHTY MISSÄÄN VITUN VINKUINTIASSA !!


HÄVETKÄÄ !!!!!


* * * * *


Katsokaa piruuttanne, seuraavan kerran kun olette minkäänlaisessa vaateliikkeessä, KATSOKAA niitä vitun kamalia rättejä. Katsokaa: ne on tehty neekereille !! EI valkoisille. Jopa tälläkin tavalla, meitä työnnetään hiiieenovaraisesti, vähitellen, syrjään. Omalla kustannuksellamme kylläkin. Jes !

Kaikki kengät ja vaatteet on kuin jostain Madonnan musavideolta tai b-luokan skifileffasta täynnä nekruja ja skeittausta ja "dissausta määän" ja "kaikkee".

Haistakaa, taaskin, VITTU. Ja MYÖS ! paska.

Haistakaa molemmat.


* * * * *


Mutta yritän nyt erkaantua tuosta vaatejankutuksesta ja siirtyä kuvailemaan Stadinmatkan muita piirteitä. Nimittäin !!

- Ensinnäkin: minä näin sen yhden vitun Vasemmistoääliölehmän, ihan läheltä, sen Anni Sinnemäen !! HAhahaaa, et tiedäkkään ämmä kenet näit !! HAhahaaahah ha ahaaaaaaaaaaa. Minä näin SINUT !! I fakin soo juu.

- Toiseksi: mikä VITTU teitä kaikkia, kaikkia, Stadilaisia oikein vaivaa ?!?! Mi...onko teillä jotain sitä vastaan, että minä olen teitä parempi ?!? Että MINÄ, en olekkaan HUONOMPI, vaikken ole Stadista, kuin te ?!? Vittu kaikki vitun Stadin idiootit mulkoaa ja virnuilee kuin jokin vähä-älyinen kun kaiketi aistivat minun olevan "jostain muualta" jostain vähän alempaa. Mutta mitä näen teidän naamastanne, on itseasiassa; minä voin pahoin ja minä tavallaan kadehdin SINUA ! mutten kehtaa tai voi myöntää sitä, ja minä oikeastaan taidan sittenkin INHOTA kaikkia näitä VITUN NEEKEREITÄ ja muita mutiaisia, mutta syytän SINUA, koska olehan sentään Stadista.

Eli; keitä, vittu, te luulette olevanne ?!? Luuletteko te tekevänne jonkin vitun Suuren Maailman vaikutuksen, saatanan typerät Samojedimuulit juntit, MINUUN ? mulkoilemalla minua kuin halpaa makkaraa ?! Luuletteko tosiaan, että "i give a fuck" ?!?

Näytänkö minä saatana siltä, että minua kiinnostaa, siltä että i giv a FAK !?!

En uskoakseni.

Ja ei, te ette tee MITÄÄN muuta vaikutusta kuin sen, että "wau!! ompas ihan saatanan aivottomia, sieluttomia, itsettömiä ja raukkoja, tyhjäpäisiä ja pilallehemmoteltuja ja omiaan vastaan aivopestyjä typeriä nulkkeja ja nulkittaria nämä piäkaapunkilaiset !"

Stadilaiset: vittu te olette NAURETTAVIA !!! Mä nauran teille !!! Emmä teitä ihaile vaan vihailen ja nauran. Missä vitun Casablancassa te luulette siellä oikein elävänne ja viilettävänne, jossain vitun kusiais-bissness-casual-vaatetuksessanne, puvussanne, ja jossain saatanan, vitun (velaksi ostetulla) Corvetessa tjns kiitäessänne !??!

Tulkaaa nyt helvetti sentään jo alas sen "high horse"nne selästä saatanan maatiaiset. Vitun turvenuijat perkele !! Ttu te mitään Tokiolaisia ole. Vaikka kuuuuuuinka yrittäisitte. Kuuuuuinka yrittäisitte. Nin ei.

Ja yksi asia joka tuli siellä hyvin selkeän elävästi minulle mieleen, yksi asia Stadissa joka käy ihan silmille, on se, että: siellä tulee ajatelleeksi todella selkeästi ja kauhistuneena, että "ei jumalauta ! NÄMÄKÖ meitä / tätä ´maata´ hallitsee ??! näidenkö MAKU ratkaisee ?!"

Tuollaisten vitun kakaroiden !

Ja näinhän se toistaiseksi on. Mutta kaikki voi muuttua, se on maailman luonne !! Älkää ikinä unohtako SITÄ !!

- Kolmanneksi jotain melko vitun kuvottavaa ja hirvittävää !! Nimittäin: siellä piti jotain vitun "Visit Russia" esitystään kasa niitä kuvottavia Perkeleitä ihan itse, eli niitä helvetin, vitun, haisevia, kuvottavia, Slaavilaisia Ryssiä !! Niillä oli sellainen messuteltta siinä suihkulähteellä / patsaalla, Katajanokalla / "sillä hienolla kadulla" - siinä missä suomijuntit käy alasti kylvyssä kun lätkämestaruus voitetaan, siinä patsaalla. Ihan siinä Skaatuddenin suulla. Siinä oli sellainen saatanan sirkusteltta täynnänsä näitä vitun Piruja ja siinä esiintyi niitä vitun ripaskapyörähtelijöitä Slaavitanssijoita ja jumputti jokin kuvottava, ja känninen, Ryssäläismusiikki. Ja minä tulin ajatelleeksi, että "ei tämä VOI olla sattumaa !! Tämän ajoitus on vähän sellainen...sanotaanko ´propagandamainen´ ". Minulle tuli ja jäi, sellainen olo, että Ryssät tässä nyt pystyttää ja pysyttää ja pönkittää, omaa asemaansa, valtaansa, ja valta-asemaansa suomessa. Tekevät läsnäoloaan tunnetuksi, siis TUNNETUKSI. Tekevät itsensä näkyviksi ja käyvät tällätavoin eräänsortin kultturellia sissisotaa. Tulevat saatanan ketkut tänne, kesken käsittääkseni jonkinsortin "turistikautta" ja tuohon ihan ykköspaikalle, ja ohjaavat MEIDÄN turistit OMAAN telttaansa ja käskevät vierailla siellä vitun kaoottisessa kaatopaikassa mitä kehtaavat saatanan äidittömät Perkeleet kutsua sekä "äidiksi", että vieläpä "maaksi" !! hahahahaaaaaaaaa.

Kertakaikkiaan etovaa !! Pysykää poissa vain, ihan kokonaan, kiitos. Eikä siellä saaristossakaan ja ilmatilassa, saatanan lapselliset typerykset ja känniset luuserit, tarvitse pullistella ja kohkata. Ja hei ! kuka tietää; ehkä teidät ammutaan ennenpitkää alas! kuten te ammuitte lentsikallisen laadukkaita valkoisia, länsimaisia, siviilejä !!? Huu nous ?! Rait ?!

( Siinä taisi muuten mennä suunnitelmat myttyyn "Puutlerilla". Olen tätä ajatellut enemmänkin ja on pitänyt tästäkin kirjoittaa, mutten ole saanut aikaiseksi, mutta ounastelen, että Ryssäin suunnitelmiin tuli melkomoinen muutos kun sattuivat ampumaan vahingossa alas ihan länsimaisen siviililastillisen ihmisiä. Siitä satoi niiden päälle NIIN SUUNNATON määrä kuraa ja paskaa ja ikävää PeeÄrrää, että ryssien oli luultavasti pakko muuttaa aiottuja "plänejään". Ne joutuivat siis luullakseni, vähän pakittamaan ja hillitsemään paskaansa, olemaan hetken ihan miltei ihmisiksi. )

Vitun Ryssät.


* * * * *


Kaikki Helsingissä on vanhaa ja haisee. Paitsi Kamppi, mutta Kamppikin alkaa jo ikääntyä !! HAhahah ja "jeees!!" Siellä on melko varmasti myös jonkinlaisia rottia tai torakoita ja jotain. Enkä nyt puhu vain juutalaisista ja ryssistä ja neekereistä !! Eheii !! Vaan ihan ihka oikeista tihulaisolennoista. Nekruja ja noita muita edellämainittujahan siellä kyllä ON ja todella, todella paljon. Mutta varmasti jotain muutakin. Pinnan alla.

Lopunkaiken, Helsinki näyttäytyy minulle nykyään melko vitun ankeana paikkana. Varsinkin asua ja elää. Sen täytyy olla melko kuvottava ja kusenhajuinen ja tunkkainen ja törkeä ja epäpersoonallinen ja Afrikankaltainen, persläpi olla ja elää ja asua. Ja sitten jos ja kun vanhemmat on vielä jotain vitun hipin limanuljaskoita, juutalaisten kaltaisia loisia ja ammattiärsyttäjiä, mutta vain vielä tyhmempiä, niin ei siinä diagnoosi ole uudella polvella kovin kummoinen.

Helsinki on todella todella ankea paikka. Vaikka puolensahan silläkin on, joista vähin ei ole meri !! Vittu, että minä kadehdin SITÄ !! Siinä lilluu saatana maailman meri, se kuuluisa vitun ATLANTTI perkele, ihan vieressä !!!! (Ja se ON Atlantti eikä mikää vitun "itämeri" vitun pösilöt idiootit. Kaikki maailman meri on vain 1 suunnaton meri eikä mitään vitun erillisiä meriä. Vai oletteko satunna näkeen jotain rajoja veessä jossain !?! Kyllä se on kuulkaa ihan tasan yksi vesi, eikä enempää.)

Mutta eniwei; jos Stadissa ASUU niin se varmasti vaikuttaa tietyllä tavalla ihmis-apinan olemukseen ja persoonaan. Kuten BMW:n ja Mersun omistaminenkin. Stadilasuus muistuttaa kaiketi, ja en ole tietenkään psykologian tai oikein edes lääketieteenkään, alan ammattilainen, mutta minusta vaikuttaa, että se ei ole täysin erilainen vaikutukseltaan, asua siis Helsingissä kuin mitä on ns "lobotomia".
Mutta taaskin, saatan olla väärässäkin ?! Huu nous.


Tässä kai kaikki tällä erää ? ....huoh... kumpa Ryssät tai Jenkit suostus edes pommitaan Stadin tuusan nuuskax... mutta..e..hetkinen ? kirjoitinko minä tämän ? hups !
Ba-baii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti